Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Musical Fidelity V90 BLU5 HD Bluetooth vevő, fekete (BEMUTATÓ DARAB)

Musical Fidelity
159.999 Ft
135.999 Ft
Kedvezmény: 15%
Menny.:db
Cikkszám: 9120097825018-DEMO
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Elfogyott
Debreceni üzlet: Elfogyott
Győri üzlet: Elfogyott
Központi raktár: Elfogyott
Nem értékelt
Szín
 
159.999 Ft
135.999 Ft
Kedvezmény: 15%
Menny.:db

Leírás

Mit jelent a 'demo', vagy 'bolti bemutató darab'?

Az ilyen jelzéssel ellátott termékek a bontatlan készülékekhez képest kedvezőbb áron vásárolhatóak meg. Az ilyen termékek esetében már kipróbált készülékekről van szó, bontott csomagolással rendelkeznek. Partnerünknél töltött rövid tesztelés után, vagy vásárlói megrendelés lemondást követően került vissza üzletünkbe. Minden készülék hibátlan műszaki állapottal és teljes garanciával rendelkezik.

 
 

V90 BLU 5 HD

A V90-BLU5 HD egy kifinomult Bluetooth vevő, amely ideális nagy felbontású zenei formátumok streameléséhez telefonokról, tabletekről, MAC-ról és PC-ől kedvenc HiFi rendszeredre. Továbbfejlesztett Bluetooth 5.0 szabvánnyal érkezik a nagyobb hatótávolság és átviteli sávszélesség, valamint az aptX HD támogatás érdekében. A Bluetooth-chipbe integrált DAC-ot használó Bluetooth-vevőkészülékek többségéhez képest a V90-BLU5 HD egy igazi csúcskategória. Külön DAC-ot használ mintavételezéssel, az első osztályú Burr-Brown PCM1781D chip-re alapozva. Bluetooth-on még soha nem hangzott ilyen jól kedvenc zenéd, és végre meglesz a megfelelő integráció a csúcskategóriás rendszerekhez, ahol a Bluetooth technológiát komoly zenehallgatásra használják. Őrizd meg zenéd melegségét, részletességét és dinamikáját, ami sajnos gyakran hiányzik más Bluetooth-rendsuerekből.


Jellemzők:

  • Csúcstechnológiás Bluetooth Streamer speciális DAC és SRC kialakítással
  • Bluetooth 5.0: nagyobb elérhető sávszélesség és átviteli tartomány
  • AptX HD vezeték nélküli, nagy felbontású Bluetooth átvitelhez
  • Külön csúcskategóriás DAC és SRC áramkör-kialakítás
  • Bemeneti bővítő rugalmas bemeneti és kimeneti opciókkal
  • Könnyen integrálható bármely meglévő HiFi-rendszerbe
 
 

 

Burr-Brown PCM 1781D 24/192 Belső DAC
A Bluetooth vevőkészülékek nagy többsége digitális-analóg átalakítókat használ, amelyek közvetlenül a Bluetooth chipbe vannak integrálva. Ezek többnyire közepes minőségűek, mert amire tervezték - kihangosított autótelefon rendszerre vagy kicsi,mobil hangszórókra - nincs szükség olyan paraméterekre, amelyek megfelelnek a csúcsminőségű hangzás követelményeinek. Alacsony minőségük negatívan befolyásolja a hangzást. A V90 BLU5 HD külön DAC-ot használ, amely az első osztályú Burr-Brown PCM1781D chipen alapul. A Bluetooth-vevő digitális jele újra órajellel és felmintavételezéssel történik. És ezt követően a D/A konverter feldolgozza.

 

SRC4392
A Burr Brown csúcsminőségű mintavételezési frekvenciájú konverter, feladata az összes jel újra órajelezése és 24 bites és 192 kHz-es átalakítása. Az ebben a kifinomult és letisztult megvalósításban végzett fel-mintavételezés lehetővé teszi számunkra, hogy elérjük a legalacsonyabb torzítási szintet, valamint fenntartsuk és emeljük vezeték nélküli Bluetooth-hangjának integritását.

 

Qualcomm CSR8670 Bluetooth chip
A Bluetooth vevőkészülékek többsége szabványos „kihangosító” chipeket használ. A V90 BLU5 HD HiFi audio-orientált chippel rendelkezik a Qualcomm gyártótól. A CSR8670 egy prémium szintű termék, amelyet úgy terveztek, hogy kiváló minőségű vezeték nélküli hangteljesítményt biztosítson, és támogassa a rendkívül differenciált, prémium vezeték nélküli audiotermékek fejlesztését. A CSR8670 még viszonylag jó minőségű beépített DAC-val is rendelkezik - szintén 24/192 képességgel. Kiterjedt hallgatási tesztek után azonban láttuk, hogy jobbak is lehetünk, és megterveztük és megépítettük saját digitális szekciónkat, amely külön SRC-ből és DAC-ból áll, a tipikus Musical Fidelity módra. Az eredmény megérte, mert valószínűleg a legjobb Bluetooth vevőt készítettük a piacon!

 

A V90 BLU 5 HD a legújabb 5.0 Bluetooth szabványt használja
A Bluetooth 5.0 a Bluetooth vezeték nélküli kommunikációs szabvány legújabb verziója. Különféle fejlesztéseket tartalmaz, de csak akkor használhatod ki teljes egészében, ha kompatibilis perifériákkal használod. A Bluetooth kapcsolat hatótávolságát egészen 240 méterre tudtuk tolni (szemben a Bluetooth 2.0-ban 30 méterrel). Még akkor is, ha akadályok és falak állnak az úton, nagyobb sávszélességhez férhetünk hozzá, ami lehetővé teszi, hogy állandóan magas bitsebességet biztosítsunk az aptX HD átvitelhez. Természetesen ehhez olyan mobileszközre van szükség, amely szintén támogatja ezeket a szabványokat. Ha van egy régebbi telefonod BT 5.0 nélkül, a szabvány továbbra is teljesen visszafelé kompatibilis.

 

AptX HD
A V90 BLU5 HD aptX HD-vel van felszerelve. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a nagy felbontású hang iránti növekvő keresletnek. Ez a továbbfejlesztett kodek támogatja a 24 bites, nagy felbontású formátumokat Bluetoothon keresztül. Az aptX HD működéséhez mobileszközének is támogatnia kell azt. Gondos tervezéssel és szakértő áramköri tervezéssel javítani tudjuk a jel-zaj arányt, ami alacsonyabb háttérzajt eredményez. Az alacsonyabb THD és a hallható műtermékek hiánya biztosítja, hogy alig interferencia nélkül élvezhesse a zenét. Ez azt jelenti, hogy most még a legapróbb részleteket is hallhatod zenédben, átütő dinamikával és részletgazdagsággal, igazi high-end szinten.

 

Rugalmas bemeneti bővítő
A V90 BLU5 HD bármilyen audiorendszerbe integrálható, még akkor is, ha nincs szabad bemenet. Megkerüli az analóg RCA-bemenetet az analóg kimenetéhez, a digitális bemeneteket pedig a digitális kimenetekhez. Ezután, amikor Bluetooth-forrást játszik le, a V90 automatikusan felismeri és lejátssza azt a jelet. Ha van szabad bemenet, akkor a V90 hagyományosabb módon is csatlakoztatható, és saját analóg vagy digitális bemenetein keresztül bővítheti a bemeneti tartományát. Digitális kimeneteket is beépítettünk arra az esetre, ha Bluetooth-forrását egy másik DAC-ra szeretné táplálni.

Paraméterek

Bluetooth teljesítmény
CSR8670 Bluetooth chip
Bluetooth rádió specifikáció v5.0
SBC, Qualcomm® aptX™, aptX™ HD
aptX™ HD max. 24 bit/96 kHz; 576 kbit/s
A vivőfrekvencia 2,402-2,480 GHz
Átviteli teljesítmény +10dBm (max.)
5. osztály 240M hatótávig
2. osztály 30 millió hatótávig
DAC
Burr-Brown PCM 1781D 24/192 DAC
Burr-Brown SRC4392 Re-Clocking és Up-Sampling Chip
THD (+ zaj) <0,01% (‚A' wtd)
Frekvenciaválasz +0, –0,1 dB
Szétválasztás -78dB
Jel/zaj arány -80 dB (‚A' wtd)
Bemenetek
1x vonal szintű RCA
1x RCA koaxiális SPDIF 24bit/192kHz-ig
1x TOSLINK optikai 24 bit/96 kHz-ig
Kimenetek
1x vonal szintű RCA
1x RCA koaxiális SPDIF 24 bit/192 kHz-ig
1x TOSLINK optikai 24 bit/96 kHz-ig
Méret 170 x 47 x 117mm
Súly 1.05kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!