Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Musical Fidelity MX-Stream + MX-DAC elektronika szett, fekete

Musical Fidelity
719.998 Ft
469.998 Ft
Kedvezmény: 35%
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 9120097826893-9120082385817
Cikkszám: 9120097826893-9120082385817
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Szín
 
719.998 Ft
469.998 Ft
Kedvezmény: 35%
Menny.:db

Kapcsolódó termékek

Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás

 MX-Stream

A Musical Fidelity-t mindig is az vezérelte, hogy olyan zeneileg lebilincselő audiotermékeket fejlesszen ki, amely magas szintű zenei hűséget képes produkálni.


Jellemzők:

 • Bemenetek: • 2 x USB A • 1 x Micro USB B (PC Detox) • Hálózat (Ethernet, Wifi 802.11 b/g/n/d/e/h/i) • Bluetooth (Bluetooth Classic + EDR v2.1, v3 . 0, v4.0 és alacsony energiaigényű) • Audio formátumok: PCM 32bit/352.8kHz, DSD256 • Belső memória: 16GB
 • Kimenetek: • Hangra optimalizált USB A • HDMI (videó)
 • Streaming szolgáltatások: • Spotify, Tidal, Qobuz, HIGHRESAUDIO, TuneIn • Teljesen Roon Ready és minősített • Shareport (Airplay), UPNP/DLNA, Bluetooth
 • Roon Ready

Tökéletes társ a Streaminghez
Önálló eszközként a Musical Fidelity MX-Stream tökéletes kiegészítője bármilyen USB-B bemenettel rendelkező integrált erősítőnek vagy DAC-nak. A Musical Fidelity MX-stream technológiája nemcsak a legmodernebb és csúcsminőségű, hanem az integrált analóg erősítők, analóg áramköre is jobban teljesít, ha a digitális áramkört és a tápegységeket egymástól elszeparálva tervezik meg és alakítják ki az analóg áramkörtől.

A digitális áramkörök miatt további nagyfrekvenciás torzítások tapasztalhatóak meg az egész rendszerben. A másik oldalról megvizsgálva a problémát a hatalmas elő- és végerősítő tápegységek sok mágneses sugárzással negatívan befolyásolják a digitális áramkör teljesítményét. A stream és az erősítő szekciót egymástól elkülönítve valódi, csúcsminőségű hangzás hatékonyabban érhető el, miközben garantálja a gondosan elválasztott szakaszok nagyobb élettartamát.

Tervezés a Musical Fidelity hagyománya szerint
Műszakilag korrekt kialakítás, amely nem csak egy rakás szám/adat a specifikációban, hanem a megszólalása is olyan, mint egy álom. A Musical Fidelity védjegye, a meleg és hihetetlenül részletgazdag hangzás és nem csak technikai varázslatnak kell lennie a tiszta technikai mérések érdekében. Hallanunk kell, éreznünk kell.

Vannak régebbi audio elektronikák, amelyek nem feltétlenül olyan jók, de mégis a szívünkhöz nőttek. Ezt szinte tökéletes műszaki jellemzőkkel és a ténylegesen érzékelhető hangminőségek iránti elkötelezettséggel is meg lehet valósítani. A Musical Fidelity megpróbálta megalkotni. Ennek eredményeként a Musical Fidelity készülékek a legmagasabb szintet képviselik, valódi, árban megfizethető, csúcsminőségű eszközökben megtestesítve. Az MX Streamer a Musical Fidelity tervezési filozófiájának egy kiváló példája.

DLNA és Roon
A Musical Fidelity MX-Stream lejátszó egyszerűen csatlakoztatható a hálózathoz Ethernet-kábellel vagy WiFi-n keersztül. A DLNA protokollal való kompatibilitása lehetővé teszi, hogy elérje és lejátssza a hálózaton megosztott összes zenét, akár számítógépen, akár NAS-kiszolgálón van tárolva. Ennek érdekében a Musical Fidelity MX-Stream hálózati lejátszó egy dedikált okostelefon-alkalmazáson, vagy WEB felületen keresztül is működik. Így bármely, ugyanahhoz a helyi hálózathoz csatlakoztatott berendezéssel használható. Praktikus, bármilyen kompatibilis alkalmazásról, például VLC-ről vagy ROON-kompatibilis szerverről is elindítható a zene. Mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztod a Fidelity MX-Stream Music lejátszót vevőként, majd elindítod a zenét kedvenc alkalmazásodban.

HD adatfolyam
A Spotify Connect, Qobuz és Tidal kompatibilitásnak köszönhetően a Musical Fidelity MX-Stream hálózati lejátszón is hallgathatod a streaming szolgáltatásokat. Természetesen ehhez a két szolgáltatáshoz a nagyfelbontású zene támogatása biztosított. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki kedvenc zenéidből és rádióállomásaidból, a Musical Fidelity MX-Stream hálózati lejátszó TuneIn-kompatibilis is, így elérheted a világ minden tájáról származó internetes rádióállomásokat.

AirPlay és Bluetooth
A Musical Fidelity MX-Stream hálózati lejátszó lehetővé teszi, hogy élvezhesd az okostelefonon, táblagépen vagy számítógépen tárolt összes zenédet. Ehhez az AirPlay protokoll megkönnyíti a streamelést iPhone-ról, iPadről, iPodról, Macről vagy bármely más Apple-eszközről, amely ugyanahhoz a WiFi hálózathoz kapcsolódik. Ez a zenehallgatás a Bluetooth technológia támogatásának köszönhetően Androiddal vagy más eszközzel is megoldgató.

32 bit / 384 kHz és DSD
A rendkívül sokoldalú Musical Fidelity MX-Stream hálózati lejátszó teljesen természetesen képes lejátszani a Pendrive-on vagy az USB-A porthoz csatlakoztatott külső merevlemezen tárolt összes zenét. Lejátssza a legtöbb hangformátumot 32 bit/384 kHz-ig PCM adatfolyamok esetén, valamint a DSD 256 fájlokat. Az összes ilyen nagy felbontású fájlok optimális reprodukálása érdekében a Musical Fidelity MX Stream csak az olvasást végzi átalakítás nem. Digitális áramköre egy precíziós órával van társítva, amely garantálja a megfelelő adatsebességet, és lehetővé teszi az összes fájl tökéletres olvasását.

USB kimenet


A Musical Fidelity MX-Stream hálózati lejátszót úgy optimalizálták, hogy garantálja a zene optimális lejátszását, ezért amp-DAC-hoz vagy külső DAC-hoz lehet társítani. Ehhez USB-A kimenetet biztosít, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen külső konverterrel összekapcsolható legyen. Végül egy HDMI-kimenet is kell ahhoz, hogy a Musical Fidelity MX-Stream hálózati lejátszót a televízióhoz csatlakoztathasd, és élvezhesd a teljes interfész előnyeit és a lejátszott zenével kapcsolatos sok információ előnyeit.

Hardveres tervezés
A Musical Fidelity külön tápegységekkel és csúcskategóriás feszültségstabilizátorokkal rendelkezik. Még a fő CPU-t is zenére optimalizált óra hajtja, ami a tipikus streaming megoldásoknál teljesen új technológia, mivel általában a hagyományos számítógépeken megtalálható szabványos CPU órajeleken szoktak futni. Minden bejövő digitális jel a kezdetektől fogva szűrve van.

Minden bejövő és kimenő hang olyan tiszta, amennyire csak lehet, kiküszöbölve az előforduló, nem kívánt zajokat. Az optimalizált szoftverrel ezt a csúcstechnológiás eljárást az abszolút korlátokig ki lehet tolni. Mindez azt eredményezte, hogy a Musical Fidelity MX-Stream a valaha készÍtett első nulla jitteres eszköze.

 

 

 

MX-DAC | DAC


Az MX-DAC DAC kimenetein audiophile teljesítmény.


Jellemzők:

 • Sample rate converter: SRC4392 up-mintavételi adatok 192kHz-r
 • Digitális és analóg átalakító: PCM1795 32 bites / 192 kHz-es Többbitű Sigma-Delta
 • Kimeneti feszültség: 2 V RMS egyvégű (RCA)
 • Aszinkron adatfolyam max. 24 bites / 192 kHz PCM, valamint DSD64 és DSD128 esetén
 • Több digitális bemenet - 2 x koaxiális, 2 x optikai és aszinkron USB

 

 

A technikai innováció, a kiváló műszaki teljesítmény és a kitűnő minőségű gyártás miatt az új MX DAC valóban kiemelkedő ár-érték arányt kínál. Rendkívül alacsony torzítással, nagyon széles sávszélességgel és alacsony zajszinttel rendelkezik. Jitter kb. 12pps, s/n aránya -116dB ("A" súlyozott), linearitás + 0,2dB -116dB, sztereó szétválasztás -104dB 1kHz-nél, frekvenciaválasz sík és torzítás 0,00025% 1kHz-nél és 0,0003 % 20 kHz-en. Ezek a technikai adatok azt mutatják, hogy minden digitális bemenet teljesen semleges és pontos digitális-analóg átalakítását biztosítja.


 

Az összes bemenet, akár koaxiális, optikai, akár USB, feldolgozásra kerül a DSD tartományban. Ez a az eljárás melegséget kölcsönöz a hangnak, amelyet az egyszerű digitális átalakítás nem tud megvalósítani.

 • Csúcstechnológiás teljesítmény ultra-lapos frekvencia választ
 • Képes feldolgozni a DSD64 és DSD128 formátumokat, valamint a PCM-et 192kHz / 24bitig
 • Nagyon alacsony zajszint
 • Rendkívül alacsony torzítás
 • Kivételes csatornaelkülönítés

Paraméterek

Musical Fidelity MX DAC
USB csatlakozás van
Optikai bemenet 2 db
Analóg audio bemenetek 2 db
Analóg audio kimenetek 1 db
Méretek (Szé x Ma x Mé) 220 × 53 × 215
Minimum frekvencia átvitel 2 Hz
Maximum frekvencia átvitel 90000 Hz
Tömeg (csomagolás nélkül) 1.9 kg
Teljesítményfelvétel (készenléti) 0.25 Watt
Bemenetek 2RCA, 2 optikai, 1 USB B
Kimenetek 1 RCA, 1 XLR
Coaxial Inputs S/PDIF up to 24 bit / 192kHz
Optical Inputs S/PDIF up to 24 bit / 192kHz
Tartozék tápkábel, Windows driver CD, használati útmutató
Musical Fidelity Mx-Stream
HDMI kimenet 1 db
Hálózati funkciók (DLNA) van
Bluetooth van
Wi-Fi van
Air Play van
internet rádió van
App vezérlés van
USB csatlakozás van
Méretek (Szé x Ma x Mé) 220 x 53 x 215 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 4 kg
Jellemzők
kompatibilis bármely DAC USB bemenettel
Teljesen optimalizálva a bittökéletes hanghoz
Audiofil lejátszó szoftver
Alacsony zajszabályozó és méregtelenítő részleg
USB és Wifi alacsony fáziszajú órarész
Teljes zajtalanítás, kitisztítja az összes bejövő és
kimenő audiojelek
CD bemásolása (külső USB CD-meghajtó szükséges)
Okoseszközökről és PC-ről/laptopról vezérelhető
Streaming szolgáltatások
Spotify, Tidal, Qobuz, HIGHRESAUDIO, TuneIn
Roon Ready
Shareport (Airplay), UPNP/DLNA, Bluetooth
Bemenetek
2 x USB A
1 x Micro USB-B
Hálózat (Ethernet, Wifi 802.11 b/g/n/d/e/h/i)
Bluetooth (Bluetooth Classic + EDR v2.1, v3.0, v4.0 és alacsony energiaigényű)
Audio formátumok PCM 32bit/352.8kHz, DSD256
Belső tárhely 16 GB
Kimenetek
USB-A
HDMI (videó)
Tartozékok Wifi antenna
Külső tápegység 18V/1A DC (tartozék)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!