Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Marantz STEREO 70s + Dali Oberon 7 sztereó szett

Marantz
879.980 Ft
739.980 Ft
Kedvezmény: 16%
Menny.:szett
Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.
Gyártó cikkszám: 0747192140281-5703120109558-EH
Cikkszám: 0747192140281-5703120109558-EH
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Elektronika színe
Hangfalak színe
879.980 Ft
739.980 Ft
Kedvezmény: 16%
Menny.:szett

Leírás

STEREO 70s
A Marantz, az iparág vezető audiomárkája a luxus hangélmények megteremtésének 70 éves örökségét folytatja a vadonatúj STEREO 70s 2 csatornás hifi receiver bemutatásával. A teljes értékű erősítőhöz hasonlóan tervezett STEREO 70s karcsú és előkelő kialakítása bármely otthoni audio / video élményt kiemel, és ehhez társul a jellegzetes meleg, gazdag és részletes hangzás, amelyet a rajongók és a luxus kedvelők a Marantztól elvárnak.

Jellemzők:

 • Kimeneti teljesítmény (6 ohm, 1 kHz, 10% 1 csatornás meghajtó): 150 W
 • Erősítő topológia: A/B osztály
 • Hyper Dynamic Amplifier Modules
 • Aranyozott RCA terminálok
 • Veszteséges formátumok: MP3 / WMA / AAC
 • Veszteségmentes formátumok: FLAC HD 192/24 / WAV 192/24 / ALAC 192/31A több évtizedes gazdag örökségre épülő, időtlen stílussal megtervezett, teljesítményre tervezett.

Zenére, filmreA hiperdinamikus erősítőmodulok (HDAM), amelyeket a hagyományos audio termékekben található hagyományos chip-alapú op-erősítők drámai felülmúlására fejlesztettek ki a legzeneibb hangzás biztosítása érdekében.

Egy teljes méretű erősítő merész teljesítménye és hangminősége egy helytakarékos, kompakt, 11 cm magas házban, amely ott is elfér, ahol a hagyományos komponensek már nem. Csatlakoztassa a két hangsugárzó párhoz, amelyek külön-külön vagy együtt is megszólaltathatók.

Hat HDMI bemenet, köztük három 8K-kompatibilis, valamint egy ARC-t támogató HDMI-kimenet, amely biztosítja a csatlakoztathatóságot a jelenlegi és jövőbeli video- és játékkomponensekkel.

Kompatibilitás a 192 kHz-es, 24 bites digitális hang- és DSD-fájlokkal, így a rajongók a lehető legpontosabb, nagy felbontású digitális dekódoláshoz férhetnek hozzá.

HEOS® Beépített technológia, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek kedvenc streaming tartalmaikhoz, és más HEOS-képes eszközökhöz csatlakoztatva az egész otthonukban élvezhessék a zenét.

 

 

75 Watt csatornánként
A beépített, teljesen diszkrét sztereó erősítő tiszta, részletgazdag, meleg, tágas és dinamikus hangzást biztosít bármilyen forrásból.

Hat HDMI bemenet, köztük 8K
A STEREO 70s kompatibilis számos videó streamerrel, játékrendszerrel és tévével a hat HDMI bemenetnek köszönhetően, amelyek közül három 8K.

Kettős mélynyomó kimenet
Mély és hatásos basszus a két mélynyomó kimenettel. A keresztváltó karakterisztikáját a beállítás menüben szabályozhatja.

Előerősítő kimenet
Használja ki az előerősítő módot, és csatlakoztasson külső erősítőhöz a még jobb hangminőség és nagyobb teljesítmény érdekében, ha később a frissítés mellett dönt.

 

Házimozi csak két csatornáról

A házimozi rugalmassága találkozik a sztereó egyszerűséggel. A STEREO 70s emeli a hangzást, legyen szó zenéről vagy filmről.

 
 

Dinamikus, meleg és tágas hangzás

A speciálisan kiválasztott alkatrészekkel gondosan megtervezett STEREO 70s feltárja a hang természetes magával ragadó erejét.

Vékony és elegáns

Az aprólékosan megtervezett, kompakt vázban kialakított STEREO 70s ott is elfér, ahol kevés hely áll rendelkezésre.

 
 

Beépített HEOS® Streaming

Az integrált HEOS streaming technológia felszabadítja kedvenc streaming szolgáltatásaidban rejlő lehetőségeket.

 

OBERON 7 FRONTSUGÁRZÓ


Az OBERON csúcsa, a 7 - a végső választás a fanatikus audio rajongók számára. A magas minőség érdekében kompromisszumok nélkül tervezett OBERON 7 álló hangfal két 7 colos, SMC-kompatibilis mélysugárzót kapott, amely a közép frekvenciás és a basszus hangokat biztosítja, az ultra könnyű lágy dóm magassugárzók támogatására. A nagyméretű hangfaldoboz a legjobb hangzást nyújtja a mély basszusokhoz, az olyan kifejező teljesítmény érdekében, amely akár a legnagyobb szobákat is betöltheti. Az OBERON 7 olyan kifinomultan részletes, gyönyörűen kiegyensúlyozott hangzást biztosít, amelyről a DALI híressé vált.

Jellemzők:

 • Frekvenciatartomány (± 3 dB): 36 - 26 000 Hz
 • Érzékenység (2,83V / 1m): 88,5 dB
 • Névleges impedancia: 6 Ω
 • Maximális SPL: 110 dB
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 30 - 180 W

DALI OBERON 7

A padlón álló DALI OBERON 7 hangsugárzó igazi megtestesítője a DALI fejlesztéseinek, hagyományainak és innovációjainak - mindegyik elegáns és modern kialakítású. Megmutatja, hogy az audio minőséget és a vizuális tervezést mennyire lehetséges összehozni ebben az árkategóriában. A két 17cm-es közép/mélysugárzó és egy 2,9cm-es, ultra-könnyű, puha magassugárzó a mély basszus és a nagy teljesítmény mellett a legjobbat nyújtja. Teljesen élethű.

 

Gyönyörű tervezés

Az új DALI elülső rácsok lekerekített szélei és rusztikus szövetei könnyebb és kortársabb megjelenést biztosítanak az OBERON sorozathoz. Ezt a megjelenést fokozza az elegánsan kialakított alumínium alap.

SMC

Az OBERON mélysugárzó mágnes vasrúd darabját szabadalmaztatott SMC lemez koronázza - minimalizálja a vas negatív hatásait. Az SMC lemez használata jelentősen csökkenti a mechanikai torzítást. Ez lehetővé teszi a hosszabb hallgatói élményt, a nyugodt közepet és az árkategóriájának meglepő részletességet halljon.

Mély/középsugárzó

Az OBERON mélysugárzó egy fa szálas kúpot tartalmaz, amely finomszemcsés papírpépből áll, amelyet fából készült szálak erősítenek, ami merev, könnyű és jól viselkedő szerkezetet hoz létre. Ez a kúp az alacsony veszteségű térhatású szuszpenzióval kombinálva visszaadja a részeket - szűretlen és nagy pontossággal.

Könnyű a pozícionálás

Az OBERON sorozatban alkalmazott anyagokat, crossovert és geometriát széles diszperziós minta eléréséhez választották ki. Ez biztosítja a jól integrált hangot, még akkor is, ha nagy tengelyszögben hallgatja. További előny az, hogy komolyan csökken a harmonikus torzítás és a frekvenciatorzítást okozó diffrakció.

A DALI OBERON hangszóró-sorozat elindításával a jelenlegi hangszóróink közül a legjobb elemeket választottuk ki, azokat egy sorozatba helyeztük, amelyek hangminőséget, megjelenést és sokoldalúságot biztosítanak. Az OBERON 7 hangszóró 2 x 7”-os fa szálas SMC alapú mélysugárzókkal és egy 29 mm-es ultrakönnyű, lágy magassugárzóval rendelkezik. Mérete ellenére ez a hangszóró meglepően finom és képes arra, hogy bármilyen zenei stílust természetesen és élethűvé tehessen. Ez teszi az OBERON 7 tökéletesen szinte bármilyen hangbeállításhoz és bármilyen zenei vagy filmstílushoz. Mind az OBERON 7-ben alkalmazott anyagokat, mind a geometriát úgy választottuk ki, hogy széles diszperziós mintát adjanak a hallgatónak. Ugyanezeket az elveket alkalmazták a crossover tervezésénél. Ennek eredményeképpen jól integrált hangzást tapasztal, még akkor is, ha jelentős hallgatási szögben hallgatja. Ez azért fontos, mert zenét hallgatva ritkán ül közvetlenül a hangszórók előtt. További előny az, hogy komolyan csökken a harmonikus torzítás és a frekvencia torzulást okozó diffrakció, mivel ezek mindig erősebbek a tengelyirányú válasz esetén.<

MÉLY/KÖZÉPSUGÁRZÓ

Az OBERON 7 2db 17cm-es woofert tartalmaz, amelyek egy új, fából készült strukturált kúppal van optimalizálva. Finomszemcsés papírpépből és fa szálakkal erősítve, amely merev, könnyű és jól viselkedő szerkezetet hoz létre, az alacsony veszteség érdekében. Az OBERON 7 és az OBERON 3 esetében egy 17,7cm-es hangsugárzót választottunk, amelynek a membránja 15% -kal nagyobb méretű, mint a 16,5cm-es szabvány. A membrán lágy és nagyon rugalmas tulajdonsága miatt nagyon alacsony csillapító hatású.

SMC

Az SMC használata az OBERON 7-ben jelentősen csökkenti az örvényáramlatok által okozott mechanikai torzulást. A mágneses motorrendszer ezen kombinált javítása a harmadik sorrendű torzítás csökkenését eredményezi. Ez lehetővé teszi, hogy az OBERON 7 hosszabb hallási élményt nyújtson, nyugodt középrészt és meglepő mennyiségű részletet kínál. Maga a mágnesmotor egy nagy ferritmágnesből áll, amely egy, a vas és az SMC egyedi kombinációjával készült rúddarabot tartalmaz. A vasgyűrű a pólushenger alját képezi, 10 mm-es SMC-lemezzel. Ez a kombináció minimalizálja a vas negatív hatásait, miközben az SMC lemezt a 4 rétegű hangtekercs fő, aktív helyezi. Ez az elhelyezés biztosítja az SMC maximális hatását a hangtekercsek környezetében, ami jelentősen javított állandó fluxus mezőt eredményez.

MAGASSUGÁRZÓ

Az OBERON 7-ben használt, teljesen új, 29 mm-es, ultra-könnyű lágy magassugárzót a DALI gyártja és kifejezetten az OBERON sorozathoz fejlesztették ki - a jól bevált technológiákat a meglévő DALI funkciókkal ötvözve. A túlméretezett 29 mm-es membrán uv hullámszövés alapján készül és az alacsonyabb frekvenciatartományban nagyobb sávszélességre optimalizált. Ez biztosítja az optimális átadást a középsugárzóból a tweeter-hez, ami egy kiegyensúlyozott, erõteljes és nagyon koherens felsõ középrészt teremt. A membrán nagy mérete lehetővé teszi, hogy a tweeter nagyobb hangnyomást eredményezzen, kevesebb kiingással, a hangtekercs mozgásának pontos minimális megtartása mellett. A kupola közelében elhelyezett elülső lemez hasonló geometriával lett megtervezve, mint az OPTICON és a RUBICON tweeterek, hogy az optimális hozza létre a magassugárzó számára. A cél a kiterjesztett frekvenciaválasz és a széles szóródás és az alacsony színezés kombinálása.

SZEKRÉNY

Az OBERON 7 szekrénye nagy sűrűségű, megmunkált MDF lapból készül - gondosan kiválasztott, kiváló minőségű anyagból. Az OBERON 7 szekrény nagyon merev konstrukciót használ, szilárd szálakkal a szekrény belsejében a megerősítéshez. Ez hozzájárul a merevséghez, és gyakorlatilag megszünteti a rezonanciát a szekrényen belül. Az időzítés optimalizálása érdekében a hangszórók az oldalakon belül, felső és alsó részen akusztikus csillapító anyaggal vannak felszerelve. Ez közvetlenebb kapcsolatot teremt a mélysugárzó és a basszus port között. A hallható eredmény pontosabb basszus és fokozott „támadás” a középtartományban. A basszusportok az OBERON 7 hátsó részén helyezkednek el, optimalizálva a helyiségbe integrálást. Az OBERON termékcsaláddal a DALI teljesen új elülső rács kialakítású. Az új, lekerekített első rács könnyebb és modernebb vizuális megjelenést kölcsönöz a hangszóró sorozatnak.

Paraméterek

Erősítő márkája Marantz
Hangfalak márkája Dali
Marantz STEREO 70s
Működtetett csatornák száma 2
Kimeneti teljesítmény (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0,08% 2 csatornás meghajtó) 75 W
Kimeneti teljesítmény (6 ohm, 1 kHz, 0,7% 2 csatornás meghajtó) 100W
Kimeneti teljesítmény (6 ohm, 1 kHz, 10% 1 csatornás meghajtó) 150 W
Diszkrét teljesítményerősítő van
Erősítő topológia A/B osztály
Összes HDMI bemenet / sz. Támogatás 8K 6 / 3
HDCP2.3 támogatás van
HDMI kimenetek fő/zóna 1 / 0
HDMI felskálázás 1080P/4K – 8K
Videó dinamika tartomány HDR / HLG / Dolby Vision / HDR10+ / Dinamikus HDR
ALLM (Automatikus alacsony késleltetési mód) Átengedés játékhoz van
HDMI Pass-Through készenléti módban van
ZENEI FÁJL TÁMOGATÁS
Veszteséges formátumok MP3 / WMA / AAC
Veszteségmentes formátumok FLAC HD 192/24 / WAV 192/24 / ALAC 192/31
DSD Audio 2,8 MHz / 5,6 MHz
HEOS Multi-room és Streaming van
Voice Assistant kompatibilitás Alexa / Google Voice Assistant / Apple HomePod / JoshAi
Alkalmazás okostelefonokhoz (iOS és Android) Marantz AVR App
HEOS multiroomt van
HEOS Link kompatibilitás IR/IP
Zóna hangforrás HDMI / Opt, Koax / Hálózat, USB / Analóg 2 Ch / 2Ch / Igen / Igen
Dali Oberon 7 frontsugárzó
Ajánlott erősítő teljesítmény 30-180
Érzékenység 88 dB
Kiszerelés 1 pár
Felépítés (hangutak száma) 2 utas
Hangfal típusa frontsugárzó
Hangfal kabinet anyaga MDF
Méretek (Szé x Ma x Mé) 1015 x 200 x 340 mm
Impedancia 6 Ohm
Minimum frekvencia átvitel 36 Hz
Maximum frekvencia átvitel 26000 Hz
Keresztváltó frekvencia 2300 Hz
Magas sugárzó anyaga Lágy textil dóm
Mély/középsugárzó anyaga Fa szálas kúp
Magassugárzó átmérője 29 mm
Mély/középsugárzó átmérője 177 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 14.8 kg
Aranyozott csatlakozó igen
Hangszóró rács van
Maximális SPL 110 dB
Keresztváltási elv 2-utas
Doboz típusa Bass reflex
Bass reflex hangolás frekvencia 39,5 Hz
Ajánlott elhelyezkedés padló
Javasolt távolság a hátsó faltól 20 - 80 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!