Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Marantz SR5015 Házimozi erősítő, arany-ezüst

Marantz
419.990 Ft
Gyártó cikkszám: SR5015
Cikkszám: 4951035073100
Nem értékelt
419.990 Ft
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!

Leírás

 
 

SR5015


Ahogy az bármilyen Marantz AV Receivertől elvárható, az SR5015 tervezésénél különös figyelmet fordítottak a hangminőségre, ezáltal rendkívül gazdag részleteket és tökéletes térhatású élményt biztosít.


Jellemzők:

  • Teljesítmény, erő és csatlakoztathatóság, hogy megfeleljen az igényeknek: 7.2 csatornás diszkrét végerősítő, csatornánkénti 180W teljesítménnyel. 8K / 60Hz és 4K / 120Hz jeltovábbítás támogatás minden szórakoztatási igényhez: A legújabb technológiával a HDMI támogatással élvezze a 8K minőségű videofelvételt 8K forráseszközeiről, vagy 8K felskálázással a Full HD vagy 4K forrásokból.
  • A legfejlettebb háromdimenziós audio formátumok támogatása: Dolby Atmos, Dolby Atmos magasság-virtualizációs technológia, DTS: X és DTS Virtual: X-feldolgozás mind támogatott, hogy megragadó, többdimenziós hangot hallgathasson.
  • Továbbfejlesztett (eARC) HDMI támogatás: A fő HDMI kimeneten keresztül csatlakoztassa a TV-készüléket az eARC HDMI támogatással, hogy lehetővé tegye a tömörítetlen és objektum alapú audio formátumok lejátszását, például a Dolby Atmos és a DTS: X fájlokat közvetlenül egy okostévé alkalmazásról az AV Receiverére.
  • A legjobb házimozi technológia: A legújabb HDR formátumok támogatása, beleértve a HDR10, HDR10 +, HLG, Dolby Vision, 4: 4: 4 szín felbontás és a BT.2020. A Dynamic HDR kivételes képminőséget biztosít a fényerő, a tisztaság és a kontraszt tekintetében.
  • Továbbfejlesztett játékspecifikációk: 4K / 120Hz jeltovábbítás, Változtatható Frissítési Frekvenciával (VRR), Automatikus Alacsony Késleltetési Üzemmóddal (ALLM) és Gyors Képtovábbítással (QFT) élvezheti a játék izgalmát csodálatos képalkotással és alacsony késleltetéssel.
  • Nagy felbontású streaming a legjobb minőség érdekében: Játssza le az ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes fájlokat akár 24 bites / 192 kHz felbontásban, vagy akár DSD 2,8MHz és 5,6MHz zeneszámait. Élvezze a zenét pontosan az előadó elképzelése szerint.
  • Az exkluzív alkatrészek biztosítják a tökéletes Marantz hangzást: a Marantz szabadalmaztatott HDAM áramköri panelei, áram-visszacsatoló áramkör, AKM AK4458 32 bites D / A konverterek és Hibrid PLL órajel-jitter-csökkentő a részletesebb, dinamikus hang biztosítása érdekében.
  • Szinte korlátlan zeneforrások: lejátszás olyan zenei szolgáltatásokról, mint a Spotify Free és Premium, az Amazon Music HD, Tidal, vagy streamelés közvetlenül az okos eszközökről az AirPlay 2, vagy a Bluetooth segítségével.
  • Beépített HEOS és az ingyenes HEOS alkalmazás: digitális zene streaming, multi-room lejátszás, az egész otthonában elérhető hangvzérlés.
  • Támogatja kedvenc hangasszisztenseit: Az SR5015 segítségével egyszerűen csak a saját hangjával vezérelheti kedvenc hangsegédjeit, például az Amazon Alexa-t, a Google Assistant-et és az Apple Siri-t.
 


 

 

SR5015

Ezenkívül a legfrissebb áram visszacsatolás technológiával és a Marantz saját fejlesztésű, nagyfelbontású HDAM technológiájával az SR5015 elegendő erővel és finomsággal rendelkezik. A készülék támogatja a közkedvelt streaming szolgáltatásokat, illetve a beépített HEOS rendszerrel egész otthonában hallgathatja kedvenc zenéit. Élvezze a kiváló teljesítményt köszönhetően a legújabb HDMI technológiáknak, például a 8K / 60Hz jeltovábbításnak és skálázásnak. A különféle HDR formátum támogatásoknak köszönhetően, beleértve a HDR10, HDR10 +, a Dolby Vision, a Hibrid Log-Gamma (HLG) és a dinamikus HDR-t, a filmnézés mostantól sokkal élvezetesebb lehet. Kedvenc játékait mégjobb minőségben élvezheti a 4K / 120Hz jeltovábbítás, a Változtatható Frissítési Arány (VRR) és az Automatikus Alacsony Késleltetésű Üzemmód (ALLM) segítségével. Az új Marantz SR5015, amelyet a legmodernebb módszerekkel hangoltak az évtizedes tapasztalattal rendelkező mérnökök. A készülék megalkotásakor a tökéletes audiofil hang megteremtése volt a legfőbb szempont.

 

 

A legtöbb zenei hang

A Marantz hangmesterek által a legjobb koncertermek alapján hangolt, hogy tökéletes hangzást biztosítson. Minden egyes alkatrész szigorú tesztelésnek van alávetve.

 

 

Prémium teljesítményű, 7 csatornás erősítő

Az összes csatornán ekülönített nagyáramú erősítőket kínáló SR5015 csatornánként 100 W teljesítményt nyújt (8 Ohm, 20Hz-20kHz, THD: 0,08%, 2ch. Meghajtó). Alacsony impedanciájú meghajtó képességével szinte az összes hangsugárzóval biztosítja a működési stabilitást a kiegyensúlyozott, minőségi hangzás érdekében. Az Auto Eco mód a hangszórók teljesítményét a hangerő és a képernyőn megjelenő ökométer alapján állítja be, valós időben csökkentve az energiafogyasztást anélkül, hogy feláldozná a kiváló Marantz hangzást.

 

 

Fejlett 8K HDMI-csatlakozás az eARC-al

Az új Marantz SR5015 6 HDMI bemenetet és 2 kimenetet tartalmaz az összes kedvenc forrásod számára. Egy dedikált 8K bemenettel a 8K/60Hz vagy 4K/120Hz átviteli képesség támogatásához, 4:4:4 tiszta színű részmintavétel, Dolby Vision, HLG, HDR10, 21:9 videó, 3D és BT.2020 átadás és a legújabb HDCP 2.3 másolásvédelmi szabvány minden HDMI bemeneten támogatott. A legújabb HDMI technológiával és specifikációkkal is rendelkező SR5015 lehetővé teszi otthoni szórakozásodnak a következő szintre emelését HDR10 +, Dynamic HDR, ALLM, VRR, QMS és QFT támogatással. A videoprocesszor emellett képes a natív videoforrás átméretezésére akár 8K minőségig. Az SR8015 rendelkezik a HDMI eARC képességgel is, amely mesteri minőségben támogatja a 3D hangformátumokat, például a Dolby Atmos® és a DTS:X® tévéforrásából.

 


 

 

Teljes audio támogatás

Halld, ahogy a sugárhajtás dübörög a fejed fölött, autós üldözés elszáguld melletted. Támogatja a legújabb surround formátumokat, a Dolby Atmos®, a Dolby Atmos Height Virtualization Technology, a DTS: X®, a DTS Virtual : X ™.

 

 

Dolby Atmos

Érezd a Dolby Atmos® minden dimenzióját. Élvezd az 5.1 vagy 7.1 térhatású hangsugárzórendszert és még négy Dolby Atmos hangsugárzót a tökéletes házimozi élmény érdekében - beleértve a Dolby Surround upmixert is. Azok számára, akiknek nincsenek Atmos sugárzói, a Dolby Atmos Height Virtualization Technology segít, hogy úgy érezd, mintha a hang felülről jönne.

 

DTS:X és DTS Virtual:X

DTS:X® magával ragadó audiotartalom olyan helyre helyezi a hangot, ahol az az űrben természetesen előfordulna, életszerű, többdimenziós hangot hozva létre. A DTS Neural:X™ mellékelt térbeli átalakító motorja jobb és fokozott realizmust kínál minden kedvenc filmhez. A DTS Virtual:X™ magával ragadó hangot nyújt atmos csatornék nélkül, virtuális magassági effektusokat hozva létre 7.1, 5.1 vagy 2.1 hangszóró elrendezésben.

 
 

 

HDMI eARC audio támogatás

Az eARC (továbbfejlesztett Audio Return Channel) egyetlen HDMI-kábellel támogatja a magával ragadó hang továbbítását a TV-készülékről, ezzel egyszerűsítve az általános beállítást.

 

Házimozizás magasabb szinten

Az új SR5015 lehetővé teszi, hogy minden szórakozásodat a legjobb minőségben élvezhesd. Nézd filmjeidet 8K-ban, 8K/60Hz átvitellel vagy nagyítással, valamint a legújabb HDMI technológiával, például a Dynamic HDR és a Quick Media Switching (QMS) funkcióval, amelyet a filmekben használnak a videó késésének kiküszöbölésére.

 
 

 

A játék következő szintje

Tapasztald meg a legjobb minőségű játékélményt. Élvezd a játékot 4K/120Hz-es áteresztéssel, valamint változó frissítési gyakorisággal (VRR), gyors átvitellel (QFT) és automatikus alacsony késleltetési üzemmóddal (ALLM), amely csökkenti vagy kiküszöböli a késést és a képszakadást.

 

Dupla mélynyomó kimenet

Körülveheted magad egyenletes, pontos mélyhangokkal. Az SR8015 két mélynyomó kimenettel rendelkezik az alacsony frekvenciák simításához és a basszus diszperziójának javításához, elkerülve a csúcsokat és a hallható süllyedéseket. A csatlakoztatott mélysugárzók egymástól függetlenül kalibrálhatók az Audyssey Sub EQ HT technológiának köszönhetően, amely a szobádhoz igazított, zökkenőmentes mélyhang teljesítményt nyújtja.

 

 

Támogatja a fő hangvezérlő asszisztenseket

Beszélj az Amazon Alexával, a Google Segéddel, az Apple Sirivel. Kérd meg, hogy játssza le kedvenc zenédet, növeld a hangerőt, ugorj a következő zeneszámra, válts bemenetet.

 

 

Amazon Alexa hangvezérlés

Hangoddal streamelheted kedvenc zenei szolgáltatásaidat az Alexa-n keresztül az SR5015-re a HEOS® Built-in segítségével. Kérd meg Alexát, hogy játsszon zenét a Spotify-ból, a Pandora-ból, a TIDAL-ból. A hangerő növelése vagy csökkentése, szüneteltetés, némítás és a következő dal lejátszása - mindezt a hangoddal

 

Google Asszisztens

Kérd meg Google Home-ját, Google-alkalmazását vagy más, a Google Assistant beépített eszközét, hogy a hallgatási környezetben vezérelhesd zenei listáidat. Indítsd el a zenét a HEOS alkalmazásban, majd kérd meg a Google Segédet, hogy szabályozza a hangerőt, a lejátszást, a szünetet, a zeneszámok átugrását és egyebeket.

 
 

 

 

 
 

 

AirPlay 2 és Apple Siri hangvezérlés

Streamelj kedvenc zenei szolgáltatásaiból, például az Apple Music és a Spotify, vagy nézzél videókat olyan szolgáltatásokból, mint a YouTube és a Netflix bármely iPhone-ról, iPad-ről, Mac-ről vagy Apple TV-ről. Hallgasd meg a hangszórókhoz tökéletesen szinkronizált hangokat az AirPlay 2 forrásokból. Az AirPlay 2 támogatja a többszobás hangot is - vezeték nélkül továbbíthatja a tartalmat több AirPlay 2 kompatibilis eszközre egyidejűleg, továbbfejlesztett audio puffereléssel a zökkenőmentes hanglejátszás érdekében. Az AirPlay 2 kompatibilis audioeszközök vezérlését és csoportosítását biztosítja az Apple Music vagy a Home alkalmazáson belül.

 

 

Beépített Wi-Fi és Bluetooth

A dupla antennákkal rendelkező SR5015 lehetővé teszi kedvenc hangsávodnak vezeték nélküli továbbítását Wi-Fi és Bluetooth kapcsolaton keresztül. A kettős antennarendszer stabil streaminget biztosít még a túlterhelt városi környezetekben is, és a Wi-Fi funkció 2,4 GHz (11b / g / n), 5 GHz (11a / n) technológiával rendelkezik, hogy kompatibilis legyen az intelligens eszközök legszélesebb skálájával. Az SR5015 gyors és egyszerű nyomógombos Wi-Fi-vel védett beállítást és egyszerű iOS Wi-Fi-megosztást kínál.

 

 

Beépített HEOS®

A HEOS® beépített technológiájával élvezheted kedvenc zenéidwt otthonod bármely helyiségében vezeték nélküli. Játszd ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válassz egy másik dalt minden csatlakoztatott szobához. Élvezd a Spotify, a Pandora, a TIDAL stb..., vagy a helyi zenefájl-könyvtárakból zenéidet. További HEOS® beépített komponensekkel - például HEOS-kompatibilis hangszórókkal - az összes audio tartalmat egy vagy több helyiségben lejátszhatod.

 


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!