Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Marantz PM7000N ezüst + Triangle Antal EZ sztereó szett

Marantz
1.419.989 Ft
1.139.999 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:szett
Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.
Gyártó cikkszám: MAR-PM7000NSLV-TRI-ANTALEZ-EH
Cikkszám: MAR-PM7000NSLV-TRI-ANTALEZ
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Elektronika színe
Hangfalak színe
fekete
1.419.989 Ft
1.139.999 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:szett

Leírás

 
  

PM7000N


 • Teljesen diszkrét áram-visszacsatolású integrált HiFi erősítő; 60W csatornánként (8 ohm, 20Hz - 20kHz)
 • Marantz szabadalmaztatott HDAM-SA3 áramkör: Széles dinamikus tartomány és a híres Marantz audio teljesítmény
 • Árnyékolt toroid transzformátor: magas szintű tiszta teljesítményt biztosít a tiszta erősítéshez torzítás nélkül
 • Beépített Bluetooth és Wi-Fi 2.4GHz/5GHz kettős sávú támogatással a jobb hálózati stabilitás érdekében, még zsúfolt Wi-Fi környezetben is
 • HEOS beépített vezeték nélküli zene streaming: Szinte korlátlan zene támogatás olyan streaming szolgáltatásokkal, mint a Spotify Free és a Premium, az Amazon Music (HD), a Deezer, a TuneIn Internet Radio stb., a kényelmes HEOS alkalmazás segítségével
 • Négy analóg bemenet, egy analóg kimenet, egy koaxiális bemenet, két optikai digitális bemenet és egy USB-A csatlakozás a nagy felbontású audio fájlokhoz
 • Támogatja a nagy felbontású audio ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes fájlokat akár 24 bit/192 kHz-ig - plusz, DSD 2,8MHz és 5,6MHz fájlokat a nagy felbontású zenehallgatáshoz, nagyteljesítményű audio DAC AK4490 támogatással
 • Integrált Marantz phono bemenet az újonnan kialakított FET bemeneti fokozattal a jel tisztaságának javítása és a hang javítása érdekében
 • Teljesen árnyékolt digitális és hálózati szekciók a kikapcsolás lehetőségével, minimalizálva a digitális szekciók általi interferencia kockázatát a lehető legjobb audio teljesítmény és tiszta analóg élmény elérése érdekében
 • Prémium Marantz SPKT-1+ stabil sárgaréz hangszóró-csatlakozók vastag nikkel bevonattal, hogy a lehető legjobb kapcsolatot biztosítsák a hangszórókábelekkel
 • Hangszabályozók: Bass, Treble és Balance vezérlőgombok az előlapon. Marantz Source Direct funkció, amely megkerüli a hangszín- és Balance vezérlő áramkört egy egyenes/rövid úton, emelt hanghatékonysággal
 • Támogatja az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri szolgáltatásokat a zavartalan hangvezérlés érdekében
  

Integrált sztereó erősítő beépített HEOS funkcióval

 

A beépített HEOS funkcióval a PM7000N szinte korlátlan tartalmat közvetít és zenét juttat el otthonod bármely helyiségébe, ha más vezeték nélküli HEOS hangszórókkal vagy elektronikával együtt használod a teljes otthoni szórakoztatáshoz. Élvezheted az Amazon Music (HD), a Spotify Free és Premium, Tidal, Deezer szolgáltatásokat, a TuneIn Radio-t, valamint a helyi zenefájlok könyvtárait, beleértve a FLAC HD 192/24, valamint a DSD 5.6 és más formátumokat. Ezenkívül a PM7000N támogatja a Spotify Connect streamingjét az ingyenes fiókokkal rendelkező felhasználók számára, így a hallgatók közvetlenül a Spotify alkalmazásból választhatnak zenét mobil eszközről vagy számítógépről, és közvetlenül továbbíthatják a PM7000N készülékre. A streaming tartalom emellett Bluetooth vagy Apple AirPlay 2 használatával is továbbítható.

Modern integrált erősítő

 

A PM7000N az első teljesen diszkrét, aktuális visszajelzéssel integrált Hi-Fi erősítő, HEOS beépített technológiával a Marantz-tól. Ideális választás olyan audiofilekhez, amelyeknél Marantz Musical hang szükséges, rugalmas működéssel és hozzáféréssel a digitális streaming zenéhez. Az erősítő 2x60 W teljesítményt nyújt 8 ohmra vagy 2 x 80W teljesítményt 4 ohmra (20Hz – 20kHz).

Igazi Hi-Fi hang

 

A PM7000N, amelyet több mint 65 éves Hi-Fi szakértelmére támaszkodva fejlesztett ki és széles körűen hangolt be, kivételes teljesítményt nyújt audiokészüléked számára. Akár digitális, akár analóg, élvezd a legtöbb zenei hangot bármilyen forrásból.

Teljesen diszkrét erősítő HDAM-S3-mal

 

A visszacsatolás erősítése, a Marantz által védett áramkör-technológia úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen a Super Audio hi-res zene követelményeinek a széles sávszélességű, nagy sebességű reprodukcióhoz. A impedancia a jelenlegi visszacsatolási ponton korlátozott, ez nagyon alacsony fáziseltolódást eredményez. A Marantz Current Feedback erősítők csökkentik a fáziskompenzációt a negatív visszacsatolás (NFB) minimalizálásával. Ez leegyszerűsíti a jelátvitelt, és nagy átviteli sebességet, kiváló átmeneti választ és kiváló hanghatást eredményez a teljes sávszélességben. A hagyományos feszültség-visszacsatolási topológiától eltérően az aktuális visszacsatolás szinte immunitássá teszi az erősítőt a nehéz hangszóróterhelésekkel szemben.

Marantz HDAM-S3 technológia

 

A Marantz kifejlesztette a saját diszkrét áramköri tábláit, hiperdinamikus erősítő modulokat (HDAM), amelyek másutt használt chip alapú erősítők cseréjére szolgálnak. A HDAM-ek diszkrét felületre szerelhető, bal és jobb jelútvonalakkal drámai teljesítményét felülmúlja a szokásos integrált op-amp-oknak, a Slew Rate és a zajszint mellett. Az eredmény sokkal dinamikusabb, pontosabb és részletesebb hangzás. Az évek során a Marantz különböző HDAM-okat fejlesztett ki, hogy azok megfeleljenek az egyes lejátszók és erősítők igényeinek. A PM7000N kiváló minőségű SA3 verziót használ.

Magas színvonalú alkatrészek

 

A Marantz rendkívüli hírnevet szerzett magának a lehető legjobb alkatrészek kiválasztásában Hi-Fi termékekhez. A Marantz mérnökei kiválasztották és optimalizálták a PM7000N készüléket, kiterjedt hallgatással az erre a célra szolgáló Marantz létesítményekben Európában és Japánban, HiFi-re hangolt alkatrészek felhasználásával.
 
 

Toroid transzformátor

A toroid transzformátor számos előnyt kínál, amelyek hatékonyságából és teljesítményképességéből fakadnak. Az alakja alacsony elektromágneses sugárzást és mechanikai rezgést eredményez, így jobb hangminőséget eredményez, mint amit az idősített transzformátormodelleknél tapasztalhatsz.

Külön tápegység készenléthez

A készenléti energiafogyasztás csökkentése érdekében a PM7000N kettős, különálló tápegységgel rendelkezik. Készenléti állapotban a digitális SMPS tápegység aktív, így a hálózat felébresztheti a PM7000N készüléket. Üzemmódra való váltáskor az SMPS tápfeszültség kikapcsol, és a toroidos transzformátor aktiválódik, hogy a Marantz hangjelzésének reprodukálásához szükséges nagyáramot táplálja.

 

Újratervezett előerősítő áramkör HDAM-nal

Az újonnan kifejlesztett elektromos hangerő-szabályozás a legújabb hangerőszabályzó IC-párt használja a Marantz HDAM-tal, hogy jobb csatorna-elválasztást, dinamikus tartományt, jobb S/N arányt és torzítás-csökkentést érjen el, miközben megőrzi az analóg hangerő-szabályozó készülék működési érzetét. Az erősítő új, Marantz által tervezett elektromos hangerőszabályzót alkalmaz a magas linearitás és az osztály legjobb besorolása érdekében.

Pure mód

A PM7000N három „Pure móddal” rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a teljes sugárzott audio blokkok letiltását és az interferencia megakadályozását analóg források hallgatásakor. A tiszta módok külön-külön kapcsolhatók ki a hálózati és az USB-A, a Wi-Fi és / vagy a Bluetooth között, hogy a legjobb zenei élményt biztosítsák.

Bluetooth, streaming, multiroom

 

A beépített HEOS segítségével a felhasználók élvezhetik a zenét a Spotify (Premium), az Amazon Music, a Tidal, a TuneIn Internet Radio által és más helyi zenefájl könyvtárakból a kényelmes HEOS alkalmazással. Az otthoni zene bármely helyiségben elérhető egyéb HEOS-képes hangsugárzókkal, rendszerekkel vagy komponensekkel is a vezeték nélküli, teljes otthont átölelő zenehallgatási élményhez. A felhasználók ugyanazt a zeneszámot játszhatják le minden szobában, vagy kiválaszthatnak különböző dalokat minden egyes csatlakoztatott szobában. Ezen túlmenően a streaming tartalom könnyen lejátszható a Bluetooth, vagy az Apple AirPlay 2 segítségével.

Támogatja a főbb hangvezérlőket

 

Élvezd az egyszerű hangvezérlést és a teljes rugalmasságot a vezető hangmenedzser szolgáltatások és a HEOS által. Adj parancsokat az Amazon Alexa, a Google Assistant, az Apple Siri számáre. Kérd kedvenc zenéid, változtass hangerőt.

AirPlay 2 + Apple Siri hangvezérlés

 

Készíts összeállítást kedvenc zenei szolgáltatásaiddal, mint például az Apple Music és a Spotify, vagy nézz videókat olyan szolgáltatásokból, mint a YouTube és a Netflix bármely iPhone, iPad, Mac vagy Apple TV. Hallgasd meg az AirPlay 2 forrásokból a hangszórókkal tökéletesen szinkronizált hangot. A multiroom hangzáshoz a vezeték nélküli adatfolyamot több AirPlay 2 kompatibilis eszközhöz is csatlakoztathatod, egyidejűleg a javított hang puffereléssel, így biztosítva a zökkenőmentes lejátszást. Az AirPlay 2 kompatibilis audioeszközök vezérlését és csoportosítását biztosítja az Apple Music. Használd az AirPlay 2 alkalmazást vagy használd a Siri segítségével.
 

Amazon Alexa

Használd a hangodat a kedvenc zenei szolgáltatásaid streameléséhez a HEOS beépített eszközéhez. Kérd meg Alexát, hogy játsszon zenét a Pandorából, a Spotify-ből, az Amazon Musicból. Váltás a bemenetek között (Blu-ray, DVD, Media Player, stb.), A hangerő növelése vagy csökkentése, szünet, elnémítás és a következő dal lejátszása - mindezt a hangoddal irányíthatod. A HEOS és az Alexa segítségével a termékre és a HEOS Built-in-el származó egyéb termékekre is folyamodhat.

A Google Assistant

Kérdezze meg a Google Home-t, a Google alkalmazást vagy más eszközöket a beépített Google Assistant segítségével, hogy ellenőrizni tudd a lejátszási tartalamat a hallgatói környezetben. Indítsd el a zenét a HEOS alkalmazásban, majd kérd meg a Google Assistant-t, hogy ellenőrizze a hangerőt, a lejátszást, a szünetet, a zeneszámok átugrását és még sok más funkciót.

  

Hi-Res hangtámogatás

 

A nagy felbontású audio ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes fájlok dekódolására képes, akár 24 bites/192 kHz-ig, valamint a DSD 2,8MHz és 5,6MHz sávokhoz (az SACD audiofil formátuma), pontosan úgy élvezheted a zenét, ahogy az előadó játsza. Hallgasd meg zenédet a hátlap USB-portján vagy hálózati forrásokon keresztül.

Továbbfejlesztett integrált phono bemenet

 

A Marantz integrált erősítői régóta kiváló minőségű fonofázisokkal rendelkeznek. A PM7000N hű marad e hagyatékhoz, miközben új kialakítást is bevezet - egy olyat, amely a bemeneti szakaszban integrálja a FET-t (terepi tranzisztorokat). Ez nagy bemeneti impedanciát biztosít, kiküszöböli a váltóáramú kapcsolókondenzátorok szükségességét és egyszerűsíti a jel útját, csökkentve a torzulásokat és a zajt, jelentősen javítva a jel tisztaságát.
 

Mélysugárzó kimenet

Támogatja az opcionális külső mélysugárzót állítható aluláteresztő crossoverrel az alacsony frekvenciájú mélyhang-válasz érdekében a hallgatási környezetben. Élvezd a pontos basszust, függetlenül attól, hogy hol helyezed el a mélysugárzót.

Kiváló minőségű Marantz SPKT-1 + hangszóró-csatlakozók

A PM700N hangszóróinak csatlakozói sárgarézből készültek, ezüst borítással, hogy a lehető legjobb kapcsolatot lehessen biztosítani a hangszórókábelekkel.

  
 

Árnyékolt digitális áramkör

Annak érdekében, hogy az analóg áramkört megóvják a digitális interferenciától vagy a zajkibocsátástól, a digitális áramkört egy "pajzstokba" kell beépíteni, megakadályozva az interferenciát. A vezeték nélküli digitális táblák az „interferencia” elkerülése érdekében a „Pure Modes” használatával is teljesen kikapcsolhatók.

Forrás közvetlen funkció

A legrövidebb jelút és a legpontosabb hűség biztosítása érdekében a PM7000N rendelkezik a Marantz Source Direct funkcióval, amely egyenes út elérése érdekében megkerüli a hang- és egyensúlyvezérlő áramkört, emelt hanghatékonyságot biztosítva.

  
 

 

ANTAL EZ frontsugárzó
Jellemzők:

 • TZ2500B magassugárzó titán kupola
 • A természetes cellulózból készült meghajtó membrán
 • Impedancia: 8 Ohm
 • Névleges terhelhetőség: 120 Watt
 • Üvegszálas membránok

ANTAL EZ

Az Antal hangsugárzó az ESPIRIT EZ termékcsalád fő terméke. 1,1 méter magas, ez a háromutas frontsugárzó, amely tartalmazza az összes legújabb TRIANGLE fejlesztést. Az elegánsan elhelyezett a TRIANGLE híres magasfrekvenciás hangszórójával, egy új, természetes cellulóz középsugárzójával és két üvegszálas membránnal rendelkezik.
 

ESPRIT

 

Paraméterek

Erősítő márkája Marantz
Hangfalak márkája Triangle
Marantz PM7000N
Streaming Pandora/Spotify/SiriusXM/flickr
Hálózati funkciók (DLNA) van
Bluetooth van
Wi-Fi van
Air Play van
internet rádió van
App vezérlés van
Optikai bemenet 1 db
Digitális Koax bemenetek 1 db
Analóg audio bemenetek 3 db
Fejhallgató kimenet 1 db
Mélysugárzó kimenet 1 db
Méretek (Szé x Ma x Mé) 440 x 379 x 125 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 7.9 kg
Teljesítményfelvétel (üzemi) 180 Watt
Teljesítményfelvétel (készenléti) 0.2 Watt
AM/FM tuner igen
Teljesítmény (8 ohm) 60 W
Teljesítmény (4 ohm) 80 W
Frekvenciaválasz 5 Hz - 100 kHz ± 3 dB
Teljes harmonikus torzítás (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz) 0,02%
Tompítási tényező (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz) 100
Bemeneti érzékenység MM 2,0 mV / 47 kΩ / kohms
Jel-zaj arány MM 87 dB (5 mV bemenet, 1 W kimenet)
Bemeneti érzékenység Magas szint 220 mV / 18 kΩ
Jel-zajarány Magas 115 dB szint (2 V bemenet, névleges teljesítmény)
Triangle Antal EZ
Érzékenység 92 dB
Kiszerelés pár
Hangfal típusa frontsugárzó
Hangfal kabinet anyaga 21 mm vastagságú farostlemez
Méretek (Szé x Ma x Mé) 300×1090×400
Impedancia 8 Ohm
Minimum frekvencia átvitel 40 Hz
Maximum frekvencia átvitel 22000 Hz
Névleges terhelhetőség 120 Watt
Zenei terhelhetőség 240 Watt
Hangszórók száma 4 db
Magas sugárzó anyaga Titanium 1
Magassugárzó átmérője 38 mm
Mélysugárzó átmérője 165 mm
Mély/középsugárzó átmérője 165 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 27 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!