Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Marantz PM6007 + Triangle Borea BR08 sztereó szett

Marantz
659.989 Ft
527.999 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:szett
Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.
Gyártó cikkszám: MAR-PM6007-SLV-TRI-BR08-BLK-EH
Cikkszám: MAR-PM6007-SLV-TRI-BR08-BLK
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Elektronika színe
Hangfalak színe
fekete
659.989 Ft
527.999 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:szett

Leírás

 
 

 

PM6007


A PM6007 a Marantz legzeneibb hangzását nyújtja és ideális választás azok számára, akik készen állnak a 2-csatornás Hi-Fi rendszerük következő szintre lépésére. Toroid transzformátorral és testreszabott blokk kondenzátorokkal működtetett PM6007 integrált erősítő csatornánként 45 watt (8 ohm, 20Hz-20kHz) teljesítményt nyújt. Könnyen csatlakoztathatsz analóg és digitális forrásokat, vagy csatlakoztas a lemezjátszót a beépített phono előerősítőhöz. Hallgasd kedvenc Hi-Res audio zenéidet a 192 kHz/24 bites D/A konverteren keresztül és élvezd a mélyhangokat a mélynyomó kimeneti opcióval.


Jellemzők:

 • Tedd meg a következő lépést a Hi-Fi világában: A PM6007 integrált erősítő 2x45 W-ot (8 ohmos RMS, 20Hz - 20kHz) biztosít, hogy kifinomult hangélményt kínáljon
 • Gondosan és mesterien hangolt: A kiterjedt hangolási folyamat során a Marantz hangmesterek gondosan finomítják a komponenseket az optimális teljesítmény érdekében
 • Széles körű csatlakoztathatóság: Élvezd a Hi-Res audiofájlokat az aranyozott bemeneteken keresztül: 5 analóg bemenet, egy koaxiális és két optikai digitális bemenet
 • Frissített hangélmény: Az újonnan frissített, kiváló minőségű DAC AK4490 gazdagabb hangzást kínál
 • Digitális szűrő módok optikai/koaxiális bemenethez: Hallgass finomabb részleteket, az ízlésednek megfelelő új digitális szűrési mód funkcióval
 • Teljesítményre készült: A kiváló minőségű A/B kapcsolási képességű hangsugárzó terminálok, a teljesen árnyékolt DAC egység és a rézcsavarok mellett a merev lábak valósághű hangzást nyújtanak
 • A Marantz saját fejlesztésű HDAM-SA3 áramköre: Szélesebb dinamikatartományt nyújt, alacsonyabb torzítással
 • Fejlett hőkompenzáció: Nincs memória torzítás a tiszta és pontos hangvisszaadás érdekében még erőteljes basszusok után sem
 • Testreszabott alkatrészek a finomabb hangzás érdekében: A toroid transzformátor és a kiváló minőségű, testreszabott alkatrészek kivételes hangminőséget nyújtanak
 • Beépített phono bemenet: Kiváló minőségű MM phono előerősítőt tartalmaz FET bemenettel, hogy a legnagyobb tisztaságot nyújtsa számodra
 


 

 

Current Feedback Amplifier technológia

A Current Feedback Amplifier technológia szélessávú és nagy sebességű hangvisszaadást biztosít. A nagyáramú tápegységgel kombinálva a PM6007 erősítő része nagy energiatartalommal rendelkezik, hogy a legigényesebb hangszórókat is könnyen meghajthassa. A fejlett termikus kompenzáció minden körülmények között elkerüli a memória torzulását a tiszta erősítés érdekében.

 


 

 

Referencia minőségű D/A konverter

A PM6007 új Hi-Res D/A konvertert tartalmaz. Referencia osztályú AK4490 D/A átalakítóval van felszerelve, amely két választható szűrési lehetőséget kínál, és akár 192 kHz/24 bites és DSD 5,6 MHz felbontást biztosít az optimális zenei hűség érdekében, kemény, pontos basszus, kellemes közepek és sima magas.

 

Nagyáramú tápegység

A tápegység támogatja a nagy áramú, nagy sebességű Shottky diódákat és a nagy áramú tároló kondenzátorokat, amelyeket egy toroid transzformátor táplál, amelyek együttesen széles dinamikatartományt és alacsony impedanciájú meghajtó képességet biztosítanak.

 
 

 

 

 
 

 

Toroid transzformátor

A toroid transzformátornak számos előnye van a normál EI magú transzformátorral szemben. A rendkívül hatékony kialakítás nagyobb energiát szolgáltat az azonos méretű EI magtranszformátorhoz képest. Ezenkívül a toroid transzformátor alakja alacsony elektromágneses sugárzást és mechanikai rezgést biztosít a jobb hangminőség érdekében.

 

 

Marantz HDAM-SA3 technológia

A Marantz kifejlesztette saját diszkrét áramköri lapjait a standard IC-k helyettesítésére. Ezek a HDAM-ok (Hyper Dynamic Amplifier Module) különálló felületre szerelhető alkatrészekből állnak, rövid L/R jelutakkal. Ezek az eszközök pontosan ugyanazt csinálják, mint az Op-ampok, de felülmúlják ezeket a megoldásokat a sebesség és a csökkentett zajszint szempontjából, dinamikusabb, pontosabb és részletesebb hangzást eredményezve. A PM6007-ben a HDAM-SA3 áramkör javítja a modult és az alap stabilitást kevésbé befolyásolja a teljesítménytranzisztor hőmérséklete.

 
 

 

Hi-Res Audio lejátszása

Mostantól egy koaxiális digitális és két optikai digitális bemenet érhető el digitális eszközök csatlakoztatásához és a Hi-Res audio lejátszásához (akár 192 kHz/24 bites PCM) a PM6007 fejlett audio áramkörén keresztül. A teljes digitális részt teljesen árnyékolja egy extra fém ház, hogy a digitális színpad ne legyen hatással az analóg jelre.

 

Digitális szűrő

A PM6007 új digitális szűrőt vezet be az optikai és koaxiális bemenetekhez. Ez a kétmódos szűrő (Filter1/Filter2) lehetővé teszi a digitális zenei tartalmak optimalizált reprodukcióját az új AK4490 D/A konverter segítségével, ízlés szerint. Az 1. szűrő egy lassú előre beállított, amely javítja a mély sztereó képalkotást, a 2. szűrő pedig egy éles roll-off szűrő a pontosabb reprodukció érdekében.

 
 

 

Mélynyomó kimenet

A PM6007 egy opcionális külső mélynyomót támogat, rögzített aluláteresztő kikapcsolási frekvenciával 150 Hz-en. Élvezd a pontos mélyhangokat hallható csúcsok vagy süllyedések nélkül, függetlenül attól, hogy hová helyezed a mélysugárzót.

 

 

Továbbfejlesztett integrált Phono bemenet

A Marantz integrált erősítők kiváló minőségű Phono bemenetet tartalmaznak. A PM6007 továbbra is hű marad ehhez az örökséghez, kihasználva az újonnan tervezett áramkört, amely egy FET-et (field-effect transistors) integrál a bemeneti szakaszba. Ez a technológia nagy bemeneti impedanciát biztosít, kiküszöböli az AC váltakozó kondenzátorok szükségességét, leegyszerűsíti a jelutat és csökkenti a torzulást és a zajt, ami jelentősen javítja a jel tisztaságát.

 

 

Minőségi alkatrészek

A Marantz hírnevet képvisel abban, hogy Hi-Fi termékeihez a lehető legjobb alkatrészeket választja és a PM6007 ugyanolyan Hi-Fi megközelítéssel készül. A Marantz mérnökei kiválasztották és továbbfejlesztették a PM6007-et a korábbi PM6006-hoz képest, azáltal, hogy Hi-Fi hangolású hangrészleteket használva átfogó hallgatással látták el a Marantz dedikált létesítményeit Európában és Japánban. Például a tápellátás kondenzátorainak méretének 20%-os növelése javította a stabilitást.

 

 

A legtöbb zenei hang

A több mint 65 éves Hi-Fi szakértelemre épülő csapat által tervezett és kiterjedt hangolású CD6007 kivételes teljesítményt nyújt számodra. Akár digitális, akár analóg, élvezd a legtöbb, a legjobb zenei hangzást bármilyen forrásból.

 

BR08 FRONTSUGÁRZÓ


A BR08 frontsugárzó, amelyet az ikonikus Antal hangszóró volt a referenciamodell a Borea termékcsalád tervezése során. Elegáns háromutas frontsugárzó 4 hangsugárzóval, amely az egyik legnépszerűbb modell a családban.


Jellemzők:

 • Felépítés: 3-utas
 • Hangszórók száma: 4db
 • Érzékenység: 92 dB / W / m
 • Frekvenciatartomány: 40–22000 Hz
 • Teljesítmény: 160W
 • Névleges impedancia: 8 Ω
 • Minimális impedancia: 3 Ω


Tartalmaz egy új, 2,5 cm-es EFS selyemkúpos magassugárzót; 16 cm átmérőjű középsugárzót természetes cellulóz anyagbó; és két 16 cm-es mélysugárzót üvegszálból. 3-utas konfigurációja minden frekvenciát lefed. Ez a frontsugárzó tökéletesen kiszolgál 20 és 40 m2 közötti helyiségeket.

 • Típus: Frontsugárzó
 • Felépítés: 3-utas
 • Hangszórók száma: 4db
 • Érzékenység: 92 dB / W / m
 • Frekvenciatartomány: 40–22000 Hz
 • Teljesítmény: 150W
 • Névleges impedancia: 8 Ω
 • Minimális impedancia: 3 Ω
 • Méret: 206 x 314 x 1020 mm
 • Súly: 23,75kg

EFS TWEETER
A Borea sorozat magassugárzója egy újgenerációs rendszerrel, EFS* (Efficient Flow System) van felszerelve. Ennek alapja egy 25 mm-es selyemkupola, amely semlegességéről ismert, egy fázisdugóval egyesítve, amelyet kifejezetten a nagyfrekvenciás diffúzió homogenizálására fejlesztettek ki. A magassugárzót a kürtbe helyezik, csökkentve a visszaverődést és lehetővé téve a magas frekvenciák tiszta reprodukálását. Ezt az átalakítót egy neodímium rendszer hajtja meg, amely kompakt méretben nagy mágneses teljesítményt generál. Csatlakoztatva van egy hűtőrendszerhez, biztosítva a jobb energiakezelést.

CELLULÓZ ALAPÚ KÖZÉPSUGÁRZÓ
A Borea sorozat, amely az Esprit Ez technológiai újításait vette át, tartalmaz egy középsugárzót egy 100% -ban természetes cellulózpapírból készült membránnal. Ez az egyedülálló papírmembrán elkerüli a köztes frekvenciák színeződését és lenyűgöző realizmussal és tonalítással hozza át a hangokat. A folyamatos minőségi törekvések során a kúp profilját szintén átalakították a merevség javítása érdekében és ezáltal nagyobb frekvenciaválaszt biztosít.

ÜTŐS, ERŐTELJES ÉS PONTOS ALACSONY FREKVENCIÁK
A TRIANGLE mérnökeinek küldetése, hogy gazdag és dinamikus hangot adjanak alacsony frekvenciákban, hangsúlyozva a tempót, anélkül, hogy a zenét torzítanák. Az alacsony frekvenciák pontos létrehozása egy folyamatos kihívás a tervezés során. A TRIANGLE a gyors és pontos vezetőkre összpontosít, nagy hajtóművekkel, optimalizált szekrényekben. Ennek elérése érdekében a TRIANGLE az üvegszálas membránokat választotta, kiváló vibrációs viselkedése miatt. Merevségük lehetővé teszi az egyes ütések erőteljes reprodukálását.


A MEGÚJÚLT BOREA CSALÁD

ÉLETHŰ HANGZÁS MINDENKINEK
Megfizethető, kompromisszumok nélküli hangszórók, a Borea sorozat tiszta magas- és középhang teljesítményt nyújt, remek basszussal kombinálva. A szekrényeket és a membránokat a korábbi Triangle technológia ihlette, kombinálva az Esprit Ez sorozat finom akusztikai innovációjával. Karcsú kialakításával és igényes kidolgozottságával a Borea sorozat elegánsan hozza a zenét otthonodba.


TETSZETŐS SZTEREÓ HANG
Fedezd fel újra a sztereó rendszer élményét. A Borea hangszórói a legelső hangjegyektől kezdve széles, nyitott hangzásba visznek téged. Élvezd kedvenc zenéidet új és izgalmas hangzásban. Érezd a ritmust, az akkordokat és a hangokat, amelyek természetesen újjászülettek, mindezt rendkívüli energiával.

IGAZI FRANCIA SÁRM
Csábítson el a Triangle hangszórók varázsa. Stílusa és hangzása úgy lett kialakítva, hogy egyedi intenzitást és megnövelt érzelmet nyújtson számodra. Mindíg tiszta, dinamikus és pontos hanggal tölti ki a helyiséget. A zenei dinamika eléri a lelkedet.

ÚGY MINT EDDIG: ZENE ÉS HÁZIMOZI
A tiszta realizmus és a részletesség, amely a Triangle hangzás ismérve, a Borea hangszóróinak nagy sokoldalúságot biztosít. Ideálisak mind zenehallgatáshoz, mind házimozi rendszerhez. A termékválaszték 3 frontsugárzóból (BR07, BR08 és BR09), 2 polcsugárzó modellből (BR02 & BR03) és egy centersugárzóból (BRC1) áll. Hatékony rendszereket hozhatsz létre 2.0-tól 9.2.2-ig.

Paraméterek

Erősítő márkája Marantz
Hangfalak márkája Triangle
Marantz PM6007 sztereó erősítő
Optikai bemenet 2 db
Digitális Koax bemenetek 1 db
Analóg audio bemenetek 5 db
Analóg audio kimenetek 1 db
Fejhallgató kimenet 1 db
Mélysugárzó kimenet 1 db
Méretek (Szé x Ma x Mé) 440x105x370mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 7.8 kg
Teljesítményfelvétel (üzemi) 155 Watt
Teljesítményfelvétel (készenléti) 0.3 Watt
Teljes harmonikus torzítás 0.05 %
IEC lecsatlakoztatható tápkábel igen
Phono bemenet van
A/B csatorna van
Csatornák száma 2
Mintavételi sebesség digitális 192 kHz / 24 bites
DAC chip AK4490
HDAM SA3
Teljesítmény kimenet (8/4 Ohm RMS) 45 W / 60 W
Frekvenciaválasz 10 Hz - 70 kHz
Teljes harmonikus torzítás 0,08%
Bemeneti érzékenység MM 2,2 mV / 47 kOhm
Jel / zaj arány MM / MC 83 dB /
Bemeneti érzékenység 200 mV / 20 kOhm
Jel-zaj arány 102dB (2V bemenet)
Triangle Borea BR08
Érzékenység 92 dB
Kiszerelés pár
Felépítés (hangutak száma) 3 utas
Hangfal típusa frontsugárzó
Hangfal kabinet anyaga MDF
Méretek (Szé x Ma x Mé) 206 x 314 x 1020 mm
Impedancia 8 Ohm
Minimum frekvencia átvitel 40 Hz
Maximum frekvencia átvitel 22000 Hz
Névleges terhelhetőség 150 Watt
Hangszórók száma 4 db
Mély/középsugárzó anyaga papír
Magassugárzó átmérője 25 mm
Mélysugárzó átmérője 160 mm
Mély/középsugárzó átmérője 160 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 23.75 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!