Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Marantz MM8077 AV Végerősítő

Marantz
919.990 Ft
Gyártó cikkszám: MM8077
Cikkszám: 4951035045084
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Szín
 
919.990 Ft
Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás

Kevés olyan audió gyártó van a világon, amelynek olyan illusztris története lenne, mint a Marantz-nak. A cég 2003-ban ünnepelte fennállásának 50. évfordulóját. A történet 1948-ban kezdődött, amikor a Columbia Broadcasting System (CBS) bemutatta első mono long-playing (LP) bakelit lemezeit, így keltve fel a nagyközönség érdeklődését a minőségi zenei reprodukálás iránt. Az egyik ilyen zenerajongó a grafikus és amatőr zenész Saul Bernard Marantz volt, aki 1911-ben született New York-ban. Saul Marantz elégedetlen volt az akkor elérhető audió berendezések hangminőségével és sok időt töltött háza alagsorában erősítők tervezésével, hogy LP lemez gyűjteményét minél jobb minőségben tudja hallgatni. A kezdeti időkben az LP lemezek hangminőségét nagyban befolyásolták az összeférhetetlen felvételi karakterisztikák. Ez nagyon érdekelte Sault, aki 1952-ben megalkotta forradalmi elő-erősítőjét. Ez minden equalizer görbével fel volt szerelve, ami kezelni tudta a szabálytalan karakterisztikákat. Aztán hirtelen minden barátja nagy érdeklődést mutatott az új készülék iránt. Saul el is nevezte a készüléket „Audio Consolette”-nek. A felesége meggyőzte, hogy készítsen el 100 darabot, amit eladhat, de egy éven belül már 400 darab megrendelése volt. Saul Marantz 1953-ban alapította meg a Marantz Company-t és egyben bemutatta Model 1 Mono előerősítőjét, ami az „Audio Consolette” kereskedelmi változata volt. A Model 1-et minden zenerajongó elismerte kimagasló zenei hangjáért és dinamikájáért. Olyan technikai jellemzők, mint a Tape Monitor kapcsoló, vagy a forgatható hangerőszabályzó, valamint a különálló tápegységek lefektették a minőségen és az innováción nyugvó Marantz alapokat.

Paraméterek

Kimeneti teljesítmény (20Hz-20kHz, két csatornán hajtva) 150W (6 ohm, 0.09% THD)
Méretek (Szé x Ma x Mé) 440 x 185 x 383.5 mm
Teljesítményfelvétel (üzemi) 800 Watt
Teljesítményfelvétel (készenléti) 0.4 Watt
IEC lecsatlakoztatható tápkábel igen
Teljesítmény 7x 150W (8 ohm), 7x 180W (6 ohm) RMS (20 Hz - 20 kHz)
Áram visszacsatolású diszkrét erősítő igen
Nagyáramú tápegység toroid transzformátorral igen
Marantz referencia-osztályú tápegység szűrő kondenzátorok igen
Nagy sebességű, nagy áramú diszkrét teljesítmény tranzisztorok igen
Alacsony impedanciájú folyamatos meghajtás képesség igen
Réz bevonatú alváz igen
Flasher bemenet igen
DC trigger (In / Out) igen
Távirányító (In / Out) igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!