Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Klipsch SPL-150 mélysugárzó

Klipsch
459.999 Ft
Gyártó cikkszám: 1067309
Cikkszám: 0743878038651
Nem értékelt
459.999 Ft
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!

Leírás

 

SPL-150 MÉLYSUGÁRZÓ


A 38cm-es, fonott rézzel bevont Cerametallic ™ mélysugárzó és a nagy hatékonyságú D-osztályú erősítő kihasználásával a Klipsch SPL-150 mélynyomó biztosítja a legjobb, alacsony frekvenciájú kimenetet.

Jellemzők:

  • 38 cm-es rézzel bevont mélysugárzó
  • Beépített D osztályú erősítő 400W RMS/800W csúcsokkal
  • Front Bass-Reflex nyílás
  • Prémium, karcálló kabinett
  • Erős, rugalmas, eltávolítható rács
  • Méretek: 546 x 495 x 566 mm

NAGY BASSZUS

Az SPL-150 nagyméretű és nagy teljesítményű, még a legnagyobb tereket is kitölti robosztus erejével, mély basszusával.

A RANGSOR KIRÁLYA

Az SPL-100 egy 10"-os, az SPL-120 12"-os, mig az SPL-150 egy 15"-os mélysugárzóval rendelkezik, amely epikus erővel ruházza fel ezt az igen komoly dobozt.

DUPLA MÉLYSUGÁRZÓ, DUPLA ÖRÖM

Két SPL-150 megközelítőleg 6 dB-vel növeli a kimeneti képességet, kiszámítva gondosan a lefedettséget, hogy mindenki megérezze az igazi, mély rezgéseket.

NAGY HATÉKONYSÁGÚ D OSZTÁLYÚ ERŐSÍTŐ

A beépített, nagy hatékonyságú erősítő analóg előerősítővel rendelkezik, amely megőrzi az eredeti jelútvonalat a tisztább, valós forrás reprodukáláshoz. A D osztályú kimeneti fokozat maximális hatékonyságot biztosít a maximális teljesítmény, a részletesség és az alacsony frekvenciájú teljesítmény érdekében.

KERÁMIA MÉLYSUGÁRZÓ

A Klipsch Proprietary Cerametallic™ mély hangsugárzói mind a hangzás, mind az esztétika számára a legkiválóbb élményt nyújtja. Ez a rendkívül könnyű, merev anyag tartja formáját, miközben képes alacsonyabb frekvenciákat biztosítani maximális hatékonysággal.

A MÉLYSUGÁRZÓ ANATÓMIÁJA

A Klipsch Cerametallic™ kúpok kétrétegű, rézzel feltekercselt hangtekercsre vannak felragasztva a kivételes vezetőképesség érdekében. Referencia Premiere mélyhangszórók nem rezonáló bölcsőbe helyezik, amely egy nagy mágneses motorhoz van rögzítve, a kivételes hatékonyság és alacsony torzítás érdekében.

ELÜLSŐ, EXKLUZÍV KIALAKÍTÁSÚ BASS-REFLEX

A Klipsch SPL mélysugárzók kihasználják a szabadalmaztatott belső kabinet geometriát, amely minimalizálja a tiszta, torzulatlan alacsony frekvenciájú hangzást. Az elülső Bass-Reflex nyílás lehetővé teszi a rugalmas elhelyezést, így csökkentve a nemkívánatos rezonanciát a falakról vagy a mélynyomó mögötti bútorokról.

TELJESEN BELEOLVAD RENDSZERÉBE

Az alacsony átkapcsolás és a változó fázisvezérlés lehetővé teszi a mélysugárzó teljes illeszkedését a Klipsch hangszórókhoz és a szobájához és beállítja az ideális mélyhangszintet. A vonalszint/LFE RCA bemenetek kompatibilitást biztosítanak az AV készülékekkel.

ELEGÁNS MEGJELENÉS

A Klispsch SPL mélysugárzók karcolásálló kivitelűek, amelyek valódi fából készültek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!

Videók