Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Klipsch RP-440C center sugárzó

Klipsch
159.999 Ft
Gyártó cikkszám: 1060691
Cikkszám: 0743878027730
Nem értékelt
159.999 Ft

Leírás

 

 

RP-440C CENTERSUGÁRZÓ 


A Reference Premiere RP-440C centersugárzó életre kelti a filmjeit, zenéit. A szobát színházi minőséget biztosító hangzással tölti be, minimális erőfeszítéssel - a legmélyebb hallgatási élményben lesz része.

Jellemzők:

  • 1" lineáris felfüggesztésű titánium magassugárzó
  • Négy, 4"-os rézbevonatú kerámia kónuszos fúvóka
  • 90x90-es Hybrid Tractrix Horn
  • Minden New Tractrix Port
  • MDF szekrény polírozott burkolattal
  • Erős, rugalmas, eltávolítható rács
  • Méretek: 5.67” x 26” x 13.54”

TELJESEN ÚJ TECHNOLÓGIA

A Klipsch Reference Premiere sorozatú hangszórók teljesen felújításra kerülnek az alapoktól kezdve a legújabb akusztikai tervezéssel és kivitelezéssel.

"A Klipsch Reference Premiere rendszerének célja, hogy komoly hatás gyakoroljon rád a pénzedért és ezért rendkívül sikeres." A Klipsch a csúcsminőségű hangszórók mögött hagyta a technológiát a Reference Premiere sorozathoz, amely a vállalat legjobbjait kínálja még mindig. - Caleb Denison, Digital Trends AV szerkesztő

ÚJ KÜRT, ÚJ RÁCS

A Tractrix® 60 x 90-es szarvát 90 × 90-es szarvra terveztük át egy szélesebb diszperziós területre. Ez a négyszögletes szaruhártya körkörös szaruhártyával párosul a fokozott hangzás érdekében, miközben fenntartja a Klipsch hangszóró dinamikus és erőteljes hangját. Erős, rugalmas rácsok mágnesessel illeszkednek. A Reference II sorozatától eltérően a mágnesek be vannak ágyazva a terelőlemezbe a kiváló nagyfrekvenciás diffrakciós redukció érdekében.

DOLBY ATMOS READY

A Klipsch Reference Premiere rendszere tökéletesen megfelel annak, hogy az egy Dolby Atmos hangszórót hozzáadjunk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!