Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Klipsch RP-160M polcsugárzó pár

Klipsch
189.999 Ft
Gyártó cikkszám: 1060685
Cikkszám: 0743878027679
(3)
189.999 Ft

Leírás

 

 

 

Klipsch RP-160M polcsugárzó pár


A Reference Premiere RP-160M polcsugárzók réz Cerametallic ™ bölcsőkkel és a Hybrid Tractrix® Horn rendszerrel vannak szerelve, hogy felülmúlhatatlan hallgatási élményt nyújtsanak.


Jellemzők:

 • 90x90-es Hybrid Tractrix Horn
 • 1"-os lineáris felfüggesztésű titánium magassugárzó
 • 6,5"-os rézbevonatú kerámia hangszóró
 • MDF szekrény polírozott polírozó burkolattal
 • Erős, rugalmas, eltávolítható rác
 • Méretek: 6,67"x 8,8" x 12,86"

ÚJ TECHNOLÓGIA

A Klipsch Reference Premiere sorozatú hangszórók teljes átalakításra kerültek az alapoktól kezdve a legújabb akusztikai tervezéssel és kivitelezéssel.

 • 90x90-es Hybrid Tractrix Horn
 • Minden New Tractrix Port
 • Lineáris felfüggesztésű titánium magassugárzó
 • Spun Copper Woofers
 • MDF szekrény polírozott polírozó burkolattal
 • Erős, rugalmas, eltávolítható rács

ÚJ KÜRT, ÚJ RÁCS

A Tractrix® 60 x 90-es szarvát 90 × 90-es szarvra terveztük át egy szélesebb diszperziós területre. Ez a négyszögletes szaruhártya körkörös szaruhártyával párosul a fokozott hangzás érdekében, miközben fenntartja a Klipsch hangszóró dinamikus és erőteljes hangját. Erős, rugalmas rácsok mágnesessel illeszkednek. A Reference II sorozatától eltérően a mágnesek be vannak ágyazva a terelőlemezbe a kiváló nagyfrekvenciás diffrakciós redukció érdekében.

A KÜLSŐ SZÁMÍT!

Párosítottunk egy teljesen új, prémium polimer furnérozást egy szálcsiszolt polimer furnérral, hogy egy korszerűbb esztétikát hozzunk létre a Reference Premiere rendszerhez. Ezeknek a hangszóróknak a tiszta, zökkenőmentes vonala lehetővé teszi számukra, hogy minden dekorációba beépüljenek.

DOLBY ATMOS READY

A Klipsch Reference Premiere sugárzója tökéletesen megfelel annak, hogy az egy Dolby Atmos hangszórót hozzáadjunk.

Vélemények

5.00
3 értékelés
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!
|
2017. 08. 02.
Bevallom kicsit megtréfált a kicsike! Ez az első újonnan vásárolt sugárzóm és első hallásra kicsit csalódott voltam. Majd pár hét után arra lettem figyelmes hogy sokkal karakteresebb mély hangok jönnek sub nélkül, bele is szerettem egyből. Kb 40nm nappaliban használom és elég rendesen kitölti a teret. Tervezem még egy pár vásárlását háttérsugárzónak. Furcsa, h már nem igénylem a sub sugárzót a rendszerben mert teljesen elég ez a kis méregzsák. Csak ajánlani tudom annak aki olyan sugárzót akar, ami moziban és zenében is egy erős szintet képvisel. Kevés ilyen van.
|
2017. 03. 07.
Kell a 90-100 óra bejáratás, és sokat finomodik a hangjuk. 18nm-es szobában bőven elég, filmeknél nem érzem, hogy szükség lenne sub-ra sem. Hallgatok mindenféle zenét, szerintem az elektronikus, pop, rock műfajokban kiemelkedően teljesít. Nagy zenekari komolyzenére nem ideális, de aki olyat hallgat, valószínűleg egyébként sem ebben az árkategóriában keresgél. 50-50%-ban hallgatok zenét és filmezek, ezért is választottam ezt a típust, a tölcséres magassal nagyon jó a térérzet filmeknél is. Az akciós áron jó vétel, ebben az árkategóriában nem találtam mást, ami zenén és filmen hozta volna az elvárt szintet. Ha lenne az újabb szériából is 20cm-es hangszóróval szerelt változat (lsd. korábbi RB-81), akkor talán azzal is tettem volna egy próbát :)

Kiszolgálás szintén csillagos ötös (Debrecen), lehetőség volt a saját korábbi hangfalaimmal a bemutatóteremben "összehallgatni" a Klipsch-eket.
|
2017. 02. 06.
Eszméletlen szépen szól (van, aki szerint klasszikus zenére nem jó, azzal is próbáltam és úgy is tökéletes -nyilván nem audiophile szobában-). Tényleg "fémes" a basszus, de iszonyatosan tiszta. A trapéz magas pedig külön ötös. Nem utolsó sorban pedig a megjelenése igényes, szépen összerakott darab. Nagyon nagy vonalakban ennyi.

--más--
Kiszolgálás a boltban pedig csillagos ötös!

Videók