Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

JBL Flip 4 vízálló bluetooth hangszóró, fekete

JBL
44.999 Ft
Gyártó cikkszám: JBL-FLP-4-BLK
Cikkszám: 06925281922442
Nem értékelt
44.999 Ft

Leírás



Teljes körű vízállóság, hordozhatóság, Bluetooth hangszóró és kihangosító funkció, meglepően erős hanggal!

 

 

Akár 12 órás folyamatos használat töltés nélkül

Hatalmas beépített akkumulátorának köszönhetően a JBL Flip 4 akár egész nap melletted lehet, egy pillanatra sem kell, hogy elnémuljon a zene. 


2 x 40 mm-es hangszórók és kétoldali passzív mélysugárzó

A JBL Flip 4 látszólag ugyanazzal a hangszóró készlettel érkezik, tehát két 40mm-es membránnal és két oldalsó passzív mélysugárzóval, azonban a rendszer finomhangolásával a Flip 4 teljesítménye még jobbra sikerült.


IPX7 Vízálló nanotechnológiás borítás.

Az új Flip 4 mindezt már új IPX7-es teljes vízálló borítással teszi - 1 méteres mélységig legfeljebb 30 perc időtartamban - így a hordozhatóság korlátai megszűnnek. A zenéd akkor is veled lesz ha egy nyári zápor szakítja meg a forróságot, vagy ha lementek a strandra napozni. Vidd ki magaddal a tengerpartra, vagy a medence mellé és ne aggódj ha vízbe esne a Flip 4-ed. 


Beépített mikrofon és hívás kihangosítás.

A beépített térmikrofon segítségével nem kell lecsatlakozni a Flip 4-ról, ha bejövő hívásod van, Fogadhatod azt az eszközön, kihangosítóként használva. A mikrofont ellátták különböző szél és egyéb zajszűrő technológiákkal, így a hívó fél tökéletesen fog hallani, még ha a strandról is beszélsz.

JBL Connect+, akár 100 eszközzel

A JBL Connect+ segítségével akár többen is csatlakozhattok az Flip 4-hez egy időben Bluetooth-on keresztül. Így mindig annak a zenéje fog szólni, aki utoljára elindította azt. Ezen felül a továbbfejlesztett JBL Connect+ lehetővé teszi, hogy akár 100 Flip 4 vezeték nélkül csatlakozzon egymáshoz.Nem vicceltünk. AKÁR SZÁZ Flip 4! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!

Videók