Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

JBL Clip 2 vízálló, Bluetooth hangszóró, fekete

JBL
16.499 Ft
Gyártó cikkszám: JBLCLIP2BLK
Cikkszám: 6925281915765
(4)
16.499 Ft

Leírás

AKÁR 8 ÓRA LEJÁTSZÁS

Az eszközben egy 40mm-es hangszóró és egy 730 mAh-s akkumulátor kapott helyet, ami akár 8 órás üzemidőt is garantál. A felső részen masszív karabíner biztosítja, hogy bármilyen körülmények között használhassuk a hangszórót, így bárhová felakaszhatod, persze ha vízbe esne sem kell aggódnod, mert:   

IPX7 MINŐSÍTÉS

Az új Clip 2 mindezt már új IPX7-es teljes vízálló borítással teszi - 1 méteres mélységig legfeljebb 30 perc időtartamban - így a hordozhatóság korlátai megszűnnak. A zenéd akkor is veled lesz ha egy nyári zápor szakítja meg a forróságot, vagy ha lementek a strandra napozni. Vidd ki magaddal a tegerpartra, vagy a medence mellé és ne aggódj ha vízbe esne a Clip 2. 

TUDTAD?
Az IP rövidítés (Ingression Protection) a behatolás elleni védettségre utal. Az IP jelölést két karakter követi. Az elso a szilárd testek (pl. por) behatolása elleni védelmet, a második a víz elleni védelmet adja meg. Ha az adott védettség-típus a készülékre nem definiált, úgy az IP után X betut írnak. Ha a készülék megfelel valamelyik védettségi szintnek, akkor az X helyett annak számát írják. A nagyobb szám nagyobb védettségnek felel meg. A szilárd testek esetében a skála 0-6-ig, a víz esetében pedig 0-8-ig terjed. A terepi használatra szánt kézi GPS vevok esetében tipikus IPX7 jelölés tehát annyit jelent, hogy a készülék a tesztek alapján a víz elleni védettség szempontjából eleget teszt a 7-es kategória követelményeinek, amely szerint az eszköz kiállja a maximum 30 percig tartó, 1 m mély vízbe való merítést. A fentiek természetesen sértetlen, zárt készülékházra vonatkoznak.

730 mAh-ES AKKUMLÁTOR

A zenehallgatáshoz csatlakozhatunk szabvány 3,5-ös jack kábellel, vagy kényelmesebben, vezeték nélkül, Bluetooth-on, ez 10 méteren belül stabilan működik. Kezelése rém egyszerű, csak egy be/ki kapcsoló, és nyomógombos hangerőszabályzó található rajta. Bekapcsolás után automatikusan keresi a már egyszer csatlakoztatott eszközöket, és ha elérhető, azonnal kapcsolódik is. Ha nem talál semmit, a keresés egy idő után leáll. Szabvány USB kábellel tölthető bármilyen forrásról, adapterről, hálózati töltő tartozékként jár hozzá.

DAISY CHAIN

Az új Daisy Chain lehetővé teszi, hogy két Clip 2-t vezeték nélkül párosíts, így növelve a teljesítményt, illetve kedvenc zeneszámaid hangerejét. Ha a 8 órás üzemidőt teljesen kimerítetted, csupán 2,5 órát kell várnod, hogy teljesen feltöltődjön az akkumulátor, és máris folytathatod a bulizást.

Vélemények

4.50
4 értékelés
(3)
(0)
(1)
(0)
(0)
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!
|
Igazolt vásárlás
2017. 02. 06.
Kis mérete ellenére nagy hangerő és jó hangzás, hosszú üzemidő, itthon is szívesen használom a mobilitása miatt.
|
2017. 02. 04.
A JBL Clip 2 minden elvárásomnak megfelel.A vízállósága és a minőség miatt választottam,nem bántam meg.
Talán egy hálózati töltőfejet is adhattak volna hozzá.
|
2017. 01. 09.
Nem rossz de a mèlyhangzást kivették belőle.
|
2016. 04. 29.
"Végszó

A JBL Clip 2 a maga kategóriájában verhetetlen, ügyesen tálalt szolgáltatásainak köszönhetően, az elődjéhez képest sokkal jobban beilleszkedik a gyártó manapság kapható mobil hangrendszerei közé. Talán nem minden kültéri testmozgást végző személy akar zenét hallgatni sportolás közben, mi ettől függetlenül bátorkoduk megnevezni az elsődleges célszemélyeket: akik sok időt töltenek vízen, hajón vagy csónakban. Nekik ugyanis nem minden esetben előnyös a telefonjukat nyomkodni, miközben a kormánylapátot/evezőt kell uralniuk, viszont ha fontos hívást várnak, a kis Clip 2 még erős szélben is jó hangosan tolmácsolja beszélgetőpartnerünk hangját. Persze, aki a vízen sportol, az aligha akar telefonálni. Mindent összevetve hiánypótló, jópofa és fiatalos megoldássá nőtte ki magát a JBL zsebhangrendszere, akkor is mosolyokat gyűjtött maga köré, amikor nem használtuk, és valahol ez megalapozza a sikerét."

Videók