Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Marantz - teszteld otthon 60 napig!

SZERETNÉD KIPRÓBÁLNI A KEDVENC MARANTZ KÉSZÜLÉKED OTTHON? AKKOR MOST ELJÖTT A TE IDŐD.

Zárd ki a külvilág bizonytalanságát és hallgasd a zenét az otthonod kényelmes, megnyugtató körülményei között. Lehetőséget szeretnénk adni álmaid Marantz hifi sztereo termékének tesztelésére mindenféle siettetés nélkül.

Hol tesztelhetnéd le jobban, mint otthon? Válassz ki egy Marantz terméket a promócióban részt vevők közül, és szerezd be saját Arany Marantz Tanúsítványodat, amely feljogosít a készülék otthon történő tesztelésére 60 napig.

Biztosak vagyunk abban, hogy meg szeretnéd majd tartani.

SZTEREÓ ERŐSÍTŐK

Úgy véljük, hogy a Marantznál egy hifi rendszer valódi varázsa abban rejlik, hogy újból előállíthatjuk a zenei előadás varázsát. Arról szól, hogy megtapasztaljuk a zenét úgy, ahogyan azt az alkotója szándékozta. Ezért a Marantz erősítők "láthatatlanok". - nem adnak hozzá semmi olyat az eredeti zenei jelhez, amelyet a zenész nem szándékozott.

 

Válassz ki egy erősítőt, amely részt vesz a programban:
PM5005, PM6006, PM7000N, PM8006PM-10, PM-KI RUBY, HD-AMP-1

CD LEJÁTSZÓK

Egy CD lejátszót nem lehet a műszaki adatok alapján megítélni. Meg kell hallgatni azt! És mi pontosan ezt csináljuk, amikor megépítjük a világ legjobb CD lejátszóit. Csak a több évtizedes tervezési tapasztalat és a zene reprodukciójának teljes megértése teszi lehetővé azt, hogy ilyen rendkívüli termékeket hozzunk létre.

 

Válassz ki egy lejátszót, amely részt vesz a programban:
CD5005, CD6006, ND8006, SA-10, SA-KI RUBY, HD-CD1

HÁLÓZATI LEJÁTSZÓK

Folytatva a zene iránti elkötelezettségünk több mint ötven éves hagyományát, bevezettünk egy termékkategóriát a Network audióhoz. Most már kiegészítheti meglévő audio rendszerét a legjobb minőségű digitális zene elérése érdekében - kiegészítve a modern média sokoldalúságával és emellett élvezheti a legendás Marantz hangzást.

 

Válassz ki egy hálózati lejátszót, amely részt vesz a programban:
NA6006, ND8006

HOGYAN MŰKÖDIK

  • A promóciós program 2020. június 1-től június 30-ig tart a promócióban résztvevő és a promóciós partnerek listáján szereplő, hivatalos Marantz kereskedőknél. A promóció magában foglalja a felsorolt partnerek helyhez kötött és online üzleteit is.
  • Lehetősége van egy termék megvásárlására visszaküldési lehetőséggel - a vásárlás dátumától számított 60 napon belül - ha a választással nem vagy elégedett. Vásárláskor szerezd be saját Gold Marantz Tanúsítványodat.
  • Ez lehetőséget ad arra, hogy a Marantz terméket a vásárlástól számított 60 napon belül visszaküld, ha termékünk valamilyen okból nem felel meg az elvárásaidnak. Felhívjuk figyelmedet, hogy visszaküldés esetén a szállítási költségeket nem fedezzük.
  • Kérjük, őrizd meg az eredeti csomagolást, amelyre a termék visszaküldésekor szükség lesz.
  • A visszatérítésre a vásárlás helyén kerül sor, miután ellenőrizték, hogy a termék sértetlen, karcmentes és tiszta állapotban van, illetve megvan a teljes eredeti csomagolása, valamint az összes tartozék és dokumentum.
  • A saját termék visszavételi eljárástukól függően minden üzletben különböző követelmények lehetnek, amelyekért a Marantz és annak magyarországi forgalmazója nem tehető felelőssé.
  • Az akcióval kapcsolatos összes kérdést a Szabályzat ismerteti. Amennyiben részt veszel a promócióban, azáltal automatikusan elfogadod a Szabályzatot.
PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

Tartalomhoz tartozó címkék: hír