Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Gold Note Pianosa analóg lemezjátszó, magasfényű fekete

Gold Note
1.349.999 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: PF-TURNT-PIA-001-B
Cikkszám: PF-TURNT-PIA-001-B
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Szín
 
1.349.999 Ft
Menny.:db
Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás

 




Pianosa

A Pianosa, akárcsak a Mediterraneo és a Giglio , kiváló minőségű anyagok és kifinomult műszaki megoldások egyedülálló kombinációját kínálja a legtisztább hangteljesítmény eléréséhez.


Jellemzők:

  • 23 mm-es tányér
  • Elektronikus fordulatszám-választás 33/45, hangmagasság-szabályozással
  • 12V-os nagy nyomatékú szinkronmotor

PIANOSA

A LEGAPRÓBB RÉSZLETEKRE ÜGYELVE ÚJ ZENEI ÉLMÉNYEKET AD

KIVÁLÓ ANYAGOK
A Pianosa lemezjátszó sorozatának legújabb alkotása. Akárcsak a Mediterraneo és a Giglio, kiváló minőségű anyagok és kifinomult technikai megoldások egyedülálló kombinációját nyújtja a legtisztább, legzeneibb hang elérése érdekében. Az az elkötelezettség, amellyel minden egyes terméket készítenek, garantálja, hogy az összes részlet a legnagyobb figyelemmel és gondossággal kerüljön a helyére, a lemezjátszó teljesítményének maximalizálása érdekében.

A Pianosa a prémium modellek filozófiáját követi, felhasználva azt a tudást és tapasztalatot, amelyet az innovatív formavilág és minőségi anyagok kidolgozása során szereztek a tervezők. Az eredmény tökéletes keveréke a klasszikus elvárás és a modern technológiának, amely garantáltan a legjobb zenei élményt nyújtja számodra.

KIVÁLÓ HANG
Az olasz kemény diófából, vagy fekete lakkozott MDF-ből készített kialakítást olasz kézműves famegmunkálók készítik és gondosan kezelik a kiválasztott fa minden egyes darabját, kialakítva a tányér egyedülálló alapját. Ez az egység egy 20 mm vastag MDF felső lappal folytatódik, egy 3 mm-es rozsdamentes acéllemezzel, hogy ezzel is a futóműnek további merevséget biztosítson. Az eredmény a várakozásokat is felülmúló hang és teljesítmény.

A 12 V-os szinkronmotor teljesítményét vezérlő elektronika és a Pianosa számára kiválasztott speciális anyagok közvetlenül a zászlóshajó modellből származik. Rezgésmentességet és tökéletes nyomatékot eredményez, amely a legnagyobb dinamikát és a legapróbb részleteket biztosítja. A tányért egy szíj futja körbe, egy leválasztott motorral, amely kvázi teljesen független. A sebességet és az indítást a bal elülső két gomb vezérli. Az alap három állítható kúpos lábon fekszik, és alapfelszereltségként a márka könnyen használható 9 hüvelykes B-5.1 hangkarjával szállítjuk.

PRECíZ TERVEZÉS
A Pianosa-ban használt tápegység korántsem alacsony teljesítményű, valójában „túlméretezett”, ami több energiát eredményez, mint amennyi a lemezjátszó optimális körülmények közötti meghajtásához szükséges. Ez a megközelítés azonban eltér a szabványtól: a Gold Note az egyes lemezjátszók igényeihez igazítja a motort és az elektronikát, miközben szabványos tápegységet fejleszt minden elektronikájába.

Ez hasonlít az Alfa Romeo és a Lotus filozófiájához: a hatalmas motorok és teljesítmény helyett ezeket az autókat hatékonyra és precízre tervezték. „Egyszerűsítsd, majd add hozzá a könnyedséget” – ahogy a Lotus alapítója, Colin Chapman szokta mondani.

OLASZ DIÓ
A Gold Note úgy gondolja, hogy csak az olasz dió képes a megfelelő csillapító hatást biztosítani, stabilizálni, szigetelni és merevíteni a forgótányért. Ugyanakkor rendkívül nehéz vele dolgozni, és hozzáértő mester kell ahhoz, hogy szokatlan formákat hozzon létre - mint például a Pianosán - és megfelelően tudja kezelni.

A fa lábazat formája ívesre lett kialakítva. A Gold Note ipari tervezője, Stefano Bonifazi az íves kialakításhoz köthető matematikát használta két probléma megoldására: a legjobb alátámasztást és szigetelést a környezettől az alváznak, miközben egy sokkal nehezebb objektum merevségét és virtuális tömegét biztosította.

Paraméterek

USB csatlakozás van
Méretek (Szé x Ma x Mé) 425 x 170 x 360 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 13.5 kg
WOW & FLUTTER 0,1%
ZAJ -77 dB
SEBESSÉG 33⅓rpm és 45rpm ±0,1%
SEBESSÉGVÁLTOZTATÁS Elektronika finom hangmagasság szabályozással
MOTOR 12V szinkron
TÁL 23 mm-es poli-vinil
ORSÓ Split-Spindle™
TÁNYÉR CSAPÁGY Krómozott acél 5 mm-es golyóscsapágy
Hangkar Gold Note B-5.1
PORVÉDŐ Átlátszó
ENERGIAFELHASZNÁLÁS max 27W
TÁPEGYSÉG 18V kimenet 100-240V / 50-60Hz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!