Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Gold Note PH-10 phono előerősítő, fekete

Gold Note
739.990 Ft
Gyártó cikkszám: PF-DIECI-PH-001-BE
Cikkszám: PF-DIECI-PH-001-BE
Nem értékelt
739.990 Ft

Leírás

 
PH-10

A PH-10 egy rendkívül sokoldalú phono előerősítő egyedi funkciókkal, ideértve az EQ, LOAD és GAIN beállításokat.


Jellemzők:

  • EQ görbék: 3 választható (RIAA – Decca London – American Columbia) továbbfejlesztett konverzióval
  • Frekvencia válasz: 20Hz / 20kHz
  • THD (teljes harmonikus torzítás): 0,05% @ 1kHz

PH-10

SOKOLDALÚ PHONO ELŐERŐSíTŐ

EGYSZERŰEN RENDKÍVÜLI
A PH-10 egy rendkívül sokoldalú fono-előerősítő egyedi funkciókkal, beleértve az EQ-t, a terhelést és az erősítés beállítását – egy teljesen analóg dizájn a legjobb komponensekkel, hogy a lehető legtermészetesebb módon hozza létre a zenei élményt. A PH-10 vezérléséhez kifejlesztettük az intuitív egygombos vezérlést (SKC), amely a színes kijelzővel kombinálva lehetővé teszi bármely funkció gyors beállítását a hanglejátszás megszakítása nélkül

A PH-10 lehetővé teszi a legmegfelelőbb kiegyenlítési görbe (EQ) kiválasztását: RIAA, DECCA LONDON vagy AMERICAN COLUMBIA, a kijelző menüjéből. Mindegyik görbét kiegészítheti egy modern Gold Note által szabadalmaztatott karakterrel, amely a Neumann mestervágógép projektjéből származik kiváló dinamikus és nagyfrekvenciás kiterjedést biztosítva.

A TÖKÉLETES IMPEDENCIA KIVÁLASZTÁSA
A tökéletes impedancia akár 9 különböző LOAD opcióval választható [10Ω, 22Ω, 47Ω, 100Ω, 220Ω, 470Ω, 1000Ω, 22KΩ, 47KΩ] és 4 különböző választható GAIN-szinttel [-3dB, 0dB, + 3dB, + 6dB] amely lehetővé teszi az előerősítő pontos beállítását a legjobb hangélmény elérése érdekében bármilyen MM és MC hangszedővel.

EGYMÁSTÓL FÜGGETLEN RCA BEMENET
Két különálló RCA bemenetével a PH-10 két külön hangkarhoz is csatlakoztatható, amelyek egymástól független beállításai a memóriában tárolhatók, még akkor is, ha a készülék kikapcsolt állapotba kerül. Ez garantálja az audiofil felhasználók számára az egyedülálló rugalmasságot és a lenyűgöző felhasználóbarát működést.

KÜLSŐ TÁPELLÁTÁS
A PH-10 teljesítményének maximalizálása érdekében kifejlesztettük a PSU-10-et, egy szuperinduktív külső tápegységet, amely lehetővé teszi a phono előerősítő számára, hogy kifejtse teljes potenciálját, extrém valósághűséggel precízen visszaadva a bakelit hangját.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!

Videók