Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Gato Audio FM-50 frontsugárzó, magasfényű fekete

Gato Audio
2.599.999 Ft
Menny.:pár
Gyártó cikkszám: GATO-FM-50-BLK
Cikkszám: GATO-FM-50-BLK
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Szín
2.599.999 Ft
Menny.:pár

Leírás

 
FM-50

Ez a kompromisszumok nélküli nagy, háromutas hangsugárzó hatalmas dinamikát, tökéletes teljesítményválaszt és olyan hangteret kínál, amelyre már régóta vágysz.


Jellemzők:

  • Alacsony kompressziós, alacsony meghajtó kialakítás
  • PurePHASE crossover
  • FusedMASS szekrény
  • Szabályozott diszperzió és fázis
  • Elegáns mágneses rácsszövet
  • Tervezték, fejlesztették és építették Koppenhágában, Dániában

FM-50

Hang, amelyet hallanod kell!
és stílus

FM-50 SZAKMAI DíJA:


Ez a kompromisszumok nélküli nagy, háromutas hangsugárzó hatalmas dinamikát, tökéletes teljesítményválaszt és olyan hangteret kínál, amelyre már régóta vágysz.

A „hangszínpadi megjelenítő”
Két 6”-os, optimalizált, dedikált mélyhangsugárzó és az 50 literes össztérfogat jelentik ennek a nagyszerű, frontsugárzónak a kiváló teljesítményét. Az FM-50 minden területen lenyűgöző; szuperfeszes basszusválasza, finom, részletgazdag és dinamikus középtartománya, valamint éles, tiszta rezonanciamentes magas hangjaival. A legjobb; páratlan koherenciát és hangszín-vetítési pontosságot kínál.

Ezzel a hangszóróval nem csak egy nagyszerű hangszóró létrehozását tűztük ki célul. Egy olyan „hangszínpadi megjelenítő” létrehozását tűztük ki célul, amely egyszerűen beleolvad a nagyszerű zenék és a nagyszerű felvételek világában. Bármilyen hangszert képes élethűen és dinamikusan reprodukálni, de egyben a zene felvételének helyszínének érzelmeibe, akusztikus környezetébe és energiájába is eljuttatja a hallgatót.

Egyedi meghajtók
Minden egyes hangsugárzó-modellben minden egyes meghajtót az adott termékre fejlesztünk, saját csapatunk gazdag tapasztalatát egyesítve Dánia néhány vezető jelátalakítással foglalkozó mérnökével. Azzal a megközelítéssel, hogy az illesztőprogramot a kívánt teljesítmény- és tervezési igényeinknek megfelelően fejlesztjük és hozzáigazítjuk, előnyünk származik abból, hogy nem kell kompromisszumot kötnünk a hangzási és vizuális teljesítményünkön, és ezáltal jobb hangzású terméket készíthetünk.

Meghajtó technológia
A hangszóró 1925-ös feltalálása óta nem sok változás történt szabad szemmel nézve – kívülről pedig a legtöbb hangszóró még mindig nagyon hasonlónak tűnik. Az elmúlt évtizedben a csúcstechnológiás anyagok, az optimalizált mágnesrendszerek, az alacsony gumikeretek és az ásványi anyagokkal töltött kúpok használatában történt fejlesztések azonban azok a technológiák, amelyeket teljes mértékben kihasználunk a tökéletes hangteljesítmény elérése érdekében.

FusedMASS szekrény technológia
A Gato Audio FusedMASS szekrény többrétegű felépítése rendkívül magas belső csillapítást, minimális rezonanciát, extra szilárdságot és stabilitást biztosít. Különböző anyagok különböző vastagságú laminálásával és speciális ragasztó hozzáadásával megoldottuk azt a rezonancia problémát, amelyet egyébként általában csak újabb és újabb anyagok hozzáadásával lehetne.

PurePHASE Crossover technológia
PurePHASE crossover kialakításánál három fő műszaki szempontra összpontosítunk, amelyek zökkenőmentesen egyesítik a legkorszerűbb jelátalakítókat egy igazán kiemelkedő hangszórórendszerré. A szokásos crossover-feladat – minden egyes meghajtóhoz a megfelelő frekvenciák felosztása mellett – a PurePHASE rendszer pontos akusztikus fázisvezérlést, alacsony lineáris késleltetést és széles lineáris diszperziót is biztosít. Ezt a crossover technológiát házon belül fejlesztettük ki, kifejezetten az FM hangsugárzó-kínálatunkhoz.

Veszteségmentes keresztváltó beállítás
FM hangsugárzóink másik különlegessége, hogy a hallgató beállíthatja vagy testreszabhatja a hangszóró hangteljesítményét. Ez a finomhangolás nemcsak azt teszi lehetővé, hogy a hallgató a hangszórót saját ízléséhez, erősítőjéhez vagy hallgatási szobájához igazítsa, hanem azt is biztosítja, hogy a részletek ne vesszenek el, megőrizze a teljes, gazdag eredeti hangzást.

Paraméterek

Érzékenység 88 dB
Kiszerelés 1 darab
Felépítés (hangutak száma) 3 utas
Hangfal típusa frontsugárzó
Méretek (Szé x Ma x Mé) (lábakkal) 330 x 1075 x 405 mm
Impedancia 4 Ohm
Minimum frekvencia átvitel 32 Hz
Maximum frekvencia átvitel 38000 Hz
Magassugárzó átmérője 38 mm
Mélysugárzó átmérője 150 mm
Mély/középsugárzó átmérője 170 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 40 kg
AJÁNLOTT TELJESÍTMÉNYERŐSÍTŐ 50-300 watt
NÉVLEGES IMPEDANCIA 4 ohm
CSATLAKOZÓK Aranyozott kötőoszlop / 4 mm-es dugók, kéthuzalos
SZEKRÉNY Laminált FusedMass szekrény
CROSSOVER Fejlett PurePhase crossover technológia

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!