Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Gato Audio FM-30 frontsugárzó, fekete

Gato Audio
1.899.999 Ft
Menny.:pár
Gyártó cikkszám: FM-30 SB
Cikkszám: FM-30-SB
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Szín
1.899.999 Ft
Menny.:pár
Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás

 
FM-30

Kicsi és diszkrét padlósugárzónk nem csak stílussal és eleganciával, hanem igazi csúcsteljesítménnyel is rendelkezik.


Jellemzők:

  • Alacsony kompressziós, alacsony meghajtó kialakítás
  • PurePHASE crossover
  • FusedMASS szekrény
  • Szabályozott diszperzió és fázis
  • Elegáns mágneses rácsszövet
  • Tervezték, fejlesztették és építették Koppenhágában, Dániában

FM-30

Igazi csúcsteljesítmény
és stílus

FM-30 SZAKMAI DíJA:


Kicsi és diszkrét padlósugárzónk nem csak stílussal és eleganciával, hanem igazi csúcsteljesítménnyel is rendelkezik.

Az unikornis
A 30 literes térfogat, amely három optimalizált 5”-os meghajtót tartalmaz, nem csak éles, tiszta és dinamikus középhangot biztosít, hanem feszes basszusreakciót is, ami rácsodálkozásra adhat okot, hogy hogyan lehet egyáltalán ilyen nagyszerű hangzást elérni egy ilyen méretű frontsugárzóval. Az FM-30 nem más, mint egy unikornis a hangszórók világában.

Ennek a kisméretű hangfalnak a tervezési kritériuma természetesen az volt, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa, amely még a legigényesebb audiofilt is meggyőzi. Ugyanakkor az is fontos volt számunkra, hogy stílusos és elegáns megjelenésű terméket hozzunk létre, amely akár a nappalink ékküve is lehetne. Az FM-30 mindkét célt teljesíti.

Egyedi meghajtók
Minden egyes hangsugárzó-modellben minden egyes meghajtót az adott termékre fejlesztünk, saját csapatunk gazdag tapasztalatát egyesítve Dánia néhány vezető jelátalakítással foglalkozó mérnökével. Azzal a megközelítéssel, hogy az illesztőprogramot a kívánt teljesítmény- és tervezési igényeinknek megfelelően fejlesztjük és hozzáigazítjuk, előnyünk származik abból, hogy nem kell kompromisszumot kötnünk a hangzási és vizuális teljesítményünkön, és ezáltal jobb hangzású terméket készíthetünk.

Meghajtó technológia
A hangszóró 1925-ös feltalálása óta nem sok változás történt szabad szemmel nézve – kívülről pedig a legtöbb hangszóró még mindig nagyon hasonlónak tűnik. Az elmúlt évtizedben a csúcstechnológiás anyagok, az optimalizált mágnesrendszerek, az alacsony gumikeretek és az ásványi anyagokkal töltött kúpok használatában történt fejlesztések azonban azok a technológiák, amelyeket teljes mértékben kihasználunk a tökéletes hangteljesítmény elérése érdekében.

FusedMASS szekrény technológia
A Gato Audio FusedMASS szekrény többrétegű felépítése rendkívül magas belső csillapítást, minimális rezonanciát, extra szilárdságot és stabilitást biztosít. Különböző anyagok különböző vastagságú laminálásával és speciális ragasztó hozzáadásával megoldottuk azt a rezonancia problémát, amelyet egyébként általában csak újabb és újabb anyagok hozzáadásával lehetne.

PurePHASE Crossover technológia
PurePHASE crossover kialakításánál három fő műszaki szempontra összpontosítunk, amelyek zökkenőmentesen egyesítik a legkorszerűbb jelátalakítókat egy igazán kiemelkedő hangszórórendszerré. A szokásos crossover-feladat – minden egyes meghajtóhoz a megfelelő frekvenciák felosztása mellett – a PurePHASE rendszer pontos akusztikus fázisvezérlést, alacsony lineáris késleltetést és széles lineáris diszperziót is biztosít. Ezt a crossover technológiát házon belül fejlesztettük ki, kifejezetten az FM hangsugárzó-kínálatunkhoz.

Veszteségmentes keresztváltó beállítás
FM hangsugárzóink másik különlegessége, hogy a hallgató beállíthatja vagy testreszabhatja a hangszóró hangteljesítményét. Ez a finomhangolás nemcsak azt teszi lehetővé, hogy a hallgató a hangszórót saját ízléséhez, erősítőjéhez vagy hallgatási szobájához igazítsa, hanem azt is biztosítja, hogy a részletek ne vesszenek el, megőrizze a teljes, gazdag eredeti hangzást.

Paraméterek

Érzékenység 87 dB
Kiszerelés 1 darab
Felépítés (hangutak száma) 3 utas
Hangfal típusa frontsugárzó
Méretek (Szé x Ma x Mé) (lábakkal) 310 x 970 x 335 mm
Impedancia 4 Ohm
Minimum frekvencia átvitel 37 Hz
Maximum frekvencia átvitel 35000 Hz
Magassugárzó átmérője 38 mm
Mélysugárzó átmérője 150 mm
Mély/középsugárzó átmérője 150 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 29 kg
AJÁNLOTT TELJESÍTMÉNYERŐSÍTŐ 50-250 watt
CSATLAKOZÓK Aranyozott kötőoszlop / 4 mm-es dugók, kéthuzalos
SZEKRÉNY Laminált FusedMass szekrény
CROSSOVER Fejlett PurePhase crossover technológia

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!