Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Focal Aria 906 HGL monitor sugárzó pár, zongoralakk fekete

Focal
519.990 Ft
Gyártó cikkszám: FOC-ARI-906-HGL
Cikkszám: 3544050691308
(1)
519.990 Ft

Leírás

 

 

Diszkrét finomság

Az Aria 906 hűséges az Aria termékcsalád DNS-éhez: kifinomult, csúcsminőségű akusztika és kitűnő érzékelhető érték a nemes anyagok felhasználásával. Ez a kétutas hangszóró lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élvezzék a len kúp tulajdonságait: semlegességet, jelenlétet és finomságot. A szándék az akusztika lényegének visszaállítása azok számára, akik szenvedélyesen szólnak a zenéről. Az F-kúpot a természetes hangzás jellemzi, az alacsony színezhetőség, a közép regiszterben való gazdagságuk és a szigorúbb basszus. Az eredmény homogénebb hangzás, jobb dinamika . Az Aria klasszikus és modern dizájnt kínál. Az Aria 906 a 15 négyzetméter és a 2,5 m távolságra ajánlott .


 

 

 

 


A LEN KÚP, OLYAN EREDETI
 

A len kúpot Franciaországban gyártják kizárólag a Focal-nak. Eredetileg a kúp teljes mértékben akusztikus teljesítményre irányul. Kiváló minőségű, két vékony réteg üvegszálas borítású lenrost. Az F-kúpot a természetes hangzás jellemzi, az alacsony színezhetőség, a középkategóriás regiszterben való gazdagságuk és a szigorúbb basszus. A szál könnyűsége kielégíti a nagy belső csillapítás, a nagy sebesség és a nagy rugalmassági merevség kritériumát. A len kétszer olyan könnyű, mint az üvegszál, mert a szál üreges. Nagyon alacsony rugalmasságú, ami ideális megoldást nyújt a szendvicsszerkezet hajlító merevségének növelésére.

 

 

 

 

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!
|
2016. 06. 29.
Az AV-Online szerint:

"Az Aria 906 hangja nagyon kellemes, egyúttal kiegyensúlyozott is. Függetlenül attól, hogy milyen zenét vagy filmet indítunk el, biztosak lehetünk abban, hogy ontani fogja magából a részleteket. Másfelől a magassugárzó mellőzi a tipikusan rideg, fémes ízű ércességet (ne feledjük, csak részben alumínium az inverz dóm anyaga), mégsem marad el a valóságos szárazság és csilingelés, ha akusztikus műfajokra kerül sor. Egyébként a hangfal érzékenysége is nagyon jó, szóval ha valaki a nyugodt, elsősorban háttérzenei jellegű aláfestést szereti, annak is tetszeni fog, ahogy az erősítőt szinte teljesen néma jelszintre állítva, még mindig hallani a kedvenc zenénk meghatározó rezdüléseit. A Focal Aria 906 kis és nagy hangerőn is szeret látszólag szerénykedni, aztán a legváratlanabb pillanatban kitárulkozni, ami hangszeres zenék rajongóinak jelent főleg előnyt."

"Talán többet árulunk el a zenék hallgatásakor kapott részletek felsorolása helyett akkor, ha azt írjuk, hogy az Aria 906 mosolyt csalt az arcunkra. Nem kéjes és nem is áhítatos mosoly volt ez, egyszerűen csak tetszett, amit a rendszer csinál."
"Becsületes munkát végeztek a franciák, az Aria 906 jól megállja a helyét a mai kínálatban. Egyszerűen jó érzés hallgatni. Talán nem válik köddé a hangfal, tudomásunkra adja, hogy neki köszönhető a szép hangzás, de nagyon élvezhetően tálalja a zenét, tisztán, ugyanakkor feleslegesen hozzáadott ízek, sajt és csiga nélkül."