Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Denon DRA-800H több zónás Sztereó rádióerősítő, fekete

Denon
239.990 Ft
Gyártó cikkszám: DRA-800H
Cikkszám: 4951035069660
Nem értékelt
239.990 Ft

Leírás

 

A Denon DRA-800H zökkenőmentesen integrálja a Hi-Fi erősítést, a hálózati lejátszót és a fejlett AV-vevő technológiákat. A fejlett erősítő kialakításával a DRA-800H gondoskodik arról, hogy a hangszórók részletes, pontos képalkotást hajtsanak végre a dedikált áramkörön keresztül. Öt 4K Ultra HD HDMI bemenettel és a legújabb vezeték nélküli zenei streaming technológiákkal (Wi-Fi, AirPlay 2, Bluetooth és HEOS beépített) a DRA-800H zökkenőmentesen integrálódik a TV-vel, játékkonzolokkal, lemezjátszóval, CD lejátszóval.Jellemzők:

  • Sztereó hálózati vevőkészülék 100 W / csatornánként: Élvezd a Denon Hi-Fi hangot a legújabb technológiával
  • Szakértői hangtechnika: gondosan kiválasztott Hi-Fi alkatrészek, speciális áramkör, rövid, egyenes útvonallal a tápegység, a jel és az erősítés között a prémium hangélmény érdekében
  • Denon Hi-Fi erősítő: Diszkrét erősítés a bal és a jobb csatornák számára - érezd a teljesítményt és hallj minden részletet 100 W-os csatornánként (8 ohm, 20Hz-20kHz, THD: 0,08%, 2ch meghajtás).
  • Integrált Phono bemenet: A Denon közel 50 éve fejleszt és gyárt lemezjátszót és hangszedőket. A Denon által tervezett phono bemenet lehetővé teszi, hogy könnyen csatlakoztasd a lemezjátszódat a vevőhöz és élvezd a bakelit hangzását.
  • Hi-Res audio tanúsítvánnyal: A hálózati és az előlapi USB lehetővé teszi a nagy felbontású audió 192 kHz/24bit FLAC, WAV, ALAC és DSD 2,8/5,6MHz-es hiba nélküli lejátszását
  • Prémium DAC: A 32 bites 8ch AKM DAC zenéjével hallgathatod a zenei finom részleteit - kettős differenciál üzemmódban működik, nagy felbontású audio dekódoláshoz
  • 4K Ultra HD 60Hz videó: Öt HDMI bemenet, teljes mértékben támogatja a HDCP 2.3, HDR10, Hybrid Log-Gamma (HLG), 4:4:4 színfelbontást és BT.2020 és egy HDMI kimenetet ARC támogatással. kivételes fényerő, kontraszt és szín
  • Analóg és digitális hangbemenetek: nincsenek korlátozások, amelyek az összes zenei forrást összekötik
  • Hangszóró A/B és Zone 2 pre-out: Csatlakoztass két pár hangszórót az A/B egyszerű váltáshoz, vagy bővítsd a rendszert egy második szobára és hallgass egy másik forrást a 2. zónában

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ 2-CSATORNÁS ERŐSÍTŐ
A DRA-800H sztereó hálózati vevőerősítő kifejezetten úgy van kialakítva, hogy megfeleljen a kétcsatornás rendszer igényeinek. A DRA-800H egyedi diszkrét nagyáramú erősítővel, szimmetrikus kialakítással és OFC (oxigénmentes réz) transzformátorral biztosítja a maximális teljesítményt és 100 W teljesítményt csatornánként (8 ohm, 20 Hz-20kHz, THD: 0,08% , 2 csatörnás meghajtás). Alacsony impedanciájú meghajtási képességgel nagyobb stabilitást biztosít az álló- és a polcsugárzók széles választékának a kiegyensúlyozott, minőségi hangzás érdekében. Az opcionális automatikus ECO mód segít csökkenteni az energiafogyasztást, anélkül, hogy feláldoznád a hangminőséget.

PROFESSZIONÁLIS TERVEZÉS
A Denon díjnyertes erősítőiben található tervezési elvek és HiFi komponensek használatával a Denon hangmérnökök gondoskodtak a DRA-800H-ban az egyedi ellenállásokkal és audiofil minőségű kondenzátorokkal arról, hogy biztosítsák az érintetlen hanghűséget.

HIGH-RESOLUTION AUDIO
Élvezd a kiváló hangminőséget. Az AKM 32-bites D/A konverterrel rendelkező AVR-X1600H nagy felbontású audio dekódolást tesz lehetővé, több veszteségmentes fájltípussal, beleértve az ALAC, FLAC és WAV 24 bites/196 kHz-es frekvencián. Ez is kompatibilis a 2,8/5,6 MHz-es DSD fájlokkal (a DSD az SACD hangkódolási formátuma). Játszd le zenéidet memóriaeszközökről az előlapi USB-n keresztül vagy a hálózati forrásokon keresztül. A DRA-800H olyan fájltípusokat is támogat, mint az MP3 és a WMA.

TÖBB FORRÁS, TÖBB ZÓNA
A/B hangfal funkcionalítás kiváló minőségű, aranyozott hangsugárzó csatlakozókkal: 2 pár sztereó hangsugárzót csatlakoztathatsz vagy használd a bi-wiring bekötést.

BEÉPÍTETT PHONO BEMENET
A Denon közel 50 éve fejleszt és gyárt lemezjátszót és hangszedőket. A Denon által tervezett phono bemenet lehetővé teszi, hogy könnyen csatlakoztasd a lemezjátszódat a vevőhöz és élvezd a bakelit hangzását.

DUAL DAC
A DRA-800H nyolccsatornás prémium DAC-ot használ, hogy csodálatos sztereó képeket és részleteket szolgáltasson. Ha a csatornánként két DAC-t rendelünk, beleértve a mélysugárzó kimenetet, halljuk a megnövekedett dinamikus tartományt és a jobb jelet a zajra (s / n).

HDMI, 4K FELBONTÁSOK
Élvezd kedvenc filmjeidet a lehető legjobb képminőséggel.

SPECIÁLIS HDMI
5 HDMI bemenet és 1 kimenet 4K HDMI ARC támogatással: Csatlakoztasd az összes HDMI forrást és élvezd a TV hangját az ARC - Audio Return Channel segítségével

4K UHD
A HDCP 2.3 feldolgozás minden HDMI porton elérhető. Élvezd a zökkenőmentes kompatibilitást a legújabb HD és Ultra HD TV-kkel, Blu-ray lejátszókkal és játékkonzolokkal.

EGYSZERŰ BEÜZEMELÉS
A mellékelt DRA-800H Gyors üzembe helyezési útmutató egyszerű, egyértelmű utasításokat tartalmaz a beüzemeléshez. Miután HDMI-n keresztül csatlakoztattad a TV-készüléket a DRA-800H készülékhez, a TV-képernyőn megjelenik az exkluzív Denon Setup Assistant, amely lépésről lépésre végigvezeti a beállítást. A DRA-800H automatikusan átírja a bemeneti forrást egy HDMI információra és a gyors kiválasztás minden zónához egy nyomógombot kínál. A színkódolt hangsugárzók csatlakoztatása vízszintes irányban történik, így egyszerűvé válik a hangszóró vezetékek megszervezése és összekapcsolása.

BLUETOOTH ÉS WI-FI CSATLAKOZÁS
A Bluetooth és a Wi-Fi vezeték nélküli adatátviteli kapcsolat révén a Denon DRA-800H fejlett kettős antenna adó-vevő rendszerrel rendelkezik, amely még a túlterhelt városi környezetekben is megbízható. Élvezd a kedvenc audió tartalmaid vezeték nélküli hallgatását az intelligens eszközökről. A HEOS használatával a beépített technológia minden szobában ugyanazt a zeneszámot használja, vagy egy másik dalt választ ki minden egyes csatlakoztatott szobához - a választás a tiéd. A HEOS együttműködik az Amazon Alexa és a Google asszisztensekkel, így könnyedén vezérelhető a hang.

MINDEN AZ ELLENŐRZÉSED ALATT
Az ingyenes Denon AVR Remote alkalmazás az iOS és az Android számára még egyszerűbbé teszi a DRA-800H használatát - állítsd be a hangerőt, kapcsold be vagy ki, elnémítja a zenét, válassz egy forrást, vagy válts a HEOS alkalmazásra a vezeték nélküli zene streaminghez. Töltsd le a Denon AVR Remote alkalmazást és a HEOS alkalmazást. Elérhető az iOS és az Android számára is.

SMART TV
A Smart TV távirányítóval vezérelheted a Denon DRA-800H készüléket a Smart TV-hez kapcsolódó HDMI CEC funkcióval. Egyszerűen állítsd a „HDMI Control” beállítást ON-ra az AV-ben, majd állítsd a „Smart Menu” beállítást ON-ra és kezd el a DRA-800H vezérlését a TV-távvezérlővel. A Smart Menu kezdőképernyője gyors hozzáférést biztosít a forrás és a surround mód kiválasztásához, az AV vevő beállítás menüjéhez és négy intelligens választáshoz.

AUTOMATIKUS ALACSONY KÉSLELTETÉSI MÓD
Az Auto Low Latency Mode (ALLM) biztosítja, hogy az Xbox One felhasználók sokkal érzékenyebb és intenzívebb játékélményt kapjanak, ha olyan TV-modellekhez csatlakoznak, amelyek szintén támogatják az ALLM-et.

GYORS KIVÁLASZTÁS A FRIENDLY AUDIO TUNING-HOZ
A Denon DRA-800H elülső panelen négy gyorsgomb található, amelyek a kívánt hangbeállításokat tárolják minden egyes forráshoz. Váltás a TV-hang, a Blu-Ray, a médialejátszók és a többi között, és a DRA-800H az EQ beállításait az adott médiaforrás preferenciáihoz igazítja. A gyorsabb vezérléshez használd az előlapon lévő gombokat. Most lehetővé teszi, hogy az összes zóna sztereó üzemmódot a gyorsválasztás segítségével egyszerre lehessen végezni.

MŰKÖDÉS A LEGFONTOSABB SEGÍTSÉGEKKEL
Élvezd az egyszerű hangvezérlést és a teljes körű rugalmasságot a vezető hangszolgáltatásoktól. Intelligens hangszóró vagy telefon használata esetén beszélj az Amazon Alexa, a Google Assistant, az Apple Siri és a high-end intelligens otthoni automatizálással. Kérdezd meg a kedvenc zenéidet, kapcsolja be a hangerőt, ugorjon a következő zeneszámra, kapcsolja be a bemeneteket és még többet. Válts a hangszolgáltatások között, vagy válassz ki egy kedvencet - a választás a tiéd.

AMAZON ALEXA
Ellenőrizd a DRA-800H kihangosítót az Amazon Alexával és a hangoddal. Állítsd be a hangerőt, ugorj a következő műsorszámra, kapcsoljd be a különböző médialejátszók bemeneteit - „Just Ask”. Töltsd le az ingyenes HEOS Home Entertainment appot, hogy engedélyezd az Amazon Alexa hangutasításait a DRA-800H készülékhez. Szükség van Alexa alkalmazásra és Amazon Echo-ra, Dot-ra vagy azzal egyenértékűre.

GOOGLE ASSZISZTENS
Kérd meg a Google Assisztenst, hogy streamelje kedvenc dalaidat. Ellenőrizd a hangerőt, a lejátszást, a szünetet, a zeneszámok átugrását.

AIRPLAY 2 + APPLE SIRI
Használd az AirPlay 2-t a zene vezeték nélküli továbbításához AV-vevőhöz vagy más AirPlay-kompatibilis hangszórókkal. Add meg kedvenc zenei szolgáltatásaidat, például az Apple Music, Spotify, vagy nézz videókat olyan szolgáltatásokból, mint a YouTube és a Netflix bármely iPhone, iPad, Mac vagy Apple TV. Az AirPlay 2 támogatja a többszobás audiót is - a vezeték nélküli adatfolyamot több AirPlay 2 kompatibilis eszközhöz is csatlakoztathatja, egyidejűleg a javított audio puffereléssel, így biztosítva a zökkenőmentes lejátszást. Az AirPlay 2 kompatibilis audioeszközök vezérlését és csoportosítását biztosítja az Apple Music vagy a Home alkalmazásban.

HEOS

HEOS
A HEOS technológiájával bárhonnan és bárhol streamelheted kedvenc zenéidet. Élvezd a kiváló minőségű zenét a streaming szolgáltatások széles skálájából, beleértve a Spotify®-t, a Tuneint, a Pandora®-t, az Amazon Prime Musicot, az iHeartRadio-t, a SiriusXM-et, a Soundcloud®-ot, a Tidal-ot, a Napster-et, a Deezer-t vagy a helyi zenei forrásokat. A szabad HEOS alkalmazással mindent zökkenőmentesen vezérelhetsz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!