Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Denon AVR-X2700H + Klipsch RP-260F 5.0 házimozi szett

Denon
1.059.987 Ft
869.999 Ft
Kedvezmény: 18%
Gyártó cikkszám: DEN-X2700-KLP-RP260-50
Cikkszám: DEN-X2700-KLP-RP260-50
Nem értékelt
1.059.987 Ft
869.999 Ft
Kedvezmény: 18%

Leírás

 

 

AVR-X2700H


Frissítsd a házimozidat a Denon AVR-X2700H-val. A csatornánkénti 150W-tal, ez a teljesítmény-hangolt Denon AV erősítő valódi, körül ölelő 3D audió élményt ad Dolby Atmos vagy DTS:X-en keresztül. Még ha nincsenek is dedikált mennyezeti hangsugárzóid, a Dolby Atmos Height Virtualization Technology és a DTS Virtual:X úgy megújítja a filmnézés élményét, mint soha korábban.


Jellemzők:

 • Nagy teljesítményű 7 csatornás AV vevőegység, 150W teljesítmény/csatorna
 • Támogatja a Dolby Atmos-t, a DTS:X és a DTS Virtual:X-t
 • Teljes 8K/60Hz és 4K/120Hz támogatás
 • A legújabb HDMI támogatások: A 6 fejlett HDMI bemenettel, a teljes HDCP 2.3 támogatással és a 2 HDMI kimenettel
 • Feljett visszirányú hang csatornás (eARC) HDMI támogatás
 • Élvezd az összes kedvelt zenei szolgáltatóját, mint a Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Music HD, TIDAL, Deezer
 • “Roon Tested” tanúsítvány
 • Beépített HEOS vezeték nélküli többszobás audio technológia
 • A veszteségmentes WAV, FLAC, ALAC és DSD (2.8/5.6MHz) fájlok audió lejátszása
 • Phono bemenet
 • A kettős mélysugárzó kimenet
 • Audyssey MultEQ XT mikrofon a dobozban
 

NAGY HÁZIMOZI TAPASZTALAT - 8K
Az AVR-X2700H támogatja a legújabb HDMI videó technológiákat, mint 8K/60Hz 4K/120Hz átengedés, a Dolby Vision-t, HDR10, HDR10+, Dynamic HDR, HLG-t, úgy, mint a 8K felskálázást, és a HDCP 2.3 támogatást mindegyik HDMI bemeneten (6 in/2 out). Streamelje a népszerű zenei szolgáltatókat, a Spotify-t, a TuneIn Internet Radio-t, az Amazon Music HD-t, a TIDAL-t, és több vezeték nélküli Bluetooth-t, Apple AirPlay 2-t és Wi-Fi-t HEOS Built-in-nel.

 

ERŐTELJES, 7 CSATORNA
Nagy teljesítményű 7-csatornás diszkrét erősítő: Maximum 150W csatornánként teljesítményt szállít, hogy klasszikus és dinamikus Denon hangélményt nyújtson.

 

3D AUDIO TÁMOGATÁS
Merülj el 3D audioba a Dolby Atmos, a DTS: X és a DTS Virtual: X segítségével.

 

 

HANG FELÜLRŐL
Merülj el a többdimenziós hangzásban a Dolby Atmos segítségével. Állítsd be a Dolby Atmos készüléket 5.2.2 térhatású hangszórórendszerrel Dolby Atmos magassági hangsugárzókkal vagy dedikált felső hangsugárzókkal a tökéletes házimozi élmény érdekében. A Dolby Atmos virtualizáció magassági csatornák nélküli beágyazó hangot biztosít, virtuális magassághatásokat hozva létre egy 5.2, 7.2 vagy 2.2 hangszóró elrendezésben.

 

 

DTS: X
A DTS: X™ beágyazó hang a helyiségben természetesen hangzik és élethű, többdimenziós hangélményt hoz létre az otthonban. A megnövekedett realisztikus hangzás a kedvenc filmjeinket még tökéletesebbé, élethűbbé varázsolja. A mellékelt DTS Neural: X™ a filmeket, játékokat és zenét a hagyományos 5.1-es surround hangzással páratlen realisztikával biztosítja. A DTS Virtual: X atmos csatornák nélküli beágyazó hangot biztosít, virtuális magassághatásokat hozva létre egy 5.2, 7.2 vagy 2.2 hangszóró elrendezésben.

 

TELJES 8K/60Hz és 4K/120Hz TÁMOGATÁS
Élvezd a 8K minőségű videót a 8K-s forrás eszközéről, a legújabb HDMI támogatással. Egy 8K bemenet és két kimenet lehetővé teszi a 8K/60Hz és 4K/120Hz átengedést. 8K felskálázás áll rendelkezésre mind a 6 HDMI kimeneten.

 

 

8K HDMI VIDEO
Az AVR-X2700H fejlett HDMI szekcióval (6 bemenet / 2 kimenet) rendelkezik egy dedikált 8K bemenettel, amely támogatja a 8K/60Hz és 4K/120Hz video átmenetet. Az összes HDMI-bemenet 4:4:4 tiszta színű mintavétele, HDR10, HDR10 +, Dolby Vision, Hibrid Log-Gamma (HLG), Dynamic HDR és BT.2020 átmeneti támogatás a kivételes szín, tisztaság és kontraszt érdekében.

 

 

FEJLESZTETT VIDEÓVEZÉRLÉS
A HDCP 2.3 feldolgozás az összes HDMI porton elérhető. A képalkotó tudományos alapítvány által hitelesített AVR-X2700H a video-kalibrációs vezérlők teljes készletével rendelkezik (ISF-technikus számára használható), valamint az ISF Day és ISF Night video módokkal. Élvezze a zökkenőmentes kompatibilitást a legújabb HD és Ultra HD tévékkel, Blu-ray lejátszókkal és játékkonzolokkal.

 

 

HDR10+ ÉS DINAMIKUS HDR
A legújabb HDR formátum támogatja, beleértve a HDR10, HDR10+ (Új 2020-ban), HLG, Dolby Vision-t, csakúgy mint Dynamic HDR-t (Új 2020-ban), a legnagyobb képminőséget, fényerőt, tisztaságot és kontrasztot adja.

 
 
 

 

KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓS JÁTÉKÉLMÉNY
A legújabb HDMI támogatással az új AVR-X2700H magasabb szintre hozza a játékot. Élvezd a játékot a 4K/120Hz minőségben, valamint a változtatható frissítési frekvenciával (VRR), a gyors képátvitellel (QFT) és az automatikus alacsony késleltetés móddal (ALLM), amely csökkenti vagy kiküszöböli a késleltetést és a képkiesést, hogy egyenletesebb legyen a játékélmény.

 

HANGVEZÉRLÉS ASSZISZTENSEKEN KERESZTÜL
Élvezd a hangvezérlést és a teljes rugalmasságot a vezető hangszolgáltatások. Okos hangszóró vagy a telefon használatával beszélj az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri segítségével. Kérd meg kedvenc zenéjéd lejátszására, növeld a hangerőt, ugorj a következő számra, kapcsold be a bemeneteket és így tovább. Váltás a hangszolgáltatások között.

 

 

AMAZON ALEXA
Ellenőrizd az AVR-X2700H kihangosítót az Amazon Alexával és a hangoddal. Állítsd be a hangerőt, ugorj a következő műsorszámra, kapcsoljd be a különböző médialejátszók bemeneteit - „Just Ask”. Töltsd le az ingyenes HEOS Home Entertainment appot, hogy engedélyezd az Amazon Alexa hangutasításait az AVR-X2700H készülékhez. Szükség van Alexa alkalmazásra és Amazon Echo-ra, Dot-ra vagy azzal egyenértékűre.

 

 

GOOGLE ASSZISZTENS
Kérd meg a Google Assisztenst, hogy streamelje kedvenc dalaidat. Ellenőrizd a hangerőt, a lejátszást, a szünetet, a zeneszámok átugrását.

 

 

AIRPLAY 2 + APPLE SIRI
Használd az AirPlay 2-t a zene vezeték nélküli továbbításához AV-vevőhöz vagy más AirPlay-kompatibilis hangszórókkal. Add meg kedvenc zenei szolgáltatásaidat, például az Apple Music, Spotify, vagy nézz videókat olyan szolgáltatásokból, mint a YouTube és a Netflix bármely iPhone, iPad, Mac vagy Apple TV. Az AirPlay 2 támogatja a többszobás audiót is - a vezeték nélküli adatfolyamot több AirPlay 2 kompatibilis eszközhöz is csatlakoztathatja, egyidejűleg a javított audio puffereléssel, így biztosítva a zökkenőmentes lejátszást. Az AirPlay 2 kompatibilis audioeszközök vezérlését és csoportosítását biztosítja az Apple Music vagy a Home alkalmazásban.

 

AUDIO TÁMOGATÁS
Élvezd a kiváló hanghűséget kedvenc nagyfelbontású audioiddal. Az AVR-X2700H a legújabb AKM 32 bites D/A konverterekkel rendelkezik, amely lehetővé teszi a nagy felbontású audio dekódolást több veszteségmentes fájltípussal, beleértve az ALAC, FLAC és WAV fájlokat 192 kHz/24 bites frekvencián. Kompatibilis a 2,8/5,6 MHz-es DSD fájlokkal is (a DSD az SACD hangkódoló formátuma). Játsszd le őket memóriaeszközökről az előlapi USB-n keresztül vagy hálózati forrásokon keresztül. Az AVR-X2700H más fájltípusokat is támogat, például MP3 és WMA.

 

 

PHONO BEMENET
A phono bemenettel az AVR-X2700H lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a lemezjátszóját és játssza le a kedvenc vinyl lemezeit. Élvezze a kollekcióját hiánytalan minőségben és hangzásban.

 

 

DUPLA MÉLYNYOMÓ KIMENET
Sima alacsony frekvenciás kimenet a jobb basszus sugárzásért. HEOS beépített vezeték nélküli multi-room zenei stream technológia: Hallgassa bármelyik szobából a csatlakoztatott, egész-lakásos audió élményét. Az AVR-X2700H működik a legújabban bevezetett Denon Home sugárzókkal is, hogy élvezhesse az egész-lakásos audió élményt.

 

 

ROON TESZT
Hozz ki többet a digitális zenei könyvtáradból, a kereshető, böngészhető dal és előadó információval. Találd meg a dalszövegeket, koncert dátumokat, fotókat, életrajzokat, újságcikkeket és sok mást. Előfizetés szükséges.

 

FEJLETT HANGFELDOLGOZÁS
Tapasztald meg a rendkívüli hangminőséget

 

 

DSP AUDIO FELDOLGOZÁS
Hihetetlen teljesítmény a legjobb surround teljesítményért. Az AVR-X2700H fejlett DSP (Digital Sound Processor) chipet tartalmaz. Négy 300 MHz-es DSP-maggal, amelyek másodpercenként több mint egymilliárd számítást tudnak feldolgozni, az AVR-X2700H támogatja a legújabb surround hang dekódolási és feldolgozási igényeit.

 

 

MULTI-SOURCE, MULTI-ROOM
A Denon AVR-X2700H készülékkel többcsatornás surround hangzás élvezhető egy szobában, külön forrás vagy zenei adatfolyam akár egy másikban. Nézd meg a filmet az egyik szobában, míg a másik családtag megszakítás nélkül egy másik zónában hallgat közben zenét.

 

 

AZ ÖSSZES ZÓNÁBAN A TV HANGJA
Játszd le a tévé hangját egy másik zónában anélkül, hogy veszítene a teljesen különálló surround hangból a fő zónában.

 

EGYSZERŰ BEÜZEMELÉS
A mellékelt AVR-X2700H Gyors üzembe helyezési útmutató egyszerű, egyértelmű utasításokat tartalmaz a beüzemeléshez. Miután HDMI-n keresztül csatlakoztattad a TV-készüléket az AVR-X2700H-hoz, a TV-képernyőn megjelenik az exkluzív Denon Setup Assistant, amely lépésről lépésre végigvezeti a beállítást. Az AVR-X2700H automatikusan átírja a bemeneti forrást egy HDMI információra és a gyors kiválasztás minden zónához egy nyomógombot kínál. A színkódolt hangsugárzók csatlakoztatása vízszintes irányban történik, így egyszerűvé válik a hangszóró vezetékek megszervezése és összekapcsolása.

 

 

GYORSGOMBOK A HANGOLÁSHOZ
A Denon AVR-X2700H előlapján négy gyorsválasztó gomb található, amelyek az egyes források számára a kívánt audiobeállításokat tárolják. Váltás a TV audió, a Blu-Ray, a médialejátszók és más eszközök között, és az AVR-X2700H az EQ-beállításokat az adott médiaforrás beállításainak megfelelően állítja be. Használd az előlapon lévő gombokat, vagy válasszd a gyorsválasztást az AVR távirányítón a gyorsabb vezérlés érdekében.

 

 

SMART TV
A Smart TV távirányítóval vezérelheti a Denon AVR-X2700H készüléket a Smart TV-hez kapcsolódó HDMI CEC funkcióval. Egyszerűen állítsa a „HDMI Control” beállítást ON-ra az AV-ben, majd állítsd a „Smart Menu” beállítást ON-ra és kezd el az AVR-X2600H vezérlését a TV-távvezérlővel. A Smart Menu kezdőképernyője gyors hozzáférést biztosít a forrás és a surround mód kiválasztásához, az AV vevő beállítás menüjéhez és négy intelligens választáshoz.

 

 

BLUETOOTH ÉS WI-FI CSATLAKOZÁS
A Bluetooth és a Wi-Fi vezeték nélküli adatátviteli kapcsolat révén a Denon AVR-X2700H fejlett kettős antenna adó-vevő rendszerrel rendelkezik, amely még a túlterhelt városi környezetekben is megbízható. Élvezze a kedvenc audió tartalmának vezeték nélküli hallgatását az intelligens eszközökről. A HEOS használatával a beépített technológia minden szobában ugyanazt a zeneszámot használja, vagy egy másik dalt választ ki minden egyes csatlakoztatott szobához - a választás a tiéd. A HEOS együttműködik az Amazon Alexa és a Google asszisztensekkel, így könnyedén vezérelhető a hang.

 

 

MINDEN AZ ELLENŐRZÉSED ALATT
Az ingyenes Denon AVR Remote alkalmazás az iOS és az Android számára még egyszerűbbé teszi az AVR-X2600H használatát - állítsd be a hangerőt, kapcsold be vagy ki, elnémítja a zenét, válassz egy forrást, vagy válts a HEOS alkalmazásra a vezeték nélküli zene streaminghez. Töltsd le a Denon AVR Remote alkalmazást és a HEOS alkalmazást. Elérhető az iOS és az Android számára is.

 

 

AUDYSSEY
A Denon Audyssey prémium kalibrációs technológiát használ, ami automatikusan megméri és optimalizálja az AV erősítőt, hogy valódi, immerzív, személyre szabott 3D hangélményt nyújtson az egyedi hallgatási környezetben.

 

 

AUDYSSEY PRESETS
Az új AVR-X2700H lehetővé teszi két Audyssey beállítás tárolását, valamint a két beállítás közötti váltást menet közben, ezáltal biztosítva a szabadságot, hogy a hallgatási élményt a tartalom vagy a hallgatási környezet szempontjából igazíthasd

 
 
 

 

HEOS
A HEOS technológiájával bárhonnan és bárhol streamelheted kedvenc zenéidet. Élvezd a kiváló minőségű zenét a streaming szolgáltatások széles skálájából, beleértve a Spotify®-t, a Tuneint, a Pandora®-t, az Amazon Prime Musicot, az iHeartRadio-t, a SiriusXM-et, a Soundcloud®-ot, a Tidal-ot, a Napster-et, a Deezer-t vagy a helyi zenei forrásokat. A szabad HEOS alkalmazással mindent zökkenőmentesen vezérelhetsz.

 

RP-260F FRONTSUGÁRZÓ


A Reference Premiere RP-260F a Reference Premiere sorozat legkompaktabb frontsugárzója, amely közepes méretű szobát tölt be színházi minőségű hangokkal anélkül, hogy túl sok helyet foglalna volna el.

Jellemzők:

 • Élethű hangzással tölti meg a közepes és nagy tereket
 • Dinamikus 1"-os alumínium, lineáris, felfüggesztett kürt jellegű magassugárzó
 • Kettős 6,5"-os rézbevonatú, nagy teljesítményű középsugárzók
 • Széles, fekete furnér kabinet
 

RP-440C CENTERSUGÁRZÓ 


A Reference Premiere RP-440C centersugárzó életre kelti a filmjeit, zenéit. A szobát színházi minőséget biztosító hangzással tölti be, minimális erőfeszítéssel - a legmélyebb hallgatási élményben lesz része.

Jellemzők:

 • 1" lineáris felfüggesztésű titánium magassugárzó
 • Négy, 4"-os rézbevonatú kerámia kónuszos fúvóka
 • 90x90-es Hybrid Tractrix Horn
 • Minden New Tractrix Port
 • MDF szekrény polírozott burkolattal
 • Erős, rugalmas, eltávolítható rács
 •  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!