Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Dali Oberon On-Wall hangsugárzó pár, tölgy

Dali
259.990 Ft
239.990 Ft
Kedvezmény: 8%
Menny.:pár
Gyártó cikkszám: OBERONONWALLOAK
Cikkszám: 5703120109657
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Szín
259.990 Ft
239.990 Ft
Kedvezmény: 8%
Menny.:pár
Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás

 

OBERON ON-WALL HANGSUGÁRZÓ


Diszkrét, de megtévesztően erőteljes az OBERON ON-WALL. Ugyanazt a lágy dóm magassugárzót és 5¼ hüvelykes mélysugárzót használja, mint a kompakt testvérei, de a DALI lenyűgöző lefele lélegző bass-reflex rendszerét is kihasználja, hogy basszus teljesítményt nyújtson anélkül, hogy a hangfaldoboz mélységére támaszkodna. A DALI technológiáinak egyedülálló kombinációja olyan hangsugárzót hozott létre, amely a vékony kivitele ellenére egy sokkal nagyobb modell precíz, vonzó hangját nyújtja, így ideális választás a falra szerelhető sztereó rendszerekhez, valamint a multimédiás surround kiépítésekhez is.

Jellemzők:

  • Frekvenciatartomány (± 3 dB): 55 - 26 000 Hz
  • Érzékenység (2,83V / 1m): 87 dB
  • Névleges impedancia: 6 Ω
  • Maximális SPL: 107 dB
  • Ajánlott erősítő teljesítmény: 25 - 100 W

DALI OBERON ON-WALL

A DALI OBERON ON-WALL egy vékony, diszkrét és meglepően erős fali hangszóró, amely a DALI egyedülálló fali basszus rendszerét használja. Túlméretes, 29 mm-es, ultra-könnyű, puha kupolás magassugárzó és 13cm-es SMC-alapú fa szálas mélynyomóval, valamint a DALI egyedülálló, lefelé irányuló basszus portrendszerrel rendelkezik.

 

Gyönyörű tervezés

Az új DALI elülső rácsok lekerekített szélei és rusztikus szövetei könnyebb és kortársabb megjelenést biztosítanak az OBERON sorozathoz. Ezt a megjelenést fokozza az elegánsan kialakított alumínium alap.

SMC

Az OBERON mélysugárzó mágnes vasrúd darabját szabadalmaztatott SMC lemez koronázza - minimalizálja a vas negatív hatásait. Az SMC lemez használata jelentősen csökkenti a mechanikai torzítást. Ez lehetővé teszi a hosszabb hallgatói élményt, a nyugodt közepet és az árkategóriájának meglepő részletességet halljon.

Mély/középsugárzó

Az OBERON mélysugárzó egy fa szálas kúpot tartalmaz, amely finomszemcsés papírpépből áll, amelyet fából készült szálak erősítenek, ami merev, könnyű és jól viselkedő szerkezetet hoz létre. Ez a kúp az alacsony veszteségű térhatású szuszpenzióval kombinálva visszaadja a részeket - szűretlen és nagy pontossággal.

Könnyű a pozícionálás

Az OBERON sorozatban alkalmazott anyagokat, crossovert és geometriát széles diszperziós minta eléréséhez választották ki. Ez biztosítja a jól integrált hangot, még akkor is, ha nagy tengelyszögben hallgatja. További előny az, hogy komolyan csökken a harmonikus torzítás és a frekvenciatorzítást okozó diffrakció.

Az OBERON ON-WALL egy erős, falra szerelhető hangszóró, vékony és diszkrét kialakítással. Kompakt mérete ellenére a fali hangszóró a technológia kombinációjának köszönhetően sokkal nagyobb erőt képvisel, mint gondolnánk. A hangszórók vékony profilja megkönnyíti a helyiségbe integrálást. A jelenlegi hangszóróink legjobb elemeit egyesítettük, és az OBERON ON-WALL-ban összegyűjtöttük a hangminőség, a megjelenés és a sokoldalúság érdekében. Az OBERON ON-WALL túlméretezett 29 mm-es lágy kupolás magassugárzóval és 13cm-es SMC-alapú fa szálas hangszóróval rendelkezik, amelyet egy egyedülálló, mélyreható basszus-port támogat, ami lehetővé teszi az OBERON ON-WALL használatát a fal kihasználatával. Ezért a tökéletes választás mind a sztereó, mind a térbeállításhoz. Ahhoz, hogy a hallgatóterületen széles diszperziós mintázatot érjenek el, az alkalmazott vezetői anyagokat és geometriát gondosan megválasztották. Ugyanezeket az elveket alkalmazták a crossover tervezésénél. További előny az, hogy komolyan csökken a harmonikus torzítás és a frekvencia torzulást okozó diffrakció.<

MÉLY/KÖZÉPSUGÁRZÓ

Az OBERON ON-WALL-ban 1db 13,3cm-es woofert tartalmaz, amelyek egy új, fából készült strukturált kúppal van optimalizálva. Finomszemcsés papírpépből és fa szálakkal erősítve, amely merev, könnyű és jól viselkedő szerkezetet hoz létre, az alacsony veszteség érdekében. A membrán lágy és nagyon rugalmas tulajdonsága miatt nagyon alacsony csillapító hatású.

SMC

Az SMC használata az OBERON 1-ben jelentősen csökkenti az örvényáramlatok által okozott mechanikai torzulást. A mágneses motorrendszer ezen kombinált javítása a harmadik sorrendű torzítás csökkenését eredményezi. Ez lehetővé teszi, hogy az OBERON ON-WALL-ban hosszabb hallási élményt nyújtson, nyugodt középrészt és meglepő mennyiségű részletet kínál. Maga a mágnesmotor egy nagy ferritmágnesből áll, amely egy, a vas és az SMC egyedi kombinációjával készült rúddarabot tartalmaz. A vasgyűrű a pólushenger alját képezi, 10 mm-es SMC-lemezzel. Ez a kombináció minimalizálja a vas negatív hatásait, miközben az SMC lemezt a 4 rétegű hangtekercs fő, aktív helyezi. Ez az elhelyezés biztosítja az SMC maximális hatását a hangtekercsek környezetében, ami jelentősen javított állandó fluxus mezőt eredményez.

MAGASSUGÁRZÓ

Az OBERON ON-WALL-ban használt, teljesen új, 29 mm-es, ultra-könnyű lágy magassugárzót a DALI gyártja és kifejezetten az OBERON sorozathoz fejlesztették ki - a jól bevált technológiákat a meglévő DALI funkciókkal ötvözve. A túlméretezett 29 mm-es membrán uv hullámszövés alapján készül és az alacsonyabb frekvenciatartományban nagyobb sávszélességre optimalizált. Ez biztosítja az optimális átadást a középsugárzóból a tweeter-hez, ami egy kiegyensúlyozott, erõteljes és nagyon koherens felsõ középrészt teremt. A membrán nagy mérete lehetővé teszi, hogy a tweeter nagyobb hangnyomást eredményezzen, kevesebb kiingással, a hangtekercs mozgásának pontos minimális megtartása mellett. A kupola közelében elhelyezett elülső lemez hasonló geometriával lett megtervezve, mint az OPTICON és a RUBICON tweeterek, hogy az optimális hozza létre a magassugárzó számára. A cél a kiterjesztett frekvenciaválasz és a széles szóródás és az alacsony színezés kombinálása.

BASS PORT

Az OBERON ON-WALL egyedi basszusport kialakításával a fal használatát teljesen új szintre emeli.Az OBERON ON-WALL basszusport lefelé irányú és ezzel lehetővé teszi, hogy a portok és a fal együttesen működjenek, hogy a basszus reprodukciót messze meghaladják az ilyen kompakt szekrénytől elvártakat.

SZEKRÉNY

Az OBERON ON-WALL szekrénye nagy sűrűségű, megmunkált MDF lapból készül - gondosan kiválasztott, kiváló minőségű anyagból. Az OBERON ON-WALL szekrény nagyon merev konstrukciót használ, szilárd szálakkal a szekrény belsejében a megerősítéshez. Ez hozzájárul a merevséghez, és gyakorlatilag megszünteti a rezonanciát a szekrényen belül. Az időzítés optimalizálása érdekében a hangszórók az oldalakon belül, felső és alsó részen akusztikus csillapító anyaggal vannak felszerelve. Ez közvetlenebb kapcsolatot teremt a mélysugárzó és a basszus port között. A hallható eredmény pontosabb basszus és fokozott „támadás” a középtartományban. A basszusport az OBERON 1 hátsó részén helyezkednek el, optimalizálva a helyiségbe integrálást. Az OBERON termékcsaláddal a DALI teljesen új elülső rács kialakítású. Az új, lekerekített első rács könnyebb és modernebb vizuális megjelenést kölcsönöz a hangszóró sorozatnak.

Paraméterek

Ajánlott erősítő teljesítmény 25-100
Érzékenység 86 dB
Kiszerelés 1 pár
Felépítés (hangutak száma) 2 utas
Hangfal típusa polcsugárzó
Hangfal kabinet anyaga MDF
Méretek (Szé x Ma x Mé) 385 x 245 x 120 mm
Impedancia 6 Ohm
Minimum frekvencia átvitel 55 Hz
Maximum frekvencia átvitel 26000 Hz
Keresztváltó frekvencia 2100 Hz
Magas sugárzó anyaga Lágy textil dóm
Mély/középsugárzó anyaga Fa szálas kúp
Magassugárzó átmérője 29 mm
Mély/középsugárzó átmérője 133 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 4.9 kg
Aranyozott csatlakozó igen
Hangszóró rács van
Maximális SPL 107 dB
Keresztváltási elv 2-utas
Doboz típusa Bass reflex
Bass reflex hangolás frekvencia 50 Hz
Ajánlott elhelyezkedés fal
Javasolt távolság a hátsó faltól 0 - 10 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!

Mások ezeket is megnézték