Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Dali OBERON 7/1/VOKAL 5.0 hangsugárzó szett, dió

Dali
883.970 Ft
699.990 Ft
Kedvezmény: 21%
Menny.:szett
Gyártó cikkszám: DAL-OBE-7-50-WLN-HSZ
Cikkszám: DAL-OBE-7-50-WLN
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Szín
883.970 Ft
699.990 Ft
Kedvezmény: 21%
Menny.:szett

Kapcsolódó termékek

Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás

 

 


OBERON 7/1/VOKAL 5.0 hangsugárzó szett
KOMPONENSEK:

 • 2 x OBERON 7 álló hangsugárzó
 • 2 x OBERON 1 állványra / polcra helyezhető hangsugárzó
 • 1 x OBERON VOKAL LCR hangsugárzó
 

OBERON 7 FRONTSUGÁRZÓ


Az OBERON csúcsa, a 7 - a végső választás a fanatikus audio rajongók számára. A magas minőség érdekében kompromisszumok nélkül tervezett OBERON 7 álló hangfal két 7 colos, SMC-kompatibilis mélysugárzót kapott, amely a közép frekvenciás és a basszus hangokat biztosítja, az ultra könnyű lágy dóm magassugárzók támogatására. A nagyméretű hangfaldoboz a legjobb hangzást nyújtja a mély basszusokhoz, az olyan kifejező teljesítmény érdekében, amely akár a legnagyobb szobákat is betöltheti. Az OBERON 7 olyan kifinomultan részletes, gyönyörűen kiegyensúlyozott hangzást biztosít, amelyről a DALI híressé vált.

Jellemzők:

 • Frekvenciatartomány (± 3 dB): 36 - 26 000 Hz
 • Érzékenység (2,83V / 1m): 88,5 dB
 • Névleges impedancia: 6 Ω
 • Maximális SPL: 110 dB
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 30 - 180 W

DALI OBERON 7

A padlón álló DALI OBERON 7 hangsugárzó igazi megtestesítője a DALI fejlesztéseinek, hagyományainak és innovációjainak - mindegyik elegáns és modern kialakítású. Megmutatja, hogy az audio minőséget és a vizuális tervezést mennyire lehetséges összehozni ebben az árkategóriában. A két 17cm-es közép/mélysugárzó és egy 2,9cm-es, ultra-könnyű, puha magassugárzó a mély basszus és a nagy teljesítmény mellett a legjobbat nyújtja. Teljesen élethű.

 

Gyönyörű tervezés

Az új DALI elülső rácsok lekerekített szélei és rusztikus szövetei könnyebb és kortársabb megjelenést biztosítanak az OBERON sorozathoz. Ezt a megjelenést fokozza az elegánsan kialakított alumínium alap.

SMC

Az OBERON mélysugárzó mágnes vasrúd darabját szabadalmaztatott SMC lemez koronázza - minimalizálja a vas negatív hatásait. Az SMC lemez használata jelentősen csökkenti a mechanikai torzítást. Ez lehetővé teszi a hosszabb hallgatói élményt, a nyugodt közepet és az árkategóriájának meglepő részletességet halljon.

Mély/középsugárzó

Az OBERON mélysugárzó egy fa szálas kúpot tartalmaz, amely finomszemcsés papírpépből áll, amelyet fából készült szálak erősítenek, ami merev, könnyű és jól viselkedő szerkezetet hoz létre. Ez a kúp az alacsony veszteségű térhatású szuszpenzióval kombinálva visszaadja a részeket - szűretlen és nagy pontossággal.

Könnyű a pozícionálás

Az OBERON sorozatban alkalmazott anyagokat, crossovert és geometriát széles diszperziós minta eléréséhez választották ki. Ez biztosítja a jól integrált hangot, még akkor is, ha nagy tengelyszögben hallgatja. További előny az, hogy komolyan csökken a harmonikus torzítás és a frekvenciatorzítást okozó diffrakció.

A DALI OBERON hangszóró-sorozat elindításával a jelenlegi hangszóróink közül a legjobb elemeket választottuk ki, azokat egy sorozatba helyeztük, amelyek hangminőséget, megjelenést és sokoldalúságot biztosítanak. Az OBERON 7 hangszóró 2 x 7”-os fa szálas SMC alapú mélysugárzókkal és egy 29 mm-es ultrakönnyű, lágy magassugárzóval rendelkezik. Mérete ellenére ez a hangszóró meglepően finom és képes arra, hogy bármilyen zenei stílust természetesen és élethűvé tehessen. Ez teszi az OBERON 7 tökéletesen szinte bármilyen hangbeállításhoz és bármilyen zenei vagy filmstílushoz. Mind az OBERON 7-ben alkalmazott anyagokat, mind a geometriát úgy választottuk ki, hogy széles diszperziós mintát adjanak a hallgatónak. Ugyanezeket az elveket alkalmazták a crossover tervezésénél. Ennek eredményeképpen jól integrált hangzást tapasztal, még akkor is, ha jelentős hallgatási szögben hallgatja. Ez azért fontos, mert zenét hallgatva ritkán ül közvetlenül a hangszórók előtt. További előny az, hogy komolyan csökken a harmonikus torzítás és a frekvencia torzulást okozó diffrakció, mivel ezek mindig erősebbek a tengelyirányú válasz esetén.<

MÉLY/KÖZÉPSUGÁRZÓ

Az OBERON 7 2db 17cm-es woofert tartalmaz, amelyek egy új, fából készült strukturált kúppal van optimalizálva. Finomszemcsés papírpépből és fa szálakkal erősítve, amely merev, könnyű és jól viselkedő szerkezetet hoz létre, az alacsony veszteség érdekében. Az OBERON 7 és az OBERON 3 esetében egy 17,7cm-es hangsugárzót választottunk, amelynek a membránja 15% -kal nagyobb méretű, mint a 16,5cm-es szabvány. A membrán lágy és nagyon rugalmas tulajdonsága miatt nagyon alacsony csillapító hatású.

SMC

Az SMC használata az OBERON 7-ben jelentősen csökkenti az örvényáramlatok által okozott mechanikai torzulást. A mágneses motorrendszer ezen kombinált javítása a harmadik sorrendű torzítás csökkenését eredményezi. Ez lehetővé teszi, hogy az OBERON 7 hosszabb hallási élményt nyújtson, nyugodt középrészt és meglepő mennyiségű részletet kínál. Maga a mágnesmotor egy nagy ferritmágnesből áll, amely egy, a vas és az SMC egyedi kombinációjával készült rúddarabot tartalmaz. A vasgyűrű a pólushenger alját képezi, 10 mm-es SMC-lemezzel. Ez a kombináció minimalizálja a vas negatív hatásait, miközben az SMC lemezt a 4 rétegű hangtekercs fő, aktív helyezi. Ez az elhelyezés biztosítja az SMC maximális hatását a hangtekercsek környezetében, ami jelentősen javított állandó fluxus mezőt eredményez.

MAGASSUGÁRZÓ

Az OBERON 7-ben használt, teljesen új, 29 mm-es, ultra-könnyű lágy magassugárzót a DALI gyártja és kifejezetten az OBERON sorozathoz fejlesztették ki - a jól bevált technológiákat a meglévő DALI funkciókkal ötvözve. A túlméretezett 29 mm-es membrán uv hullámszövés alapján készül és az alacsonyabb frekvenciatartományban nagyobb sávszélességre optimalizált. Ez biztosítja az optimális átadást a középsugárzóból a tweeter-hez, ami egy kiegyensúlyozott, erõteljes és nagyon koherens felsõ középrészt teremt. A membrán nagy mérete lehetővé teszi, hogy a tweeter nagyobb hangnyomást eredményezzen, kevesebb kiingással, a hangtekercs mozgásának pontos minimális megtartása mellett. A kupola közelében elhelyezett elülső lemez hasonló geometriával lett megtervezve, mint az OPTICON és a RUBICON tweeterek, hogy az optimális hozza létre a magassugárzó számára. A cél a kiterjesztett frekvenciaválasz és a széles szóródás és az alacsony színezés kombinálása.

SZEKRÉNY

Az OBERON 7 szekrénye nagy sűrűségű, megmunkált MDF lapból készül - gondosan kiválasztott, kiváló minőségű anyagból. Az OBERON 7 szekrény nagyon merev konstrukciót használ, szilárd szálakkal a szekrény belsejében a megerősítéshez. Ez hozzájárul a merevséghez, és gyakorlatilag megszünteti a rezonanciát a szekrényen belül. Az időzítés optimalizálása érdekében a hangszórók az oldalakon belül, felső és alsó részen akusztikus csillapító anyaggal vannak felszerelve. Ez közvetlenebb kapcsolatot teremt a mélysugárzó és a basszus port között. A hallható eredmény pontosabb basszus és fokozott „támadás” a középtartományban. A basszusportok az OBERON 7 hátsó részén helyezkednek el, optimalizálva a helyiségbe integrálást. Az OBERON termékcsaláddal a DALI teljesen új elülső rács kialakítású. Az új, lekerekített első rács könnyebb és modernebb vizuális megjelenést kölcsönöz a hangszóró sorozatnak.

 

OBERON 1 POLCSUGÁRZÓ


A rendkívül kompakt, de erőteljes hangzást nyújtó OBERON 1 jelenti a tökéletes megoldást a kisebb helyiségekben vagy a diszkrét kiépítéseknél. A DALI vadonatúj 29 mm-es lágy dóm magassugárzója és az 5¼ hüvelykes fa-rosttal dúsított membránú mélysugárzó által az OBERON 1 kifinomult, kifejező hanggal tölti be a szobát, akár könyvespolcra helyezve, akár falra szerelve. A DALI saját technológiáival - az alacsony torzítású SMC rendszert is beleértve - az OBERON 1 egy kicsi, de tökéletes kialakítású hangfal.

Jellemzők:

 • Frekvenciatartomány (± 3 dB): 51 - 26 000 Hz
 • Érzékenység (2,83V / 1m): 86 dB
 • Névleges impedancia: 6 Ω
 • Maximális SPL: 106 dB
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 25 - 100 W

DALI OBERON 1

A DALI OBERON 1 egy rendkívül kompakt hangszóró. A szekrény mérete lehetővé teszi a belső hangerő optimális egyensúlyát a basszus teljesítményhez és a kompakt megjelenéshez az egyszerű integráláshoz - alkalmas kisebb helyiségek, diszkrét audio beállításokra vagy falra szerelésre. Ugyanaz a túlméretezett 29 mm-es ultra-könnyű, puha kupola magassugárzóval szerelt, mint az OBERON szériában lévő padlósugárzókban és az SMC-alapú, 13,3cm-es fa szálas mélysugárzó a közép- és a mélyhangok kezelésére.

 

Gyönyörű tervezés

Az új DALI elülső rácsok lekerekített szélei és rusztikus szövetei könnyebb és kortársabb megjelenést biztosítanak az OBERON sorozathoz. Ezt a megjelenést fokozza az elegánsan kialakított alumínium alap.

SMC

Az OBERON mélysugárzó mágnes vasrúd darabját szabadalmaztatott SMC lemez koronázza - minimalizálja a vas negatív hatásait. Az SMC lemez használata jelentősen csökkenti a mechanikai torzítást. Ez lehetővé teszi a hosszabb hallgatói élményt, a nyugodt közepet és az árkategóriájának meglepő részletességet halljon.

Mély/középsugárzó

Az OBERON mélysugárzó egy fa szálas kúpot tartalmaz, amely finomszemcsés papírpépből áll, amelyet fából készült szálak erősítenek, ami merev, könnyű és jól viselkedő szerkezetet hoz létre. Ez a kúp az alacsony veszteségű térhatású szuszpenzióval kombinálva visszaadja a részeket - szűretlen és nagy pontossággal.

Könnyű a pozícionálás

Az OBERON sorozatban alkalmazott anyagokat, crossovert és geometriát széles diszperziós minta eléréséhez választották ki. Ez biztosítja a jól integrált hangot, még akkor is, ha nagy tengelyszögben hallgatja. További előny az, hogy komolyan csökken a harmonikus torzítás és a frekvenciatorzítást okozó diffrakció.

Rendkívül kompakt méretének köszönhetően az OBERON 1 a legkisebb az OBERON sorozatban. A szekrény mérete lehetővé teszi a belső hangerő optimális egyensúlyát a basszus teljesítményhez és a kompakt megjelenést a kis helyiségekhez, diszkrét hangbeállításokhoz vagy falra szereléshez. Az OBERON 1 a padlósugárzó nagy hangját ötvözi az állványos hangsugárzók, kompakt kialakításával. A DALI OBERON hangszórósorozat elindításával a jelenlegi hangszóróink közül a legjobb elemeket választottuk ki, amelyek hangminőséget, megjelenést és sokoldalúságot biztosítanak. A 29 mm-es, rendkívül könnyű, puha kupola tweeter zökkenőmentesen illeszkedik a 13,3cm-es fa szálas (SMC-alapú) mélynyomóba, amely lenyűgöző csúcsokat, részletes és éles közeprészt és meglepő, koherens és jól időzített basszust biztosít. Az OBERON 1 könnyen beilleszthető minden szobába. Mind az OBERON 3-ban alkalmazott anyagokat, mind a geometriát úgy választottuk ki, hogy széles diszperziós mintát adjanak a hallgatóterületen. Ugyanezeket az elveket alkalmaztuk a crossover tervezésénél. Ennek eredményeképpen jól integrált hangzást tapasztalhat a hallgató. További előny az, hogy komolyan csökken a harmonikus torzítás és a frekvencia torzulást okozó diffrakció, mivel ezek mindig erősebbek a tengelyirányú válasz esetén.<

MÉLY/KÖZÉPSUGÁRZÓ

Az OBERON 3 1db 13,3cm-es woofert tartalmaz, amelyek egy új, fából készült strukturált kúppal van optimalizálva. Finomszemcsés papírpépből és fa szálakkal erősítve, amely merev, könnyű és jól viselkedő szerkezetet hoz létre, az alacsony veszteség érdekében. A membrán lágy és nagyon rugalmas tulajdonsága miatt nagyon alacsony csillapító hatású.

SMC

Az SMC használata az OBERON 1-ben jelentősen csökkenti az örvényáramlatok által okozott mechanikai torzulást. A mágneses motorrendszer ezen kombinált javítása a harmadik sorrendű torzítás csökkenését eredményezi. Ez lehetővé teszi, hogy az OBERON 1 hosszabb hallási élményt nyújtson, nyugodt középrészt és meglepő mennyiségű részletet kínál. Maga a mágnesmotor egy nagy ferritmágnesből áll, amely egy, a vas és az SMC egyedi kombinációjával készült rúddarabot tartalmaz. A vasgyűrű a pólushenger alját képezi, 10 mm-es SMC-lemezzel. Ez a kombináció minimalizálja a vas negatív hatásait, miközben az SMC lemezt a 4 rétegű hangtekercs fő, aktív helyezi. Ez az elhelyezés biztosítja az SMC maximális hatását a hangtekercsek környezetében, ami jelentősen javított állandó fluxus mezőt eredményez.

MAGASSUGÁRZÓ

Az OBERON 1-ban használt, teljesen új, 29 mm-es, ultra-könnyű lágy magassugárzót a DALI gyártja és kifejezetten az OBERON sorozathoz fejlesztették ki - a jól bevált technológiákat a meglévő DALI funkciókkal ötvözve. A túlméretezett 29 mm-es membrán uv hullámszövés alapján készül és az alacsonyabb frekvenciatartományban nagyobb sávszélességre optimalizált. Ez biztosítja az optimális átadást a középsugárzóból a tweeter-hez, ami egy kiegyensúlyozott, erõteljes és nagyon koherens felsõ középrészt teremt. A membrán nagy mérete lehetővé teszi, hogy a tweeter nagyobb hangnyomást eredményezzen, kevesebb kiingással, a hangtekercs mozgásának pontos minimális megtartása mellett. A kupola közelében elhelyezett elülső lemez hasonló geometriával lett megtervezve, mint az OPTICON és a RUBICON tweeterek, hogy az optimális hozza létre a magassugárzó számára. A cél a kiterjesztett frekvenciaválasz és a széles szóródás és az alacsony színezés kombinálása.

SZEKRÉNY

Az OBERON 1 szekrénye nagy sűrűségű, megmunkált MDF lapból készül - gondosan kiválasztott, kiváló minőségű anyagból. Az OBERON 3 szekrény nagyon merev konstrukciót használ, szilárd szálakkal a szekrény belsejében a megerősítéshez. Ez hozzájárul a merevséghez, és gyakorlatilag megszünteti a rezonanciát a szekrényen belül. Az időzítés optimalizálása érdekében a hangszórók az oldalakon belül, felső és alsó részen akusztikus csillapító anyaggal vannak felszerelve. Ez közvetlenebb kapcsolatot teremt a mélysugárzó és a basszus port között. A hallható eredmény pontosabb basszus és fokozott „támadás” a középtartományban. A basszusport az OBERON 1 hátsó részén helyezkednek el, optimalizálva a helyiségbe integrálást. Az OBERON termékcsaláddal a DALI teljesen új elülső rács kialakítású. Az új, lekerekített első rács könnyebb és modernebb vizuális megjelenést kölcsönöz a hangszóró sorozatnak.

 

OBERON VOKAL CENTERSUGÁRZÓ


Az OBERON surround hangrendszer legütősebb szíve, a VOKAL center hangsugárzó tökéletesen illeszkedik a széria többi hangfalához. A 29 mm-es ultra-könnyű lágy dóm magassugárzóval és két 5¼ hüvelykes fa-rost szálas SMC alapú mélyhangszórókkal az OBERON VOKAL akár közvetlenül a TV képernyő fölött vagy alatt is elhelyezhető, és feljavít bármilyen zenei vagy mozi élményt a lenyűgözően pontos, világos és részletgazdag hangjával.

Jellemzők:

 • Frekvenciatartomány (± 3 dB): 47 - 26 000 Hz
 • Érzékenység (2,83V / 1m): 89,5 dB
 • Névleges impedancia: 6 Ω
 • Maximális SPL: 109 dB
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 25 - 100 W

DALI OBERON VOKAL

A DALI OBERON VOKAL pontos, tiszta és részletes hangzást biztosít mind a film, mind a koncert hangsávjához. Úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen az OBERON sorozat bármelyik hangszórójához a teljes térhatású rendszerhez. Egy 29 mm-es, ultra-könnyű, puha kupolás magassugárzó és 13cm-es SMC-alapú fa szálas mélysugárzóval rendelkezik, amelyek olyan technológiákat ötvöznek, amelyek lehetővé teszik egy olyan hangszóró létrehozását, amely sokkal hangosabbá, szebbé teszi a hangot.

 

Gyönyörű tervezés

Az új DALI elülső rácsok lekerekített szélei és rusztikus szövetei könnyebb és kortársabb megjelenést biztosítanak az OBERON sorozathoz. Ezt a megjelenést fokozza az elegánsan kialakított alumínium alap.

SMC

Az OBERON mélysugárzó mágnes vasrúd darabját szabadalmaztatott SMC lemez koronázza - minimalizálja a vas negatív hatásait. Az SMC lemez használata jelentősen csökkenti a mechanikai torzítást. Ez lehetővé teszi a hosszabb hallgatói élményt, a nyugodt közepet és az árkategóriájának meglepő részletességet halljon.

Mély/középsugárzó

Az OBERON mélysugárzó egy fa szálas kúpot tartalmaz, amely finomszemcsés papírpépből áll, amelyet fából készült szálak erősítenek, ami merev, könnyű és jól viselkedő szerkezetet hoz létre. Ez a kúp az alacsony veszteségű térhatású szuszpenzióval kombinálva visszaadja a részeket - szűretlen és nagy pontossággal.

Könnyű a pozícionálás

Az OBERON sorozatban alkalmazott anyagokat, crossovert és geometriát széles diszperziós minta eléréséhez választották ki. Ez biztosítja a jól integrált hangot, még akkor is, ha nagy tengelyszögben hallgatja. További előny az, hogy komolyan csökken a harmonikus torzítás és a frekvenciatorzítást okozó diffrakció.

A DALI OBERON VOKAL úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen az OBERON sorozat bármelyik hangszórójához, hogy teljes körű surround rendszert alakítson ki. Pontos, világos és részletes hangteljesítményt biztosít mind a film, mind a koncert hangsávjához. Az elülső basszusport elhelyezése az elülső terelőlapon különböző elhelyezési lehetőségeket támogat a TV-bútorokban. A jelenlegi hangszóróink legjobb elemeit egyesítettük, és az OBERON VOKAL-ban összegyűjtöttük a hangminőség, a megjelenés és a sokoldalúság érdekében. Az OBERON VOKAL egy nagyméretű, 29 mm-es lágy kupolás magassugárzóval és 2 x 13,3cm-es SMC alapú fa szálas mélysugárzóval rendelkezik, melyet az elülső oldalú basszusport támogat, így a középső hangszóró könnyen elhelyezhető. Ahhoz, hogy a hallgatóterületen széles diszperziós mintázatot érjenek el, az alkalmazott vezetői anyagokat és geometriát gondosan megválasztották. Ugyanezeket az elveket alkalmazták a crossover tervezésénél<

MÉLY/KÖZÉPSUGÁRZÓ

Az OBERON VOKAL-ban használt 2db 13,3cm-es woofert tartalmaz, amelyek egy új, fából készült strukturált kúppal van optimalizálva. Finomszemcsés papírpépből és fa szálakkal erősítve, amely merev, könnyű és jól viselkedő szerkezetet hoz létre, az alacsony veszteség érdekében. A membrán lágy és nagyon rugalmas tulajdonsága miatt nagyon alacsony csillapító hatású.

SMC

Az SMC használata az OBERON VOKAL-ban jelentősen csökkenti az örvényáramlatok által okozott mechanikai torzulást. A mágneses motorrendszer ezen kombinált javítása a harmadik sorrendű torzítás csökkenését eredményezi. Ez lehetővé teszi, hogy az OBERON VOKAL hosszabb hallási élményt nyújtson, nyugodt középrészt és meglepő mennyiségű részletet kínál. Maga a mágnesmotor egy nagy ferritmágnesből áll, amely egy, a vas és az SMC egyedi kombinációjával készült rúddarabot tartalmaz. A vasgyűrű a pólushenger alját képezi, 10 mm-es SMC-lemezzel. Ez a kombináció minimalizálja a vas negatív hatásait, miközben az SMC lemezt a 4 rétegű hangtekercs fő, aktív helyezi. Ez az elhelyezés biztosítja az SMC maximális hatását a hangtekercsek környezetében, ami jelentősen javított állandó fluxus mezőt eredményez.

MAGASSUGÁRZÓ

Az OBERON VOKAL-ban használt, teljesen új, 29 mm-es, ultra-könnyű lágy magassugárzót a DALI gyártja és kifejezetten az OBERON sorozathoz fejlesztették ki - a jól bevált technológiákat a meglévő DALI funkciókkal ötvözve. A túlméretezett 29 mm-es membrán uv hullámszövés alapján készül és az alacsonyabb frekvenciatartományban nagyobb sávszélességre optimalizált. Ez biztosítja az optimális átadást a középsugárzóból a tweeter-hez, ami egy kiegyensúlyozott, erõteljes és nagyon koherens felsõ középrészt teremt. A membrán nagy mérete lehetővé teszi, hogy a tweeter nagyobb hangnyomást eredményezzen, kevesebb kiingással, a hangtekercs mozgásának pontos minimális megtartása mellett. A kupola közelében elhelyezett elülső lemez hasonló geometriával lett megtervezve, mint az OPTICON és a RUBICON tweeterek, hogy az optimális hozza létre a magassugárzó számára. A cél a kiterjesztett frekvenciaválasz és a széles szóródás és az alacsony színezés kombinálása.

SZEKRÉNY

Az OBERON VOKAL szekrénye nagy sűrűségű, megmunkált MDF lapból készül - gondosan kiválasztott, kiváló minőségű anyagból. Az OBERON 3 szekrény nagyon merev konstrukciót használ, szilárd szálakkal a szekrény belsejében a megerősítéshez. Ez hozzájárul a merevséghez, és gyakorlatilag megszünteti a rezonanciát a szekrényen belül. Az időzítés optimalizálása érdekében a hangszórók az oldalakon belül, felső és alsó részen akusztikus csillapító anyaggal vannak felszerelve. Ez közvetlenebb kapcsolatot teremt a mélysugárzó és a basszus port között. A hallható eredmény pontosabb basszus és fokozott „támadás” a középtartományban. Az OBERON VOKAL basszus portját az elülső terelőlapon helyeztük el, hogy támogassuk a TV-bútorok különböző elhelyezési lehetőségeit. Az OBERON termékcsaláddal a DALI teljesen új elülső rács kialakítású. Az új, lekerekített első rács könnyebb és modernebb vizuális megjelenést kölcsönöz a hangszóró sorozatnak.

Paraméterek

OBERON 7 frontsugárzó
Frekvenciatartomány (± 3 dB) 36 - 26 000 Hz
Érzékenység (2,83V / 1m) 88,5 dB
Névleges impedancia 6 Ω
Maximális SPL 110 dB
Ajánlott erősítő teljesítmény 30 - 180 W
Keresztváltási frekvencia 2 300 Hz
Keresztváltási elv 2-utas
Magas hangsugárzó 1x 29 mm-es lágy dóm
Mály/közép hangsugárzó 2x 7"
Doboz típusa Bass reflex
Bass reflex hangolás frekvencia 39,5 Hz
Csatlakozási bemenetek Egy pár kábel
Ajánlott elhelyezkedés padló
Javasolt távolság a hátsó faltól 20 - 80 cm
OBERON 1 polcsugárzó
Frekvenciatartomány (± 3 dB) 51 - 26 000 Hz
Érzékenység (2,83V / 1m) 86 dB
Névleges impedancia 6 Ω
Maximális SPL 106 dB
Ajánlott erősítő teljesítmény 25 - 100 W
Keresztváltási frekvencia 2 800 Hz
Keresztváltási elv 2-utas
Magas hangsugárzó 1x 29 mm-es lágy dóm
Mály/közép hangsugárzó 1x 5¼ "
Doboz típusa Bass reflex
Bass reflex hangolás frekvencia 50 Hz
Csatlakozási bemenetek Egy pár kábel
Ajánlott elhelyezkedés állvány / polc
Javasolt távolság a hátsó faltól 1 - 50 cm
OBERON VOKAL centersugárzó
Frekvenciatartomány (± 3 dB) 47 - 26 000 Hz
Érzékenység (2,83V / 1m) 89,5 dB
Névleges impedancia 4 Ω
Maximális SPL 109 dB
Ajánlott erősítő teljesítmény 25 - 100 W
Keresztváltási frekvencia 2 600 Hz
Keresztváltási elv 2-utas
Magas hangsugárzó 1x 29 mm-es lágy dóm
Mály/közép hangsugárzó 2 x 5¼"
Doboz típusa Bass reflex
Bass reflex hangolás frekvencia 46 Hz
Csatlakozási bemenetek Egy pár kábel
Ajánlott elhelyezkedés polc
Javasolt távolság a hátsó faltól 0 - 50 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!