Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Dali Oberon 3 polcsugárzó pár, dió

Dali
279.990 Ft
239.990 Ft
Kedvezmény: 14%
Menny.:pár
Gyártó cikkszám: OBERON3WALNUT
Cikkszám: 5703120109626
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Szín
279.990 Ft
239.990 Ft
Kedvezmény: 14%
Menny.:pár
Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás

 

OBERON 3 POLCSUGÁRZÓ


Az egyszerű elhelyezés és az audiofil hangteljesítmény mellett az OBERON 3-nál a 29 mm-es lágy dóm magassugárzó zökkenőmentesen társul a 17,7cm-es SMC-alapú mélysugárzóhoz, lélegzetelállító magas hangokat, részletes közép frekvenciákat és feszes basszust hozva létre. Az OBERON 3 állványra szerelve, vagy könyvespolcon is széles hallgatói pozíciót nyújt a tökéletesen kiegyensúlyozott hangzáshoz bármilyen hallgatási irányban.

Jellemzők:

  • Frekvenciatartomány (± 3 dB): 47 - 26 000 Hz
  • Érzékenység (2,83V / 1m): 87 dB
  • Névleges impedancia: 6 Ω
  • Maximális SPL: 108 dB
  • Ajánlott erősítő teljesítmény: 25 - 150 W

DALI OBERON 3

A DALI OBERON 3 az egyik legerősebb, legjobb polcsugárzó ár/érték/tudás arányában. Mondhatni, olyan, mint az OBERON 7 polcsugárzós verzióban. Az ultrakönnyű, 29 mm-es puha magassugárzó tökéletesen integrálódik a 17,7cm-es fa szálas mélysugárzóval a lenyűgöző csúcsok, részletes és közepek és a meglepő, koherens és jól időzített basszusokhoz. és találmányok - mindegyik elegáns és modern designba csomagolva.

 

Gyönyörű tervezés

Az új DALI elülső rácsok lekerekített szélei és rusztikus szövetei könnyebb és kortársabb megjelenést biztosítanak az OBERON sorozathoz. Ezt a megjelenést fokozza az elegánsan kialakított alumínium alap.

SMC

Az OBERON mélysugárzó mágnes vasrúd darabját szabadalmaztatott SMC lemez koronázza - minimalizálja a vas negatív hatásait. Az SMC lemez használata jelentősen csökkenti a mechanikai torzítást. Ez lehetővé teszi a hosszabb hallgatói élményt, a nyugodt közepet és az árkategóriájának meglepő részletességet halljon.

Mély/középsugárzó

Az OBERON mélysugárzó egy fa szálas kúpot tartalmaz, amely finomszemcsés papírpépből áll, amelyet fából készült szálak erősítenek, ami merev, könnyű és jól viselkedő szerkezetet hoz létre. Ez a kúp az alacsony veszteségű térhatású szuszpenzióval kombinálva visszaadja a részeket - szűretlen és nagy pontossággal.

Könnyű a pozícionálás

Az OBERON sorozatban alkalmazott anyagokat, crossovert és geometriát széles diszperziós minta eléréséhez választották ki. Ez biztosítja a jól integrált hangot, még akkor is, ha nagy tengelyszögben hallgatja. További előny az, hogy komolyan csökken a harmonikus torzítás és a frekvenciatorzítást okozó diffrakció.

A szekrény mérete lehetővé teszi a belső hangerő optimális egyensúlyát a basszus teljesítményhez és a kompakt megjelenést a kis helyiségekhez, diszkrét hangbeállításokhoz vagy falra szereléshez. Az OBERON 3 a padlósugárzó nagy hangját ötvözi az állványos hangsugárzók, kompakt kialakításával. A DALI OBERON hangszórósorozat elindításával a jelenlegi hangszóróink közül a legjobb elemeket választottuk ki, amelyek hangminőséget, megjelenést és sokoldalúságot biztosítanak. A 29 mm-es, rendkívül könnyű, puha kupola tweeter zökkenőmentesen illeszkedik a 17cm-es fa szálas (SMC-alapú) mélynyomóba, amely lenyűgöző csúcsokat, részletes és éles közeprészt és meglepő, koherens és jól időzített basszust biztosít. Az OBERON 3 könnyen beilleszthető minden szobába. Mind az OBERON 3-ban alkalmazott anyagokat, mind a geometriát úgy választottuk ki, hogy széles diszperziós mintát adjanak a hallgatóterületen. Ugyanezeket az elveket alkalmaztuk a crossover tervezésénél. Ennek eredményeképpen jól integrált hangzást tapasztalhat a hallgató. További előny az, hogy komolyan csökken a harmonikus torzítás és a frekvencia torzulást okozó diffrakció, mivel ezek mindig erősebbek a tengelyirányú válasz esetén.<

MÉLY/KÖZÉPSUGÁRZÓ

Az OBERON 3 1db 17cm-es woofert tartalmaz, amelyek egy új, fából készült strukturált kúppal van optimalizálva. Finomszemcsés papírpépből és fa szálakkal erősítve, amely merev, könnyű és jól viselkedő szerkezetet hoz létre, az alacsony veszteség érdekében. Az OBERON 7 és az OBERON 3 esetében egy 17,7cm-es hangsugárzót választottunk, amelynek a membránja 15% -kal nagyobb méretű, mint a 16,5cm-es szabvány. A membrán lágy és nagyon rugalmas tulajdonsága miatt nagyon alacsony csillapító hatású.

SMC

Az SMC használata az OBERON 3-ben jelentősen csökkenti az örvényáramlatok által okozott mechanikai torzulást. A mágneses motorrendszer ezen kombinált javítása a harmadik sorrendű torzítás csökkenését eredményezi. Ez lehetővé teszi, hogy az OBERON 3 hosszabb hallási élményt nyújtson, nyugodt középrészt és meglepő mennyiségű részletet kínál. Maga a mágnesmotor egy nagy ferritmágnesből áll, amely egy, a vas és az SMC egyedi kombinációjával készült rúddarabot tartalmaz. A vasgyűrű a pólushenger alját képezi, 10 mm-es SMC-lemezzel. Ez a kombináció minimalizálja a vas negatív hatásait, miközben az SMC lemezt a 4 rétegű hangtekercs fő, aktív helyezi. Ez az elhelyezés biztosítja az SMC maximális hatását a hangtekercsek környezetében, ami jelentősen javított állandó fluxus mezőt eredményez.

MAGASSUGÁRZÓ

Az OBERON 3-ban használt, teljesen új, 29 mm-es, ultra-könnyű lágy magassugárzót a DALI gyártja és kifejezetten az OBERON sorozathoz fejlesztették ki - a jól bevált technológiákat a meglévő DALI funkciókkal ötvözve. A túlméretezett 29 mm-es membrán uv hullámszövés alapján készül és az alacsonyabb frekvenciatartományban nagyobb sávszélességre optimalizált. Ez biztosítja az optimális átadást a középsugárzóból a tweeter-hez, ami egy kiegyensúlyozott, erõteljes és nagyon koherens felsõ középrészt teremt. A membrán nagy mérete lehetővé teszi, hogy a tweeter nagyobb hangnyomást eredményezzen, kevesebb kiingással, a hangtekercs mozgásának pontos minimális megtartása mellett. A kupola közelében elhelyezett elülső lemez hasonló geometriával lett megtervezve, mint az OPTICON és a RUBICON tweeterek, hogy az optimális hozza létre a magassugárzó számára. A cél a kiterjesztett frekvenciaválasz és a széles szóródás és az alacsony színezés kombinálása.

SZEKRÉNY

Az OBERON 3 szekrénye nagy sűrűségű, megmunkált MDF lapból készül - gondosan kiválasztott, kiváló minőségű anyagból. Az OBERON 3 szekrény nagyon merev konstrukciót használ, szilárd szálakkal a szekrény belsejében a megerősítéshez. Ez hozzájárul a merevséghez, és gyakorlatilag megszünteti a rezonanciát a szekrényen belül. Az időzítés optimalizálása érdekében a hangszórók az oldalakon belül, felső és alsó részen akusztikus csillapító anyaggal vannak felszerelve. Ez közvetlenebb kapcsolatot teremt a mélysugárzó és a basszus port között. A hallható eredmény pontosabb basszus és fokozott „támadás” a középtartományban. A basszusport az OBERON 3 hátsó részén helyezkednek el, optimalizálva a helyiségbe integrálást. Az OBERON termékcsaláddal a DALI teljesen új elülső rács kialakítású. Az új, lekerekített első rács könnyebb és modernebb vizuális megjelenést kölcsönöz a hangszóró sorozatnak.

Paraméterek

Ajánlott erősítő teljesítmény 25-150
Érzékenység 87 dB
Kiszerelés 1 pár
Felépítés (hangutak száma) 2 utas
Hangfal típusa polcsugárzó
Hangfal kabinet anyaga MDF
Méretek (Szé x Ma x Mé) 350 x 200 x 315 mm
Impedancia 6 Ohm
Minimum frekvencia átvitel 47 Hz
Maximum frekvencia átvitel 26000 Hz
Keresztváltó frekvencia 2400 Hz
Magas sugárzó anyaga Lágy textil dóm
Mély/középsugárzó anyaga Fa szálas kúp
Magassugárzó átmérője 29 mm
Mély/középsugárzó átmérője 177 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 6.3 kg
Aranyozott csatlakozó igen
Hangszóró rács van
Maximális SPL 108 dB
Keresztváltási elv 2-utas
Doboz típusa Bass reflex
Bass reflex hangolás frekvencia 49 Hz
Ajánlott elhelyezkedés polc, állvány
Javasolt távolság a hátsó faltól 5 - 50 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!