Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Cocktail Audio N25AMP + Klipsch RP-260F sztereó szett

cocktailAudio
835.998 Ft
Gyártó cikkszám: N25AMPBLK-RP-260F-EH
Cikkszám: N25AMPBLK-RP-260F
Nem értékelt
835.998 Ft
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!

Leírás

 

Cocktail Audio N25AMP

HiFi erősítő,hálózati lejátszó, zenei tároló és lejátszó, Streamer, USB DAC és még sok más.


Jellemzők:

 • 150 watt teljesítményű D-osztályú erősítő
 • ESS ES9018K2M Sabre32 Referencia DAC
 • Dedikált USB 2.0 audio
 • Beépített DAB + / FM tuner
 • Erős kétmagos ARM Cortex A9 processzor
 • Beépített Bluetooth vevő

 
 


Az N25AMP a világ legfejlettebb erősítője, hálózati audiolejátszója, amely egy Sabre32 Reference DAC chipet és nagy teljesítményű kétmagos ARM Cortex A9 processzort tartalmaz. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a digitális zenelejátszás minden követelményének, lépést tartva a mai digitális világgal. Az N25 régóta bevált cocktailAudio technológiákon alapul, mint például a hardver és a sokoldalú, egyedi tervezésű szoftver, amelyet egy házon belüli K + F csapat fejlesztett ki annak érdekében, hogy minden funkciójában elérje a legjobb hangteljesítményt.


Kiváló minőségű lejátszást kínál akár USB-tárhelyről, otthoni hálózati forrásokból, mint például a NAS, a főbb online streaming szolgáltatások, internetes rádió, DAB + / FM rádió, aptX HD Bluetooth, Spotify Connect, Airplay iOS eszközökhöz. Támogatja a sokféle audio formátumot is magában foglaló lejátszást, beleértve a DSD, MQA, DXD, HD FLAC, HD WAV, CAF, ALAC, AIFF...

 


Hardver jellemzők:

 • Erős, kétmagos ARM Cortex A9 alapú processzor
 • Kombinált 150 watt teljesítményű D-osztályú erősítő
 • ESS ES9018K2M Sabre32 Referencia DAC chip D/A átalakításhoz
 • USB Audio Class 2.0 ki/bemenet
 • Elszigetelt tápegység áramkör kialakítás, külön a digitális és analóg szakaszok számára, az elektromos zaj kizárása érdekében
 • 4,6 hüvelykes TFT LCD képernyő (800 x 320 képpont)
 • Beépített DAB + / FM tuner
 • Beépített HDMI ARC bemenet
 • HDMI-kimenet külső képernyők, például TV-hez csatlakozáshoz
 • Beépített Bluetooth vevő, az SBC, AAC, aptX, aptX LL, aptX HD támogatással
 • Digitális kimenet (1 x koaxiális, 1 x Toslink)
 • Digitális bemenet (1 x koaxiális, 1 x Toslink)
 • USB 3.0, USB 2.0
 • Beépített Ethernet (10/100/1000Mbps)
 • Öt gomb az előlapon a DAB+ vagy FM rádió programozásához
 • CNC-megmunkálású alumínium előlap és robusztus, merev acél ház


Egyéb jellemzők:

 • A főbb zenei streaming szolgáltatások támogatása - Amazon Music, HighResAudio, TIDAL, TIDAL MQA, Deezer, Qobuz, Spotify Connect, Napster és Internet Radio
 • MultiRoom funkció
 • Spotify Connect és Apple Airplay
 • Támogatja a különféle fájlformátumokat, beleértve az MQA, DSD (64/128/256), DXD (24Bit / 352,8Khz), PCM jeleket 32Bit/384Khz-ig, beleértve a 24Bit/192Khz WAV/FLAC-ot és a teljes körű nagy felbontású audio fájlformátumokat.
 • Sokoldalú hálózati funkciók, például UPnP Server/Client/Renderer, Samba Server/Client (Network File Server / Client)
 • Roon Ready
 • Többféle vezérlési módszer testreszabott távvezérlő alkalmazással (NOVATRON MusicX NEO iOS és Android rendszerhez)
 
 

Nagy teljesítményű rendszererőforrás
A kétmagos, 1.0 GHz-es ARM Cortex A9 processzoron, kiválasztott alkatrészeken és bevált cocktailAudio szoftveren alapuló N25AMP megfelel egy modern digitális zenelejátszó minden követelményének.

 

Kiváló hangminőség
Az N25AMP olyan prémium alkatrészekbül áll, mint az ES9018K2M DAC chip, valamint továbbfejlesztett hardver áramköri tervezési technológiát alapul vevő, különálló digitális és analóg alkatrészek elrendezése, a jeláramkör egyszerűsítése érdekében. Ez tiszta hangot eredményez.

 

Audiophile D/A konverter Sabre32 Reference DAC
Az N25AMP a Sabre³² referencia-DAC ES9018K2M alapjára épül, amely audiofil D/A átalakítóként használható, széles dinamikatartománnyal és alacsony torzítással.

 

Minőségi csatlakozási lehetőségek
Az N25AMP magas minőségű csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik digitális bemenetek (koaxiális / Toslink), HDMI ARC bemenet, 3x USB gazdagép, digitális kimenetek (koaxiális / Toslink), analóg kimenet, USB audio bemenet / kimenet, HDMI kimenet, GigaFast Ethernet LAN stb.

 

Beépített nagy teljesítményű D osztályú erősítő
Az N25AMP dinamikus, összesen 150 wattos, erős D osztályú erősítőt kínál, alacsony harmonikus torzítással. Egyszerűen csatlakoztasd a hangsugárzóidat, hogy nagyszerű HiFi-rendszert kapj, csodálatos hanggal

 

DAB+ és FM rádió
Az N25AMP kiváló minőségű digitális rádiót kínál a DAB+ és az FM rádió segítségével. Bármely dal vagy adás kiváló minőségű hanggal rögzíthető az N25-hez csatlakoztatott külső USB-tárolóra vagy NAS-meghajtókra.

 

USB Audio Class 2.0 bemenet
USB 2.0 2.0 Class bemenettel felszerelve az N25 USB-analóg átalakítóként működhet.

 

USB Audio Class 2.0 kimenet
Külső USB DAC is csatlakoztatható, miközben az N25AMP sokoldalú streaming és zene kiszolgáló funkcióit is használod.

 
 

USB 3.0 és USB 3.0
A csatlakoztatott eszközökkel történő gyors adatátvitelhez, például külső USB-tárolóhoz, az N25 2 db nagysebességű USB 3.0 portot kínál hátul és 1 db USB 2.0 portot az előlapon.

 

Kiváló minőségű analóg kimenet
kiváló minőségű, jól árnyékolt, analóg kimeneti terminál garantálja a veszteségmentes jelátvitelt.

 

4,6 hüvelyk széles TFT LCD
Az előlapon található, nagy felbontású, 4,6 hüvelykes széles TFT LCD-n keresztül az N25 kényelmesen kezelhető a cocktailAudio intuitív grafikus felhasználói felületének használatával.

 

HDMI ARC
Az N25AMP HDMI ARC (Audio Return Channel) bemenetet kínál, így a TV-et csatlakoztathatod.

 

HDMI kimenet külső képernyőkhöz vagy hangkimenethez
Csatlakoztass külső képernyőt a nagyobb grafikus felhasználói felülethez vagy a fényképek diavetítéséhez, miközben zenei gyűjteményedet hallgatod. Alternatív megoldásként csatlakoztatható egy AV-vevőhöz id HDMI-n keresztül.

 

Öt előlapi, előre beállított funkciógomb
Az előlapon öt, előre beállított funkciógomb található a DAB + / FM rádió vagy az internetes rádióállomások számára

 
 

Multiroom
A CocktailAudio szoftvercsapata Multiroom (Group Play) funkciót fejlesztett ki, így még a nagy felbontású zene is, beleértve a DSD, MQA, 192Khz / 24Bit HD FLAC, WAV, zökkenőmentesen lejátszható az otthon bármely helyiségében, vezeték nélkül. Játszd le ugyanazt a dalt minden szobában, vagy játszd ugyanazt a dalt két eszközzel, Bal/Jobb csatorna, tökéletes szinkronban.

 

Beépített aptX HD Bluetooth vevő
Streamelhetsz dalokat ugyanazon hálózat más kompatibilis eszközeire és fordítva

 

Roon Ready
Játsz le dalokat iOS eszközökről és zenét a Spotify-ból az N25-en keresztül.

 

Apple Airplay és Spotify Connect
A kétmagos, 1.0 GHz-es ARM Cortex A9 processzoron, kiválasztott alkatrészeken és bevált cocktailAudio szoftveren alapuló N25 megfelel egy modern digitális zenelejátszó minden követelményének.

 

Távirányító testreszabott távoli alkalmazással - MusicX NEO
Irányítsd az N25AMP-ot a testreszabott távvezérlő alkalmazással, a MusicX NEO-val, amelyet a K + F csapat gondosan fejlesztett ki a teljes, mégis egyszerű és intuitív vezérlés érdekében.

 

A főbb zenei streaming szolgáltatások integrálva
Streaming több száz internetes rádióállomásról, Spotify Connect, Amazon Music, TIDAL, Deezer, Napster, Qobuz, HighResAudio stb.

 

Fájlformátumok széles skálájának támogatása
Az N25AMP támogatja a legtöbb zenei fájlformátumot, például MQA, DSD (64/128/256), DXD (24Bit / 352,8Khz), PCM, 24Bit / 192Khz WAV / FLAC, AAC, CAF, ALAC, AIFF, AIF, MP3 , APE / CUE, Ogg, M3U, PLS stb.

 

Sokoldalú hálózati és alkalmazásvezérlés a MusicX NEO segítségével
Csatlakoztasd az N25AMP-ot a hálózathoz, ha zenét szeretnél továbbítani más eszközökről, például NAS-meghajtókról, megosztott mappákról a PC-ről, és távolról irányíthatod az egészet a MusicX NEO-n keresztül. Az N25 különféle hálózati protokollokat is támogat, beleértve az UPnP Server/Client/Renderer, Samba Server/Client stb.

 

Robusztus és erős, teljes méretű ház
Az N25AMP előlap 10 mm vastag alumíniumból készül, precíz CNC-vágással gyártva, amely egy masszív fémvázra van rögzítve. Ez a szilárd és stabil felépítés kiváló minőségű lejátszást tesz lehetővé.

 
 

aptX HD Bluetooth
Küldjön az N25AMP-on keresztül közvetített vagy szolgáltatott zenét Bluetooth fejhallgatóra vagy Bluetooth hangszóróra. Az opcionális N25 Bluetooth adó modul különféle audiokodeket támogat, például SBC, AAC, aptX, aptX LL, aptX HD. * Bluetooth adómodul szükséges

 

Music Database
Az N25AMP kiváló zenei adatbázissal rendelkezik, amely nagyon szép és kényelmes funkciókat kínál, például KERESÉS, szöveges vagy borítós megjelenítés, különféle rendezés, különféle nézetek stb.

 

RP-260F FRONTSUGÁRZÓ


A Reference Premiere RP-260F a Reference Premiere sorozat legkompaktabb frontsugárzója, amely közepes méretű szobát tölt be színházi minőségű hangokkal anélkül, hogy túl sok helyet foglalna volna el.

Jellemzők:

 • Élethű hangzással tölti meg a közepes és nagy tereket
 • Dinamikus 1"-os alumínium, lineáris, felfüggesztett kürt jellegű magassugárzó
 • Kettős 6,5"-os rézbevonatú, nagy teljesítményű középsugárzók
 • Széles, fekete furnér kabinet

ÚJ TECHNOLÓGIA

A Klipsch Reference Premiere sorozatú hangszórók teljes átalakításra kerültek az alapoktól kezdve a legújabb akusztikai tervezéssel és kivitelezéssel.

 • 90x90-es Hybrid Tractrix Horn
 • Minden New Tractrix Port
 • Lineáris felfüggesztésű titánium magassugárzó
 • Spun Copper Woofers
 • MDF szekrény polírozott polírozó burkolattal
 • Erős, rugalmas, eltávolítható rács

ÚJ KÜRT, ÚJ RÁCS

A Tractrix® 60 x 90-es szarvát 90 × 90-es szarvra terveztük át egy szélesebb diszperziós területre. Ez a négyszögletes szaruhártya körkörös szaruhártyával párosul a fokozott hangzás érdekében, miközben fenntartja a Klipsch hangszóró dinamikus és erőteljes hangját. Erős, rugalmas rácsok mágnesessel illeszkednek. A Reference II sorozatától eltérően a mágnesek be vannak ágyazva a terelőlemezbe a kiváló nagyfrekvenciás diffrakciós redukció érdekében.

A KÜLSŐ SZÁMÍT!

Párosítottunk egy teljesen új, prémium polimer furnérozást egy szálcsiszolt polimer furnérral, hogy egy korszerűbb esztétikát hozzunk létre a Reference Premiere rendszerhez. Ezeknek a hangszóróknak a tiszta, zökkenőmentes vonala lehetővé teszi számukra, hogy minden dekorációba beépüljenek.

DOLBY ATMOS READY

A Klipsch Reference Premiere frontsugárzója tökéletesen megfelel annak, hogy az egy Dolby Atmos hangszórót hozzáadjunk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!

Videók