Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Cocktail Audio HA500H hibrid fejhallgató erősítő és DAC, fekete

cocktailAudio
979.999 Ft
832.999 Ft
Kedvezmény: 15%
Menny.:db
Gyártó cikkszám: HA500H BLK
Cikkszám: 8809183308703
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Szín
979.999 Ft
832.999 Ft
Kedvezmény: 15%
Menny.:db
Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás

 

 

Cocktail Audio HA500H

Hibrid fejhallgató erősítő, DAC, előerősítő és asszinkronos USB DAC audiofilek számára


Jellemzők:

  • Sabre³² ES9018K2M Dual DAC
  • Ajánlott fejhallgató impedancia: 16 ohm ~ 600 ohm
  • Energiafogyasztás: 50 W (üzem közben), 0,5 W (készenléti állapotban)
  • 12V-os Trigger
  • Analóg bemenet: RCA (kiegyensúlyozatlan), XLR (kiegyensúlyozott
  • Digitális bemenet: Koax, Toslink, HDMI, AES/EBU, USB B
 
 
 
 


A HA500H egy prémium hibrid fejhallgató erősítő, DAC, előerősítő és aszinkron USB DAC audiofilek számára. Kettő ECC82 vákuumcsővel és OP erősítővel van felszerelve. Míg az OP tranzisztorok áramellátással vannak beépítve az erősítő szakaszba. Tehát választhat a cső és az OP Amp között a zene karakterének, érzéseinek és hangulatának megfelelően.


Minden zenének megvan a maga karaktere. Néhány zenét világosan és dinamikusan kell reprodukálni, mások jobbak lesznek, ha melegen és simán szólnak. A HA500H lesz a legjobb eszköz, amely lehetővé teszi, hogy az érzéseidnek és a zenei karakterének megfelelően válassz a zene reprodukálásakor. A HA500H impedancia választót kínál (magas/alacsony), amellyel kiválaszthatod a magas vagy az alacsony impedancia valamelyikét, amely jobban megfelel a fejhallgatónak.


Két Sabre³² ES9018K2M DAC-al (csatornánként egy-egy DAC), és a mikrovezérlővel a nagy teljesítményű USB Audio DAC-hoz, teljesen izolált áramköri kivitellel, testreszabott SMPS-el és toroid transzformátorral, valamint kiváló minőségű alumínium házzal ellátott HA500H referenciaszintű hibrid fejhallgató erősítő, DAC, előerősítő és aszinkron USB DAC a legjobb választás jelenleg a piacon.

 
 

Két ESS Sabre³² ES9018K2M DAC
Két darab Sabre³² ES9018K2M DAC chip külön-külön beépítve a jobb és a bal csatorna számára. A világ legjobban teljesítő 32Bit audio DAC megoldása, az ES9018K2M példátlan DNR-t (dinamikus tartomány) kínál 127 dB-ig és THD+N (teljes harmonikus torzítás + zaj) -120 dB-ig. Mivel a HA500H áramkört úgy tervezték, hogy két DAC chip külön-külön van hozzárendelve a jobb és bal csatornához és egymástól is jól elválasztott, így a dinamikai tartománya jóval megnő és sokkal jobb hangminőség garantálható

 

Két ECC82 vákuumcső
A szilárdtest elektronika vákuumcsővel való összehangolására szolgáló technológia alapján a HA500H-t úgy fejlesztették ki, hogy az audiofilek és a zene szerelmesei lágy és lenyűgöző hangzást élvezhessenek. Egy pár ECC82 vákuumcső van beszerelve a fejhallgató előerősítő első szakaszához és az kimeneti szakaszhoz. Lélegzetelállító hangot ad.

 

Kiegyensúlyozott áramkör
A HA500H áramkörét teljesen kiegyensúlyozott technológia alapján tervezték. A kiegyensúlyozatlan analóg bemenet átalakításra kerül a kiegyensúlyozott bemeneti pufferbe, és az ADC-be kerül. Minden digitális audiobemenetről a jel kiegyensúlyozott üzemmódban áramlik a DAC-tól a kimeneti csatlakozókig. Minden kiegyensúlyozatlan kimenet a kiegyensúlyozott jelből származik. A kiegyensúlyozott áramköri kialakítás segít csökkenteni a zajt és javítja a jelminőséget. A kiegyensúlyozott fejhallgató kimenet dupla feszültséget és négyszer nagyobb teljesítményt nyújt, mint a kiegyensúlyozatlan kimenet, lehetővé téve a HA500H számára a nagy energiát igénylő fejhallgatók meghajtását is.

 

Egymástól elszigetelt áramkör kialakítás
A zajok és az elektromos interferencia minimalizálása érdekében a digitális és analóg szakasz áramforrása egymástól fizikálisan el van választve. Acél magtranszformátorok helyett a HA500H testreszabott, kiváló minőségű toroid transzformátort tartalmaz, amelyek biztosítja az energiafogyasztás hatékonyságát.

 

Tökéletes aszinkron USB DAC és Hi-Res Audio
Azok akik PC-t, X50D-t vagy X50Pro-t használnak forráseszközként a HA500H tökéletes aszinkron USB DAC lesz, amely csodálatos hangot ad az audiojel pontos és kettős ESS vezérléséhez Sabre³² Referencia DAC chipek a digitális jel analógvá alakításához. A HA500H USB DAC támogatja az MQA (Master Quality Authenticated), a natív DSD64/128/256 és a PCM jelet 32Bit/384Khz-ig.

 

Vezeték nélküli lejátszás aptX Bluetooth-on keresztül
Az HA500H tartlamaz Bluetooth vevőt, amely lehetővé teszi a mobiltelefonok zenefájljainak vezeték nélküli lejátszását a HA500H segítségével. Támogatja az A2DP és AVRCP profilokat, valamint az SBC (Subband codec), aptX, AAC és MP3 fájlokat

 

12V-os trigger
Ideális esetben a legjobb bekapcsolási sorrend DAC, az előerősítő és az erősítő, ha egy audiorendszert kapcsolsz be. Természetesen fordított a sorrend kikapcsoláskor. A HA500H 12 V-os trigger ki- és bemenetet tartalmaz. Ha előerősítőként használod, akkor a trigger kimenete automatikusan bekapcsolhatja a csatlakoztatott erősítőt, amikor a HA500H be van kapcsolva. Ha a trigger bemenetét a csatlakoztatott forrás eszköz trigger kimenetéhez csatlakoztatod, a HA500H automatikusan bekapcsolható, ha a forráseszköz be van kapcsolva.

 

Választható fejhallgató kimeneti impedancia
A HA500H a fejhallgató kimeneti impedanciájának (magas/alacsony) kiválasztásának lehetőségét kínálja, így megfelelő impedanciát állíthatsz be az optimális hangminőség és a fejhallgató érzékenységéhez legjobban illeszkedő hangzás érdekében.


A HA500H hangereje pontosan és zökkenőmentesen szabályozható a mellékelt távirányítón keresztül. A fejhallgatóerősítőn külön beállítható a csatlakoztatott fejhallgató impedanciája és érzékenysége, valamint a hangforrások különböző szintje. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a 16 és 600 ohm közötti fejhallgató tökéletesen működjön a HA500H készülékkel.

 

Minőségi csatlakozók
Mivel analóg bemeneteket (kiegyensúlyozott és kiegyensúlyozatlan), digitális bemeneteket (koaxiális, Toslink, AES / EBU), I²S bemenetet (HDMI) és USB audiobemenetet biztosít, szinte kbármilyen forráseszközt csatlakoztathatsz a HA500H készülékhez. Tökéletes az X50Pro és az X50D I²S HDMI Oututjához, hogy a Native DSD, MQA és akár 384Khz PCM-t kiváló hangminőséggel lejátszák.

 

Kényelmes 5 colos kijelző
Az 5 colos TFT LCD megkönnyíti a HA500H működtetését. A pontos mérés megjelenik, klasszikus hangulatban, amely megfelel a csövek meleg, analóg hangjának

 

Igényes tervezés és építés
A HA500H merev felépítésű, egyszerű és nemes kialakítású, csúcsminőségű, gyönyörű alumíniummal. Az 5 colos képernyő középen helyezkedik el, a vákuumcsövek két szellőzőrésszel a felső felületen. A hátsó és az alsó oldalon 2 mm-es kiváló minőségű acélt használnak a stabilitás és a merevség biztosításához, valamint a külső rezgésekkel szembeni ellenállóképesség biztosításához. A HA500H rendkívül szilárd asztali fejhallgatóerősítő és DAC, teljes súlya 6,9 kg.

 

Lélegzetelállító hangminőség
Tapasztald meg a drámai, hihetetlenül természetes hangot, amelyet a vákuumcsövek és a digitális technológiák kombinációja hoz létre. A HA500H két ECC82 vákuumcső által létrehozott meleg és lágy hangot, valamint egy pár kiváló minőségű OP erősítő ad dinamikus hangzást. A HA500H támogatja a DSD64/128/256, MQA és akár 384KHz PCM Hi-Res Audio készülékeket, hogy csodálatos hangminőséget nyújtson, amely a lehető legközelebb áll a stúdió mesterfelvételi szintjéhez.

 

Könnyű kezelhetőség
A HA500H könnyen kezelhető, 5 colos képernyővel és öt funkciógombbal az elején

 


Öt gomb Tube ON/OFF, Headphone Impedance High/Low, Setup, Line Out vagy Headphone Out, Balanced or Balanced for Headphone Out

 


Beállítás, különféle opciók, például a rögzített hangerő/változó beállítása a Line Out számára. Analóg hangerő, bemeneti szintű kijelző típusa, LCD fényereje, LCD kikapcsolási ideje stb

 


Az Input Source kiválasztása

 

Háromféle kijelző típus
A HA500H három típusú kijelzőt kínál. Kedvedre választhatsz

 

Tökéletes kombináció az X50Pro vagy az X50D készülékkel
Tapasztald meg a tökéletes audiorendszert a HA500H és a Premium Pure Digital Music Server, a cocktailAudio X50Pro vagy az X50D kombinációjával

Paraméterek

Kijelző 5,0 "TFT LCD (800 x 480 képpont)
Analóg bemenet
Kiegyensúlyozatlan (RCA) Bemeneti impedancia:47K ohm, alapértelmezett 2Vrms (vezérelhető 1 ~ 4Vrms)
Kiegyensúlyozott (XLR) Bemeneti impedancia:47K ohm, alapértelmezett 4Vrms (vezérelhető 2 ~ 8Vrms)
Digitális bemenet
Koaxiális Mintavételezési sebesség:akár 192Khz
Toslink Mintavételezési sebesség:akár 192Khz
HDMI Natív DSD256, DoP (Max DSD128), PCM 384Khz-ig, MQA
Bluetoth 4.2 Profil AVRCP / A2DP, formátum SBC, aptX, AAC, MP3
USB DAC audio USB Audio Class 2.0, támogatás akár PCM 32Bit / 384Khz, Native DSD256, MQA384Khz
DAC Sabre³² ES9018K2M Dual DAC
Kiegyensúlyozott vonalkimenet (XLR x 2) Dinamikus tartomány:130dB (max. 4Vrms / 8Vrms, sztereó) THD + N:0.0004%
Kiegyensúlyozatlan vonalkimenet (RCA x 2) Dinamikus tartomány:130dB (max. 2Vrms / 4Vrms, sztereó) THD + N:0.0004%
Csatorna elválasztás -110dB
Jel-zaj arány <-113dB
Fejhallgató impedencia 16-600ohm
Méret 270mm x 333mm x 90mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!