Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Bose Virtually Invisible 791 II mennyezeti hangszóró pár

Bose
289.900 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: B 742897-0200
Cikkszám: 17817699129
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Szín
 
289.900 Ft
Menny.:db
Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás

 

A legjobb mennyezetbe szerelhető Bose® hangszórók

Ezek a kerek, mennyezetbe szerelhető Virtually Invisible® hangszórók egy darab 17,8 cm méretű mélynyomót és két darab, gondosan megválasztott pozícióban elhelyezett, 2,5 cm méretű magashangsugárzót tartalmaznak, így szükségtelenné válik a hangszórók szoba felé néző elhelyezése. Az exkluzív Bose® Stereo Everywhere® hangszórók teljesítménye szélesebb területen biztosít egyenletes sztereó hangzást, a szoba minden szegletében.

  • A legjobb mennyezetbe szerelhető Bose® hangszórók egy darab 17,8 cm méretű mélynyomót és két darab, gondosan megválasztott pozícióban elhelyezett, 2,5 cm méretű magashangsugárzót tartalmaznak
  • Kiváló minőségű, teljes terjedelmű teljesítmény, amellyel a beépített hangszórók többsége nem tudja felvenni a versenyt
  • Az exkluzív Stereo Everywhere® technológia egyenletes sztereó hangzást biztosít a szoba minden szegletében
  • A szinte keretmentes kialakításnak köszönhetően elegánsan beolvad a környezetbe; könnyedén lefesthető rácsokkal
  • A mellékelt, derékszögű konzoloknak és a mágneses módszerrel rögzíthető rácsoknak köszönhetően gyorsan és egyszerűen telepíthető

 

A hangzás kimagasló. A hangszórók beolvadnak a környezetbe.

Az ultravékony keret közvetlenül a hangszórórácshoz csatlakozik, így egyszerűen lefesthető, és elegánsan illeszkedik a szoba berendezésébe. A szövetmentes kivitelnek köszönhetően pedig nem kell attól tartani, hogy beszívja a festéket. Plusz, a mágneses megoldás révén a rács könnyedén levehető és visszatehető. A felszerelés gyorsan és egyszerűen elvégezhető a mellékelt, derékszögű konzolok segítségével.

Zenetovábbítás adatfolyamként a SoundTouch® rendszerrel

Még egy nagyszerű funkció ezektől a hangszóróktól? Zene továbbítása adatfolyamként Wi-Fi® hálózaton keresztül. Az opcionális SoundTouch® SA-5 erősítő segítségével minden eddiginél könnyebben fedezheti fel és élvezheti a zenéket. 20 000 internetes rádióállomás a világ minden tájáról, dalok és lejátszási listák személyes zenetárából, és népszerű zenei szolgáltatások, mint pl. Deezer™ és a Spotify®. Ezek mindegyike elérhető otthoni Wi-Fi® hálózatán keresztül. A rendszer emellett más SoundTouch® rendszerekkel is képes együttműködni a több helyiségre kiterjedő zenehallgatási élmény biztosítása érdekében. Parti üzemmódban ezek a rendszerek egyesítve működnek, és bárhol lejátsszák a zenét. Az egyes helyiségekben lejátszható ugyanaz a zene, különböző zene, vagy akár egyedi zónák is létrehozhatók.

 

Részletek/kézikönyvek

Részletek

Méretek

 

Hangszórók

Magasság: 25,40 cm

Mélység: 11,20 cm

Tömeg: 2,10 kg

 

 

Egyéb szükséges tartozékok

  • Hangszóró-vezeték (a megfelelő méret kiválasztásához lásd a felhasználói útmutatót)

 

A doboz tartalma

 

Mellékelt tartozékok

  • 2 hangszóró
  • Hangszórórácsok
  • Sablon


FAQs

Miben különböznek a Virtually Invisible® hangszórók a többi mennyezetbe épített hangszórótól?
A Virtually Invisible® hangszórócsalád a versenytársak azonos ár- és mérettartományban kapható termékeihez képest kiemelkedő, teljes körű teljesítményt biztosítanak. A mennyezetbe és falba épített átlagos hangszórókhoz képest a Virtually Invisible® hangszórók tágasabb hangzást biztosítanak, és a mélyebb hangokat is lejátsszák. Emellett a sok más mennyezeti hangszóró esetében tapasztalható, csak bizonyos helyeken tökéletes hangzás problémáját is kiküszöbölik.

Miben különböznek a Virtually Invisible® 791 II hangszórók a 791 hangszóróktól?
A Virtually Invisible® 791 II hangszórók új, letisztult kialakításban érkeznek, így még könnyebben felszerelhetők a bordázatban található mágneseknek köszönhetően, amellyel a fémrácsozat mágnesesen rögzíthető. Emellett a hangszóró – a szinte keretmentes, ipari formatervezésnek köszönhetően – még tökéletesebben illeszkedik a szoba berendezéséhez.

Milyen fajta mennyezetekbe építhetők be a Virtually Invisible® hangszórók?
A Virtually Invisible® hangszórók gipsszel, vakolattal és vakolattartóval vagy falemezzel burkolt favázas szerkezetbe vagy hasonló megoldásba építhetők be. Emellett beépíthetők alakítható üvegszálas szigetelést vagy befújt cellulóz szigetelést tartalmazó mennyezetekbe is, azonban merev habszigetelésű vagy azbesztet tartalmazó szerkezetekbe nem.

Képes vagyok egymagam beszerelni a Virtually Invisible® hangszórókat?
Igen. A Virtually Invisible® hangszórók gyári szabványoknak megfelelő beszerelési technikákat alkalmaznak. Ha képesnek érzi magát a gipszkartonvágásra és a csavarhúzóval végzett munkára, képes lesz a hangszóró beszerelésére. A hangszóróvezetékek elvezetési nehézsége az adott háztól függően nagymértékben eltérő lehet.

Paraméterek

Hangfal típusa kültéri hangszóró

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!