Termékek Menü
0
   

Bose SoundTouch 520 házimozi rendszer (Bolti bemutató darab)

Bose SoundTouch 520 házimozi rendszer (Bolti bemutató darab) Kattints rá a nagyításhoz
Ár:
599.900 Ft
479.999 Ft
Kedvezmény: 20%
Gyártó: Bose
Cikkszám: BS-ST520-Demo
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2017-01-12
További képek
Bose SoundTouch 520 házimozi rendszer (Bolti bemutató darab)
Bose SoundTouch 520 házimozi rendszer (Bolti bemutató darab)
Bose SoundTouch 520 házimozi rendszer (Bolti bemutató darab)
Bose SoundTouch 520 házimozi rendszer (Bolti bemutató darab)
Leírás


Valódi térhangzás filmekhez, TV-műsorokhoz és vezeték nélküli zenehallgatáshoz

 

Új sorozat megtekintése a baráti társasággal. A megnézendő filmek listájának sorra vétele. A legújabb számok hallgatása adatfolyamként. Az Ön otthona az Ön szórakoztatóközpontja. És bizony nagyon sok múlik a hangzáson. A SoundTouch® 520 házimozirendszer az öt kisméretű hangsugárzónak és a vezeték nélküli mélyhang modulnak köszönhetően valódi térhangzást biztosít. A nagy teljesítményű zenei rendszerrel könnyedén élvezheti a vezeték nélküli zenehallgatást, ha meglévő otthoni Wi-Fi® hálózatához vagy Bluetooth® eszközeihez csatlakoztatja.

 

  • Igazi 5.1 térhangzás öt keskeny profilú hangsugárzóból.
  • A 4 HDMI™ bemenetet tartalmazó, kisméretű vezérlőkonzol biztosítja a csatlakoztatott komponensek legjobb minőségű hangzását
  • Hallgasson vezeték nélkül zenei szolgáltatásokat , mint pl. a Spotify és a Deezer, internetes rádióállomásokat, vagy akár saját tárolt zenei könyvtárát.
  • A helyiség jellemzőinek megfelelően optimalizálja a hangzást az egységesen kiváló minőségű megszólalás érdekében
  • A Bluetooth® technológia révén zenei adatfolyamot is hallgathat bármely Bluetooth® eszközről

 

Lépjen egyenesen a hang közepébe!

 

Belefeledkezett egy horrorfilmbe? A válla felett egy hirtelen mozdulat megijeszti a képernyőn látható szereplőt, aki vágtatva megindul Ön felé, majd eltűnik, amint a háta mögött hallható lépések eltávolodnak. Ön benne van a filmben, és nappalija válik a jelenet színhelyévé.

Üdvözöljük a Bose® térhangzás világában, melyet az öt újratervezett Direct/Reflecting® hangsugárzó hoz el Önhöz. Ezek a precíz szögben beállított belső konverterek olyan hangzást biztosítanak, amelyet csak többször ekkora méretű hangsugárzóktól várnánk.

 


A zene felfedezése a SoundTouch® rendszerrel

 

A SoundTouch® rendszerrel most még kisebb erőfeszítéssel fedezheti fel és élvezheti a zenét. Vezeték nélkül hallgathat zenei adatfolyamot a Spotify és a Deezer segítségével, valamint internetes rádióállomásokon és saját tárolt zenei könyvtárából. A nagy teljesítményű, ingyenes alkalmazás segítségével a ház bármely részéből biztosítható a zenelejátszás vezérlése. A hat könnyen beállítható programhely segítségével kedvenc zenéjét játszhatja az alkalmazáson vagy az univerzális RF távirányítón keresztül.

 

A SoundTouch® 520 rendszer a teljes vezeték nélküli termékcsalád részét képezi. Együttműködve képesek ugyanazt a zenét lejátszani minden helyiségben vagy különböző zenét az egyes szobákban.


Átható basszus

 

A vezeték nélküli modul drasztikus mély hangokkal egészíti ki a szórakoztatóegységét, a modul és a hangszóró vagy a konzol közötti kábelcsatlakozás nélkül. A 9 m-es jeltávolságnak köszönhetően a szobában gyakorlatilag bárhová elhelyezhető. Még ha a szem elől rejtve is van, akkor is érzékelhető az általa biztosított extra hangzás, a lüktető basszusgitártól a viharig, amelyet valóban érezni fog.

 


A szobájára szabott hangzás

 

Fa padlózat, plüss szőnyegek, egyedi formájú szobák. Akár hiszi, akár nem, ezek mind befolyásolják a hangzást. Itt lép be a képbe az ADAPTiQ® hangkalibráló rendszer azáltal, hogy a hangszóró teljesítményét a szoba akusztikájához igazítja, hogy Önnek semmit ne kelljen változtatnia. Miután elhelyezte a hangszórót, csak futtassa le az ADAPTiQ® rendszert, amely garantálja az egész szobában egyenletes teljesítményt.

 

 

FAQs

 

Mennyiben tér el a SoundTouch® 520 rendszer a Lifestyle® 525 szórakoztatórendszertől?
A SoundTouch® 520 és a Lifestyle® 525 rendszer is Direct/Reflecting® Series II szatellit hangszóróinkkal működik. Míg a SoundTouch® 520 rendszer kompatibilis 4K-videókkal, a Lifestyle® rendszerekre ez nem igaz. Másrészt a Lifestyle® 525 rendszer előnyösebb teljesítmény szempontjából (nagyobb kiterjedés, jobb basszus), képernyőn megjelenő felhasználói felülettel, rádiófrekvenciás univerzális távvezérlővel, AM/FM rádióval, valamint a HDMI® bemenet mellett analóg videó bemenettel is rendelkezik.

Mi az ellenőrző konzol lényege?
Az ellenőrző konzol befogadja a rendszer eszközöket, és kapcsolatot biztosít más eszközökkel: TV, kábel doboz és Blu-ray Disc™ lejátszó. Ezen kívül rendelkezik egy kijelzővel az állapot információk számára, úgy mint aktív forrás és hangerősség, illetve egy, a hanghatások beállítását lehetővé tevő rendszermenüvel.


Milyen típusú univerzális távvezérlőt foglal magában a rendszer?

A rendszer infravörös-távvezérlőt (IR-távvezérlőt) használ. Az ellenőrző konzol és a távvezérlő között rálátási vonal megléte szükséges.

Kompatibilis-e a rendszer 4K-videókkal?
Igen, ez a rendszer az ultramagas felbontású 4K-videót átküldi a forráseszközről a televízióra, 24 vagy 30 képkocka per másodperc (FPS) sebességgel.

Fel lehet szerelni falra a SoundTouch® 520 hangsugárzót?
Igen, a fali konzol külön tartozékként megvásárolható a Bose-tól.


Mekkora a vezeték nélküli Acoustimass® modul hatótávolsága?
A vezeték nélküli hatótávolság akár a 9 m-t is elérheti. A legjobb hanghatás elérése érdekében azt javasoljuk, hogy Acoustimass® modulját a valahol a szoba elülső részében helyezze el.

Milyen hosszú a csatlakozó kábel az ellenőrző konzol és a szatellithangszóró között a SoundTouch® 520 házi szórakoztatórendszerben?
Az elülső hangszórók kábele 6,1 m hosszú. A hátsó hangszórók kábele 15,2 m hosszú. Amennyiben hosszabb hátsó hangszórókábel szükséges, 24 m-es kábel kapható a Bose-nál.

 

 

 

 

 

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

Akik ezt a terméket megvették, ezt is érdekesnek találták:

Összehasonlítás
Bolti Bemutató Termékek / Hétvégi akció / Fogyasztó Barát
Mai Névnapok

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Valéria nevű vásárlónknak.

Holnap Péter napja lesz.

Hi-Fi Show banner | Megbízható bolt jelvény
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Facebook közösség
BOSE BAL FEJLÉC

 

KATEGÓRIÁK