Termékek Menü
0
   

Bose SoundTouch 30 Széria III fehér Wi-Fi zenei rendszer

Bose SoundTouch 30 Széria III fehér Wi-Fi zenei rendszer Kattints rá a nagyításhoz
Ár:
199.900 Ft
Gyártó: Bose
Cikkszám: 17817694278
Szállítási díj:
Budapesti üzlet: Előrendelhető
Debreceni üzlet: 1 db raktáron
Győri üzlet: Előrendelhető
Központi raktár: Előrendelhető
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Szín
Menny.:db
További képek
Bose SoundTouch 30 Széria III fehér Wi-Fi zenei rendszer
Bose SoundTouch 30 Széria III fehér Wi-Fi zenei rendszer
Bose SoundTouch 30 Széria III fehér Wi-Fi zenei rendszer
Leírás

A Bose legerőteljesebb, vezeték nélküli hangrendszere

 

 

Zenekedvelőként állandóan új számokat és kedvenc előadóitól származó számokat továbbít adatfolyamként. Emellett a SoundTouch® 30 vezeték nélküli hangrendszer minden eddiginél jobb hangzást biztosít. Közvetlenül csatlakozik otthona Wi-Fi® hálózatához, így nincs szükség semmilyen bonyolult berendezésre. Az exkluzív waveguide technológia és a nagy teljesítményű, mély hangú hangszóró mély és gazdag hangzást biztosít, amely még a legnagyobb szobát is betölti. Azonnal, telefon vagy táblagép használata nélkül játszhatja le kedvenc zenei adatfolyamait. Csak nyomja meg a hat programhely valamelyikét a hangszórón vagy a távvezérlőn, és megszólal a zene.

  • Zenehallgatás otthona minden szegletében egyszerűen, vezeték nélkül
  • Néhány perc alatt beállítja magát és csatlakozik otthoni Wi-Fi® hálózatához
  • A nagy teljesítményű alkalmazás telefonját távvezérlővé alakítja
  • A SoundTouch® rendszerek hozzáadásával ugyanaz a zene szól mindenütt, vagy a különböző szobákban különböző
  • Bluetooth® csatlakozási lehetőség még több zenei opció érdekében
  • Értékelje a zenét (tetszik/nem tetszik gomb) zenehallgatás közben

 

A zene felfedezése a SoundTouch® rendszerrel

A SoundTouch® rendszerrel most még kisebb erőfeszítéssel fedezheti fel és élvezheti a zenét. Vezeték nélkül hallgathat zenei adatfolyamot a Spotify és a Deezer segítségével, valamint internetes rádióállomásokon és saját tárolt zenei könyvtárából. A SoundTouch® alkalmazás segítségével a ház bármely részéből biztosítható a zenelejátszás vezérlése telefonjával vagy tablet készülékével. Emellett hat könnyen programozható programhellyel kedvenc zenéit az alkalmazásból, a rendszerből, vagy a mellékelt távvezérlő segítségével egyaránt lejátszhatja.


Legyen ez az elsődleges hangrendszere

Nyomja meg valamelyik programhely gombot… és élvezze a zenét. Már az előtt meg fogja hallani, hogy miért ez a legjobb vezeték nélküli zenerendszerünk, mielőtt elérne az első szám refrénjéig. Egy nagy teljesítményű mélynyomó gondoskodik a mély hangok testességéről és tisztaságáról. Két precízen elhelyezett hangsugárzó felel a kristálytiszta és élénk középtartományú és magas hangok megszólaltatásáért. Az exkluzív waveguide-technológia szintén hozzájárul ahhoz, hogy a SoundTouch® 30 rendszer kimagasló teljesítményt nyújtson. Legyen ez a rendszer első számú hangrendszere, és hagyja, hogy a zene átjárja Önt!Teljesítmény a rendszere bővítéséhez

Kezdheti akár egy darabbal, amit bármikor bővíthet. A SoundTouch® 30 a teljes vezeték nélküli termékcsalád részét képezi. Együttműködve képesek ugyanazt a zenét lejátszani minden helyiségben vagy különböző zenét az egyes szobákban.
Vezérlés ingyenes alkalmazásokkal

A SoundTouch® alkalmazással olyan zeneszolgáltatásokat fedezhet fel, mint a Spotify és a Deezer. Ráadásul hozzáférést biztosít több ezer internetes rádióállomáshoz és az Ön saját zenetárához, így mindig megtalálhatja a tökéletes zenei aláfestést. Az alkalmazásnak köszönhetően telefonját hatékony távvezérlőként használhatja, így otthona bármely pontjáról vezérelheti a zenelejátszást.

 


SoundTouch® – valóban más

Állítson be hat egyedi beállítást az alkalmazáson keresztül, vagy magán a rendszeren. A távvezérlő és a SoundTouch® automatikusan emlékezni fog ezekre.

Tehát ha telefonjával vagy tablet készülékével akarja vezérelni a rendszert, nincs akadálya. Ha azonban nem akarja bekapcsolni, a képernyőzárat feloldani és jelszót megadni – nincs is rá szükség. Használja nyugodtan a távvezérlőt, vagy nyomjon meg egy memóriagombot a hangszórón, és a zene azonnal elindul.


Bluetooth® beépítve

Hallgasson zenét saját vagy barátja kompatibilis eszközéről – amikor csak akar. Így még több forrást használhat, pl. a YouTube-ot is.
Két színben kapható

A SoundTouch® 30 feketében és fehérben kapható, így bármelyik helyiségben jól mutatnak.

 

 

 

 

 

FAQs

Mire van szükségem a SoundTouch® rendszer telepítéséhez?
Csupán egy számítógépre és otthoni Wi-Fi® hálózatra van szüksége. Minden más megtalálható a dobozban.


Szükségem van okostelefonra vagy táblagépre ahhoz, hogy használni tudjam a rendszert?
Nem, nincs. A SoundTouch® alkalmazás segítségével számítógépről is felfedezheti zenéit és beállíthatja programhelyeit. A programhelyek pedig közvetlenül a rendszer vagy a távvezérlő gombjai segítségével is elérhetők – ehhez táblagépre, okostelefonra (és a beállítást követően) még számítógépre sincs szüksége.


Támogatja a rendszer a Bluetooth® kapcsolatot?
Igen. A felhasználó vezeték nélkül hallgathat zenei adatfolyamot Bluetooth® eszközről, így még több forrás, pl. a YouTube is használható.

Milyen internetes zenéket tudok lejátszani?
A SoundTouch® rendszerek segítségével a világ bármely tájáról származó internetes rádióállomásokat meghallgathat. Ahol elérhető, ott az internetes zenei szolgáltatásokat, mint pl. a Deezer és a Spotify, is le tudja játszani. Amint elérhetők lesznek, folyamatosan hozzáadjuk az újakat.

Le tudom játszani a számítógépemen tárolt zenéket?
Igen. A SoundTouch® rendszerek képesek lejátszani a számítógépen tárolt zenéket, amennyiben azok az iTunes vagy a Windows Media Player kezelésében vannak.
Lehet-e a SoundTouch® rendszereket nyilvános Wi-Fi® kapcsolódási helyeken (repülőtereken, kávézókban stb.) használni?
Nem. Bár a legtöbb ilyen hálózat használata ingyenes, a regisztrációs/bejelentkezési folyamataik különböznek a SoundTouch® alkalmazás beállítási folyamatától. A SoundTouch® termékek nem útközben, hanem otthon történő használatra készültek.


Hány rendszert csatlakoztathatok egyszerre a hálózatomra?
Ez otthona Wi-Fi® hálózatának sávszélességétől függ. Jellemzően azonban legfeljebb négy rendszer csatlakoztatható vezeték nélkül. Ha négynél több rendszerrel rendelkezik, akkor javasoljuk, hogy a többi rendszert vezetékes (Ethernet) kapcsolaton keresztül csatlakoztassa.


Le tudok játszani különböző zenéket különböző helyiségekben?
Igen, ha összetett SoundTouch® rendszerrel rendelkezik, akkor le tud játszani különböző zenéket különböző szobákban, ugyanazt a zenét minden szobában, vagy zónákat tud beállítani, hogy azt játsszon le és ott, amit és ahol szeretne.

Melyik operációs rendszerek kompatibilisek a SoundTouch® alkalmazással?
Az alkalmazás a Windows® XP, 7, 8, 10 rendszerekkel, 10.6.8 verziójú és későbbi OSX verziót futtató 64 bites Mac gépekkel, iOS5-öt és későbbi iOS-t futtató iPhone, iPad vagy iPod touch készülékekkel, 4.03 verziójú és későbbi Androidot futtató eszközökkel kompatibilis.

Lejátszhatok NAS-meghajtón (hálózati adattárolón) tárolt zenét a SoundTouch® rendszereken?
Igen, a SoundTouch® rendszerek kompatibilisek bizonyos NAS meghajtókkal, beleértve a Synology DiskStation és a Western Digital's My Cloud™ eszközeit, így Ön akkor is le tudja játszani személyes zenetárját, ha számítógépe ki van kapcsolva.


Képesek a SoundTouch® rendszerek FM/AM rádió vagy a TV hangjának adatfolyamként való továbbítására egyik szobából a másikba?
Nem. A SoundTouch® rendszerek internetes rádió, zeneszolgáltatások (pl. Spotify), valamint a számítógépen tárolt zenék lejátszására szolgálnak.


Több számítógépről is lejátszhatok zenéket folyamatos átvitellel a SoundTouch® rendszerek segítségével?
Igen, amennyiben mindegyik számítógépen telepítve van a SoundTouch® alkalmazás. Mindegyik gép külön könyvtárként jelenik meg az alkalmazás forráslistájában.

Működik a rendszerrel az AirPlay?
Nem. A jelenlegi változatok már nem támogatják az AirPlay szolgáltatást. A SoundTouch® 20 és 30 rendszerek korábbi generációi azonban továbbra is támogatják .

Milyen akusztikai technológia működik a SoundTouch® 20 rendszerben?
A SoundTouch® 20 rendszer akusztikus készülékházból és elöl két egyedi gyártású hangsugárzóból áll. Tiszta, az egész helyiséget betöltő hangzás élményében lehet része egy olyan kompakt rendszerből, amelyet otthonában gyakorlatilag bárhová elhelyezhet.

Mi a különbség a II-es és a III-as sorozatú SoundTouch® 20 és 30 között?
A III-as sorozat új, kétsávos platformmal működik, amely javítja a Wi-Fi® teljesítményét, így gyorsabb, jobb a hangtartomány, és kevesebb az interferencia más Wi-Fi® termékekkel. A III-as sorozatú rendszerek képesek Bluetooth® eszközökről is vezeték nélkül lejátszani a zenei adatfolyamokat. Emellett a III-as sorozat új színekben jelenik meg. A III-as sorozat tagjai nem támogatják az AirPlay szolgáltatást.

Rendelkezik a rendszer akkumulátorral?
Nem, nincs akkumulátora.

Paraméterek
Fájl kompatibilitás MP3, WMA, AAC, Apple lossless
Streaming Deezer™,Spotify®,Itunes
Hálózati funkciók (DLNA) van
Bluetooth van
Wi-Fi igen
Air Play van
internet rádió igen
App vezérlés van
USB csatlakozás van
Kompozit videó kimenetek 1 db
Méretek (Szé x Ma x Mé) 435x247x181mm
Garancia 24 hónap
LCD kijelző van
IEC lecsatlakoztatható tápkábel igen
Tömeg (csomagolás nélkül) 11.7
Mi van a dobozban SoundTouch™ 30 széria III Wi-Fi® zenerendszer Tápkábel USB-kábel Távvezérlő
Beépített Wi-Fi® igen
OLED kijelző igen
Vezeték nélküli hálózati kompatibilitás 802.11 b/g
Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 11.

Szerintem a Soundtouch 30 brutálisan nagyot szól. Képes egy kisebb társaságban is megállni a helyét. (tapasztalat)
| 5 / 5 csillag!
2015. 11. 04.

Mérleg a Bose SoundTouch rendszerekről

Pozitívumok:
+ Mindhárom eszköz (különösképpen a SoundTouch 20) képes a méretét többszörösen meghazudtoló hangerővel megszólalni

+ A készülékek kompakt külsejének köszönhetően, elhelyezésük könnyen megoldható és telepítésük sem igényel mélyebb műszaki ismereteket

+ Az infravörös távvezérlő, az OLED kijelző és a tetőlemezbe integrált klaviatúra megléte biztonságérzetet nyújthat azok számára, akik az érintőkijelzős vezérlés helyett inkább klasszikus, nyomógombos módszerrel használnák a rendszert

Negatívumok:
- A 6-ig számlált programbeállítás egyesek számára korlátozó tényező lehet

- A SoundTouch 10 erősen kongó, műanyagos hangot produkált már közepes terhelésen is

- Nem osztható szét a zónák között az AUX bemenetre küldött hangjel


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

Termék címkék: multiroom
Összehasonlítás
Bolti Bemutató Termékek / Hétvégi akció / Fogyasztó Barát
Mai Névnapok

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Kincső, Kinga nevű vásárlónknak.

Holnap Jakab, Kristóf napja lesz.

Hi-Fi Show banner | Megbízható bolt jelvény
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Facebook közösség
BOSE BAL FEJLÉC

 

KATEGÓRIÁK