Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Bose 251 Fehér kültéri hangszóró pár

Bose
259.900 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: B 024644
Cikkszám: 17817263566
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Szín
259.900 Ft
Menny.:db
Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás

251® kültéri hangszórók

 • A legjobb falra szerelhető kültéri hangszóróink
 • Kiemelkedően széles hangtér nagyobb külső területekhez
 • A külső hangszóróláda minimális torzítás mellett adja vissza az alacsony frekvenciájú hangokat
 • Bizonyítottan ellenáll a hónak, esőnek, sónak és a szélsőséges hőmérsékleteknek.
 • Öt év korlátozott jótállás

Legjobb falra szerelhető sztereó hangszóróink kiegyensúlyozott sztereó hangot biztosítanak sokkal nagyobb területen, mint a hagyományos kültéri hangszórók. Ezek a díjnyertes kültéri hangszórók garantáltan ellenállnak a zord időjárásnak.

Szerelje fel a 251® kültéri hangszórókat a külső falakra, csatlakoztassa őket a sztereóberendezéséhez vagy a Lifestyle® rendszeréhez és az SA-3 erősítőhöz, és élvezze a minőségi Bose® hangzást a megszokottnál sokkal nagyobb területen!.

Hangszórók, amelyek nem hagyják cserben

A hagyományos kültéri hangszórók sztereó hangja csak néhány optimális helyen (sweet spot) hallatszik, nem a terasz, a medence vagy kert egész területén. És általában nem adják vissza a hatásos mély hangokat sem.

Az innovatív Bose® 251® kültéri hangszórók azonban az Articulated Array® hangszórómegoldással páratlanul széles hangteret hoznak létre. Minden kültéri hangszóróház két hangszórót tartalmaz precíz szögben elhelyezve, így összefüggő sztereóhatás érvényesül a kültér minden pontján. A Bose® 251® kültéri hangszóróház egyedi, többüreges kialakítása minimálisra csökkenti a hallható torzítást a mély hangoknál a tiszta, természetes hangzás érdekében.

Articulated Array® hangszóró »

A Bose® kültéri hangszórók szélsőséges körülményekre készültek. Ezeket az időjárásálló hangszórókat úgy terveztük és teszteltük, hogy ellenálljanak a hónak, az esőnek, a sónak és a szélsőséges hőmérsékleteknek 60 °C és –30 °C között. Ezenkívül öt év korlátozott jótállás érvényes rájuk.

Tudjon meg többet az időjárásálló hangszórók teszteléséről »

A szabadban se nélkülözze a Lifestyle® rendszer teljesítményét!

Ha Lifestyle® rendszerrel rendelkezik, egyszerűen bővítheti azt a 251® kültéri hangszórókból és az SA-3 erősítőből álló csomaggal, így a szabadban is élvezheti a Lifestyle® rendszer teljesítményét. Hallgasson zenét a medencénél, a teraszon vagy bármely kültéri helyen a kinti hangszórókon, miközben ugyanarról a Lifestyle® rendszerről a beltérben más zenét vagy filmet néznek.

További jellemzők

Az Articulated Array® kialakítás nagy és egységes hangteret biztosít a maradéktalan szabadtéri sztereó hangélmény érdekében

Az  Articulated Array® hangszóró-kialakítás precízen beállított hangsugárzókat alkalmaz, amelyek nagy és egységes hangteret biztosítanak szabadtéri hallgatáshoz.

A Bose® hangszóróinak időjárás- és vízállóságát vizsgáló tesztek a szélsőséges körülményeknek való kitettség hatásait elemzik, hogy biztosítani lehessen a megbízható, hosszú távú működést.

Bose környezeti hatásvizsgálata  a napfénynek, esőnek, melegnek, jégnek, sónak és víznek való kitettséget, azaz azokat a szélsőséges időjárási körülményeket szimulálja, melyeket a kültéri hangszóróknak kell elviselniük, miközben megbízható, hosszú ideig tartó teljesítményt kell nyújtaniuk.

 
A többkamrás ház fokozza a kültéri hangszóró teljesítményét, és csökkenti a hallható torzítást

Az egyedi kialakítású  többkamrás ház minimálisra csökkenti a hallható torzítást a mély hangoknál. A hangszóróház egyszerűen falra szerelhető, így a teraszon, a kertben vagy a medencénél is élvezheti a kültéri hangszóróból áradó tiszta és természetes hangzást.

A mélysugárzó erőteljes, telt mélyhangokat biztosít, minimális hangtorzítás mellett

A szabadalmaztatott, többkamrás hangszóróházban elhelyezett  egyetlen mélysugárzó (13,4 cm)  erőteljes, telt mélyhangokat biztosít, minimális hangtorzítás mellett.

 
A Twiddler® hangsugárzók üvegszálas kompozit kónusszal és selymes fényű, világos burkolattal rendelkeznek

Az üvegszálas kompozit kónuszú és lágy selyem felfüggesztésű  Twiddler hangsugárzók (6,4 cm)  tiszta, magas hangokat bocsátanak ki a hangszóróból, amely a szélsőséges időjárási viszonyoknak is ellenáll.

Az Articulated Array® hangszóróban  elhelyezkedő két teljes tartományú hangsugárzó (6,35 cm)  egységes, élethű hangzást biztosít nagy területen is.

 

szén- és üvegszállal erősített polipropilén szekrény még ellenállóbb a szélsőséges körülményekkel szemben.

polimerszállal erősített kompozit kónuszú mélysugárzó (13,34 cm)  és a butilgumi felfüggesztés kiváló hangminőséget biztosít a hangszórónak, amely a szélsőséges időjárási viszonyoknak is ellenáll.

 

Az időjárásálló tartók és állványok  az időjárás egész éves változásait el tudják viselni.

Többek között a  SYNCOM® számítógépes teszt  biztosítja, hogy az iparág egyik legkiválóbb hangminőségű és legmegbízhatóbb hangszórója maradhasson.

 
 

Részletek/kézikönyvek

Részletek

Méretek

Hangszórók egyenként

 • Magasság: 34,30 cm
 • Szélesség: 14,60 cm
 • Mélység: 20,30 cm
 • Tömeg: 3,60 kg
 
 
 

A doboz tartalma

Mellékelt tartozékok

 • 2 hangszóró
 • 2 rögzítőpánt
 • Rögzítőalkatrészek (8 csavar és 8 műanyag horgony)
 • Öntapadó gumitalpak
 • 4 forgatógomb

Egyéb ajánlott tartozékok

 • Hangszóró-vezeték (a megfelelő méret kiválasztásához lásd a felhasználói útmutatót)

Paraméterek

Kiszerelés 1 pár
Hangfal típusa kültéri hangszóró

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!