Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

AVM Ovation CS 6.3 hálózati lejátszó + Perlisten R7t, zongoralakk fekete

AVM
8.799.998 Ft
6.999.999 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:szett
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Gyártó cikkszám: 0791511836799-850027926919-EH
Cikkszám: 0791511836799-850027926919-szett
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Elektronika színe
fekete
Hangfalak színe
zongoralakk fekete
8.799.998 Ft
6.999.999 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:szett
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Leírás

 

OVATION CS 6.3

 A CS 6.3 egyesíti az AVM OVATION Line díjnyertes technológiáit egy nagy teljesítményű All-in-One Audiofil remekművé. A csatlakoztathatóság tekintetében a CS 6.3 teljes választékot kínál: minden elterjedt streaming formátum támogatott és az AVM exkluzív TEAC-meghajtóján alapuló CD-mechanizmus is megtalálható. Ezenkívül analóg és digitális csatlakozások széles választéka áll rendelkezésre.


Jellemzők:

 • Tranzisztoros előfok
 • All-In-One CD-lejátszó
 • 2 x 500 W
 • AVM X-STREAM Engine®
 • Apple AirPlay 2*, Spotify® Connect*, Roon Ready, TIDAL, QOBUZ, UPnP, Webrádió
 • Multiroom & Party Sync mód
 • HiFi Bluetooth
 • Quad DAC 384kHz/32bit · DSD128
 • Slot-In Pure CD meghajtó
 • A osztályú fejhallgató erősítő
 • Kényelmes vezérlés RC X App segítségével iOS és Android rendszerhez

A CS 6.3 egyesíti az AVM OVATION Line díjnyertes technológiáit egy nagy teljesítményű All-in-One Audiofil remekművé. A csatlakoztathatóság tekintetében a CS 8.3 teljes választékot kínál: minden elterjedt streaming formátum támogatott és az AVM exkluzív TEAC-meghajtóján alapuló CD-mechanizmus is megtalálható. Ezenkívül analóg és digitális csatlakozások széles választéka áll rendelkezésre.

Mind a CS 6.3, mind a CS 8.3 szinte azonosak, csak a teljesítményerősítőikben különböznek egymástól: a CS 6.3-ban a tranzisztoros technológiára összpontosítunk minden erősítő fokozatban, míg a CS 8.3 OVATION Tube Line Stage előfok csövei egyedi meleg hangzást hoznak létre. Minden részlet fenomenális semlegességgel és tágassággal jelenik meg. Célunk a nyugodt és örömteli zenehallgatás. A rendkívül nagy teljesítményű erősítők csatornánként akár 500 wattot is leadnak. A piacon lévő összes hangszóró könnyedén meghajtható.

A CS 8.3 és CS 6.3 modellekben az OVATION Line moduláris tervezési elve egy All-in-One egységben jelenik meg. A DAC példáúl cserélhető modulként van jelen. Ez a Quad-DAC képes 384 kHz/32 bites digitális jelek feldolgozására, és a DSD formátumokat is analóg zenei jelekké alakítja át. A digitális zene tárolására szolgáló formátumok gyorsan fejlődnek. Abban az esetben, ha a jövőbeni nagyobb felbontású formátumok új DAC-kat igényelnek, a CS 8.3 és CS 6.3 erre fel van készítve, mivel a DAC modul hardveresen cserélhető, frissíthető lesz.

Az összes OVATION egységhez hasonlóan a CS 8.3 és CS 6.3 is hatalmas és sokoldalú csatlakozási és vezérlési lehetőségeket kínál. Ennek során nem csak a szokásos zenei streaming formátumok támogatottak. Ezenkívül digitális bemenetek is rendelkezésre állnak, beleértve az aszinkron USB bemenetet és az SPDIF bemeneteket és kimeneteket. A csatlakoztatott NAS vagy külső merevlemezek, valamint az USB jump meghajtók is működtethetők. Az integrált AVM X-STREAM Engine® szoftvere (firmware) egyszerűen online frissíthető. Így a jövőbeli formátumok és további funkciók egy egyszerű frissítéssel megvalósíthatók.

Különös figyelmet fordítottak a hiteles és kiváló CD-reprodukcióra. Az akusztikusan árnyékolt CD-mechanizmus a merev OVATION Line házba van felszerelve, hogy megvédje a nem kívánt hatásoktól (rezgések stb.)

A CS 8.3 és CS 6.3 a legjobb AVM-hagyományokat követi, és lenyűgöz mindenkit a kialakításukkal. A tökéletesen megmunkált, masszív alumíniumlemezből készült ház látható csavarok nélkül kerül összeszerelésre. A ház többkamrás elrendezése megvédi az érzékeny elektronikát a zavaró hatásoktól, amelyek ronthatják a hangminőséget. A krómozott gombok egyetlen darabból készülnek, beleértve a tengelyeiket, és nagy teherbírású golyóscsapágyakba vannak beszerelve.

Standard változatként a CS 8.3 és CS 6.3 ezüst vagy fekete eloxált polírozott alumínium színben kapható. Opcióként masszív króm előlap is elérhető (felár ellenében). A hangerő és a bemenet kiválasztására szolgáló króm gombok is kérésre testreszabhatók.

A gyártási folyamat során ismételten számos tesztet végzünk, hogy biztosítsuk termékeink abszolút minőségét. Amikor az összeszerelés befejeződött és az első ellenőrzés megtörtént, minden egységnek át kell mennie egy bejáratási teszten, hogy igazolja megbízhatóságát. Ezt követően a csomagolás és a szállítás előtt gondos végső ellenőrzés következik. Mindez biztosítja, hogy ügyfeleink számára tökéletes terméket készítsünk.

„Az OVATION CS 6.3 valóban all-in-one, a legmagasabb szinten. A kidolgozás mint mindig kiváló, a technológia átgondolt, erőteljes és csodálatos hangzást nyújt. Különösen az új streaming motor győz meg továbbfejlesztett funkcionalitásával és felhasználóbarát működésével.” - HiFi Einsnull, Germany

„Ha egy komplett rendszert szeretne egy dobozban, az AVM CS 8.3 all-in-one lesz a nagy teljesítményű barátja.” - The Absolute Sound, USA

„Az OVATION CS 8.3-mal az AVM megerősíti vezető pozícióját az all-in-one szegmensben a csúcskategóriában. Az OVATION CS 8.3 tökéletes bizonyítéka annak, hogy a minden az egyben koncepció a referencia osztályban is létezik és működik.” - Lite Magazin, Germany

„Erőteljes, frissíthető, moduláris, többfunkciós eszköz CD-meghajtóval, amely gyakorlatilag az összes aktuális jelforrással kommunikál. Erőteljes, domináns, mégis finom és tiszta hangzás a referencia szinten.” - Stereoplay, Germany

„A CS 8.3 hangzása rendkívül kielégítő, megtévesztően könnyen élvezhető, és mindenekelőtt teljesen zenei. használja ki a rugalmasságot, a felépítést és a stílust - ez egy igazán különleges termék.” -HiFi News, UK

 


R7t frontsugárzó

Azt szeretnéd, hogy egy zászlóshajó R-sorozat betöltse a nagyobb helyiségeket az S-sorozat technológiája alapján? Sorozatunk eme rendszere továbbra is a legtöbb versenytárs csúcsmodelljével vetekszik. Ugyanazt a DPC-tömböt és mélysugárzókat alkalmazunk a rendkívül alacsony torzítás érdekében, amit az S-sorozatban.


Jellemzők:

 • Impedancia: 4Ω névleges / 3,1Ω min
 • Válasz linearitása: 80Hz - 20 kHz +/-1,5 dB ablak
 • Frekvenciaválasz (-10 dB): Bass-reflex: 27Hz - 32 kHz, lezárt Bass-reflex esetén: 38Hz - 32 kHz
 • Érzékenység: 90,0 dB / 2,83 V / 1,0 m
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 100-400 W RMS


Azt szeretnéd, hogy egy zászlóshajó R-sorozat betöltse a nagyobb helyiségeket az S-sorozat technológiája alapján? Sorozatunk eme rendszere továbbra is a legtöbb versenytárs csúcsmodelljével vetekszik. Ugyanazt a DPC-tömböt és mélysugárzókat alkalmazunk a rendkívül alacsony torzítás érdekében, amit az S-sorozatban. 500 Hz-ig terjedő szabályozott irányítottsága révén ez egy igazi remekmű, amely csak a saját, díjnyertes S7t-vel vetekszik.

 

 

EXKLÚZíV MEGJELENÉS
A hangsugárzók kiválasztásakor arra is figyelned kell, hogy illeszkedjenek otthonod belső teréhez, bútoraihoz. A zongoralakk fekete külső láttán mindenkinek megakad a szeme, szinte érezni a bizsergést... hamarosan zongoralakk fehérben is elérhetővé válik.

KIVÁLÓ MINŐSÉG
Világszínvonalú hangzáshoz nem csupán világszínvonalú anyagokra van szükség. Minőségre van szükség, amely tudatja veled, hogy hangszóróid soha nem fognak cserbenhagyni egy dinamikus zene kellős közepén.

 

 

MINDEN A RÉSZLETEKBEN REJLIK
A zászlóshajó S-sorozat technológiáját felhasználva a három 26 mm-es selyem dómmal kombinált DPC-tömb kiváló irányíthatóságot és hangszín-illesztést garantál az összes R-sorozatú hangszóróval. A selyem membránokat magun fejlesztettük ki, kifejezetten a közép- és magas hangok sima, könnyed továbbítására. A 165 mm-es mélysugárzók szabadalmaztatott HPF cellulózból, amely két év fejlesztés gyümölcse, ezzel is új technológiát hozva az egyik legrégebbi hangszórótervezési folyamatba. A gazdag, dinamikus basszus, a fejlett közép/magas irányítottsági mintázatszabályozással és a selymes magas hangokkal a kategória legjobb teljesítményét nyújtja. A 4-utas kialakítás mellé dupla bass-reflex nyílás dukál, amely nyílások a mellékelt szivaccsal akár zárhatóak is.

 • Szekrény: 4-utas kialakítás, dupla bass-reflex
 • Magassugárzó: 3db 26mm DPC
 • Mélysugárzó: 4db 165mm Selyem dóm, HPF membrán
 • Érzékenység: 90,0 dB / 2,83 V / 1,0 m
 • Impedancia: 4Ω névleges / 3,1Ω min
 • Válasz linearitása: 80 - 20 kHz +/-1,5 dB ablak
 • Frekvenciaválasz (-10 dB): Bass-reflex: 27 - 32 kHz, lezárt Bass-reflex esetén: 38 - 32 kHz
 • Méretek (MaxSzxM): 1268 x 230 x 350 mm
 • Súly: 48,0 kg
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 100-400 W RMS
 • SPL @ 1m (100-20kHz): 116,0 dB csúcs 3% - 2., 3. harmonikus
 • Tanúsítvány: THX Dominus, THX Ultra

A PERLISTEN AUDIO AZ ELSŐ VÁLLALAT, AMELY A THX® MINŐSÍTETT DOMINUS HANGSZÓRÓINAK ERŐS HANGJÁT HOZTA LÉTRE AZ OTTHONI HÁZIMOZIZÁS ÉRDEKÉBEN


A világszínvonalú S7t Tower megtervezésével kezdődött minden. Az volt a kihívás, hogy olyan termékeket hozzunk létre könnyed tranziensekkel és hatalmas dinamikával, ez csak úgy érhető el, ha minden részletre odafigyelünk. Csak így veheti fel a versenyt a világ legjobb hangszóróival. A leglenyűgözőbb az a tény, hogy a cél eléréséhez szükséges abszolút minimális szintű THD még a világ legmagasabb minősítésű hangszóróiban is ritkán található meg. 0,5% alatti THD-vel 90 dB-es hallgatási szint mellett és szigorú torzítási határokkal extrém, 120 dB-es SPL mellett. A Perlisten felülmúlhatja az elvárásaidat.

HÁZIMOZI ÉLMÉNY HITELESTETT THX DOMINUS HANGSZÓRÓKKAL


Kihívásokkal teli év van mögöttünk, ezért a THX izgatottan jelenti be, hogy a THX Certified Dominus segítségével elhozzuk a moziélményt az otthoni mozikba.

A Dominus THX-tanúsítvány legújabb és legmagasabb teljesítményosztálya, amelynek célja, hogy áthidalja a szakadékot a nagy házimozi hangsugárzók és a mozikban világszerte használt hangsugárzók között. A legfeljebb 184 köbméteres helyiségekkel és legfeljebb 6 méteres látótávolsággal rendelkező házimozi-tulajdonosok (illetve 6500 köbméterig, illetve 20 lábig) megtölthetik szórakozóterüket a THX-től elvárt kiváló hangminőséggel tanúsított termékek.

THX DOMINUS


Igen, a THX Certified Dominus teljesítményosztályt azért fejlesztettük ki, hogy a legkiterjedtebb házimozit is megtöltsük hanggal, de ezeknek az új hangszóróknak többnek kell lenniük, mint pusztán hangosnak. Szigorú tesztelési folyamatunk során különös figyelmet fordítunk a nagy hangerőnél jelentkező torzítási szintekre. A Dominus osztálynál pedig ezt a végletekig fejlesztjük, 120 dB hangnyomásszintnek tesszük ki ezeket a hangszórókat, ahol a torzítást minimálisra kell csökkenteniük.

A Dominus hangsugárzóknak elég érzékenynek kell lenniük ahhoz, hogy a THX Certified Dominus és bizonyos THX Certified Ultra teljesítményerősítőkkel elérjék a moziszerű THX referenciaszintet. Örömmel jelentjük, hogy a THX-tanúsítvánnyal rendelkező Dominus hangszórók 92 dB-es érzékenységi követelménye a legérzékenyebb a THX hangszórókategóriák közül.

Paraméterek

Erősítő márkája AVM
Hangfalak márkája Perlisten
AVM Ovation CS 6.3
Streaming uPnP / DLNA Media Server, natív TIDAL és Qobuz Sublime + streaming, Spotify Connect, Internet Radio, RoonReady
Hálózati funkciók (DLNA) van
Bluetooth van
Wi-Fi van
Air Play van
internet rádió van
App vezérlés van
USB csatlakozás van
Méretek (Szé x Ma x Mé) 355 x 430 x 130 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 13 kg
LCD kijelző van
CD meghajtó TEAC Pure CD meghajtó
Analóg bemenetek 1 x RCA, 1 x XLR
Analóg kimenetek 1 x Line/Fix Out RCA, 1 x Pre/Var Out XLR, 1 x Pre/Var Out RCA
Digitális bemenetek 1 x S/PDIF koax, 2 x S/PDIF optikai, 1 x USB A (stick/HDD), 1 x USB B
Digitális kimenetek 1 x S/PDIF koax, 1 x S/PDIF optikai
Bluetooth HiFi Bluetooth (4.2 szabvány)
DSD DSD128 (5,6 MHz) USB B-n keresztül
Multiroom Multiroom & Party Sync mód minden RC X App kompatibilis AVM modellel
Rádió Webrádió az Airable Internet Radio Station adatbázison keresztül (automatikus frissítések)
Hálózat Ethernet (10/100 Mbps), Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac) 2,4/5 GHz
Hangszínszabályozás Egyensúly, mély, magas, skálázható hangerő
Kimeneti teljesítmény 2 x 500 W [4Ω]
Fejhallgató kimenet A osztály 6,35 mm
Trigger kimenetek 2 x 3,5 mm
Hangszóró kimenetek 1 pár
Mellékelt Távirányító RC X alkalmazás iOS-re és Androidra
Opcionális távirányítók RC 9 RF/IR távirányító színes kijelzővel (programozható)
Perlisten R7t frontsugárzó
Ajánlott erősítő teljesítmény 100-400W
Érzékenység 90 dB
Kiszerelés 1 darab
Felépítés (hangutak száma) 4 utas
Hangfal típusa frontsugárzó
Méretek (Szé x Ma x Mé) 1268 x 230 x 350 mm
Impedancia 4 Ohm
Minimum frekvencia átvitel 27 Hz
Maximum frekvencia átvitel 32000 Hz
Tömeg (csomagolás nélkül) 48 kg
Audiophile minőség igen
Szekrény 4-utas kialakítás, dupla bass-reflex
Magassugárzó 3db 26mm DPC
Mélysugárzó 4db 165mm Selyem dóm, HPF membrán
Impedancia 4Ω névleges / 3,1Ω min
Válasz linearitása 80 - 20 kHz +/-1,5 dB ablak
Frekvenciaválasz (-10 dB) Bass-reflex:27 - 32 kHz, lezárt Bass-reflex esetén:38 - 32 kHz
SPL @ 1m (100-20kHz) 116,0 dB csúcs 3% - 2., 3. harmonikus
Tanúsítvány THX Dominus, THX Ultra

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!