Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

AVM Evolution CS 5.3 hálózati lejátszó + Triangle Signature Alpha sztereó szett, zongoralakk fekete

AVM
6.799.998 Ft
5.499.999 Ft
Kedvezmény: 19%
Menny.:szett
Gyártó cikkszám: 0791511838991-3660216003737-EH
Cikkszám: 0791511838991-3660216003737-szett
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Nem értékelt
Elektronika színe
fekete
Hangfalak színe
zongoralakk fekete
6.799.998 Ft
5.499.999 Ft
Kedvezmény: 19%
Menny.:szett

Leírás

 

EVOLUTION CS 5.3

Az AVM az 1990-es évek óta több évtizedes hagyományra tekint vissza a valódi high-end hangminőséggel rendelkező All-in-One eszközök fejlesztésében. EVOLUTION All-in-One CS eszközeink új, nagy teljesítményű generációját hoztuk létre az AVM X-Stream Engine®-re építve. Számos újítást beépítettek, és az új RC X APP a CS 3.3-at és a CS 5.3-at is teljes mértékben vezérli. Ezekkel a nagy teljesítményű All-in-One megoldásokkal az audioberendezések és a kábelrengeteg a múlté. Minden modern csatlakozás rendelkezésre áll, így például egy lemezjátszót és egy tévét is csatlakoztathatunk HDMI ARC-on keresztül.


Jellemzők:

 • Bemeneti érzékenység (2x350W, 4Ω): 1,2V
 • Frekvenciatartomány CS 5.3 (-3dB): 5 Hz és > 35 kHz között
 • Névleges kimeneti teljesítmény: 2 x 350 W [4 Ω] / 2 x 180 W [8 Ω]
 • Streaming szolgáltatások: Airplay 2, Qobuz, Roon, Spotify, TIDAL, HighResAudio
 • Támogatott adatformátumok: WAV, MP3, WM, AAC, FLAC, ALAC, DSD, Ogg, AIFF

CS 5.3

A CS 5.3 különlegessége a Tube Line Stage, amely a CS 5.3 előerősítő részében található. A szabadalmaztatott csövek alapján kifejlesztettünk egy olyan csöves színpadot, amely teljes mértékben kihozzák ezeknek az AVM csöveknek a tónusos varázsát. Az AVM saját áramköri technológiájának köszönhetően a csövek garantáltan hosszú élettartamúak (kb. 20 000 óra). A CS 5.3 megjelenésében is eltér a CS 3.3-tól a házfedél üvegablakának köszönhetően. Ezen a sötétített ablakon keresztül könnyen megfigyelhetők a csőszakaszok.

A fő hangsúly a teljesen modernizált APP vezérlésen volt. A legegyszerűbb, intuitív módon elsajátítható művelet, valamint az áttekinthető és tetszetős kialakítású felhasználói felület gyerekjátékká teszi a nagy zenei gyűjtemények kezelését. Ez arra késztet, hogy felfedezőutakra indulj új zenékért számos streaming platformon. A mellékelt Spotify, Tidal, Qobuz és HighResAudio választék a jövőben könnyen bővíthető. Az AVM RC X APP iOS (Apple) vagy Android vezérlésű eszközökhöz érhető el.

Az új AVM X-Stream Engine® minden nagy felbontású formátumot képes streamelni 384/32 felbontásig, beleértve a DSD-t (256). Ez a streaming motor egy teljes AVM házon belüli fejlesztés, és teljesen szoftver alapú. Ezért a jövőben biztosított az online frissítés. HDMI (ARC) interfész is megtalálható a fedélzeten, csakúgy, mint a modern Bluetooth kapcsolat, további digitális bemenetek és USB A interfész alapfelszereltség. A teljesen új fejlesztésű, nagy teljesítményű phono bemeneti fokozat lehetővé teszi MM és MC rendszerek csatlakoztatását. Különlegességként a kiválasztott hangszedőrendszer összes beállítása közvetlenül és kényelmesen kiválasztható az APP-ban. Ez tökéletes analóg hangzást biztosít, különösen a lemezjátszókkal kombinálva. Teljesen újdonságnak számítanak a digitális kimenetek, melyek hangereje immár igény szerint szabályozható is,

A hangzás terén is óriási előrelépés történt az elődhöz képest. A teljesen új erősítőfokozatok immár lenyűgöző, 350 watt folyamatos teljesítményt biztosítanak, és könnyedén kezelik bármelyik hangszórót. A digitális rész a teljesen új fejlesztés során teljesen megújult. Ez a döntő rész a kiválasztott ESS9028 PRO Double-Quad DAC-on alapul. Hangzás terén is egyértelmű nyereség, ami kéz a kézben jár a nagy mennyiségű új digitális áramkör kialakítással, itt csatornánként 4 DAC dolgozik párhuzamosan. Ez az erőfeszítés minden digitális forrás javát szolgálja a hangminőség szempontjából, így minden nagy felbontású formátum tökéletesen reprodukálható, és a lehető legközelebb áll az eredetihez.

Az EVOLUTION CS alapszínben, alumínium ezüst vagy fekete színben, kérésre elegáns CELLINI változatban is kapható krómozott és kézzel polírozott előlappal, valamint krómozott forgógombokkal. Mint minden AVM eszköz, az EVOLUTION CS is teljesen kézzel készül a Malsch gyárban. A beszállítók túlnyomó többsége, pl. a precíz házrészek esetében, szintén a főüzemünk közelében található.

 • All-in-One Streaming CD-vevő 2 x 350 W-tal
 • A és B hangszóró
 • X-Stream Engine® HiRes streaminghez, beleértve DSD, RC X APP-on keresztül vezérelhető
 • Nagy teljesítményű phono bemenet és kapcsolható teljes beállítási lehetőségekkel MM és MC a személyes beállítási menüben (CS HMI vagy az RC X APP segítségével)
 • HDMI (ARC) bemenet, 2 digitális bemenet (SPDIF koax és opt.), USB A külső merevlemezekhez (NTFS és FAT), 3 RCA + 1 XLR vonal bemenet, jelérzékeny bemenetként kapcsolható, házimozi kimenetként kapcsolható
 • Bluetooth 4.2, Airplay 2/1, ROON
 • 2 digitális kimenet (SPDIF, op.), változtatható hangerőre is átkapcsolható
 • 6,3 mm-es fejhallgató kimenet az előlapon, dedikált fejhallgató-erősítővel
 • Digitális jelátalakítás a kiválasztott Double-Quad DAC-val max. 384/32 PCM (ESS 9028PRO) és/vagy DSD 256
 • Hangszínszabályozás és parametrikus hangerő bypass funkcióval (RC X APP-on keresztül is)
 • Minimális készenléti energiafogyasztás (APD)
 • Hangszínszabályozás és paraméteres hangerő bypass funkcióval (RC X APP-on keresztül is)
 • Állítható grafikus kijelző érintés érzékeléssel
 • Kiterjedt menüfunkciók (testreszabható bemeneti érzékenység, egyedi bemenetek elnevezése...)
 • Minimális készenléti fogyasztás
 • Kompakt kivitel: 430 mm x 120 mm x 350 mm
 • Trigger in, ext. IR érzékelő, 2 x trigger kimenet
 

 

Alpha frontsugárzó
Jellemzők:

 • TZ2550 magassugárzó alumíniumöntvényben
 • Mélysugárzó - Dupla ferritek a mély, alacsony teljesítmény érdekében
 • 7 réteg nagy sűrűségű farostlemez
 • Névleges terhelhetőség: 140 Watt
 • Zongora lakkozás: tíz festékréteg

ALPHA

A teljesítményszint rendkívül magas, mély és gyors basszust kínál. Nagyobb helyiségekhez és környezetekhez ajánlott.

 
Magassugárzó TZ2500

Az új fázisdugót a 25 mm-es titán kupolához tervezték. A magassugárzók 100% -ban befecskendezett alumíniumból készülnek, mely eredetileg a Magellan projekthez készült. A magassugárzó nagyobb felülete a nagyobb frekvenciák nagyobb diszperzióját kínálja. A hátsó kamra kompressziós térfogata jelentősen megnövekedett a jobb ütéselnyelés érdekében, így megakadályozva a hanghullámok visszatérését a kupolán belül. Ezek a fejlesztések javították a magas frekvenciák minőségét és részletességét, finomságát és átláthatóságát, valamint a minimális hang torzítást.
Középsugárzó

A 185 mm-es alumínium kosarat teljesen áttervezték, hogy jobb szellőzést biztosítson a kettős rétegű tekercsének. Kis peremmel és perifériás rövid felfüggesztéssel van felszerelve. A kezelt kúp új verziója megnöveli a tisztaságot ezen a kritikusan fontos hangfelvételen. A fázisdugaszt egy hasonló alakú és méretű porvédő sapka helyettesíti, hogy megelőzze a levegő szivárgását.
Mélysugárzó

Ez a meghajtó számos olyan fejlesztést támogat, amelyek gyorsabb és nagyobb mélységet eredményeznek. Dupla mágneses motorral, dupla rétegű tekerccsel és fordított félgömbös gumi felfüggesztéssel rendelkezik, amelyek mindegyike gyorsabb hangsugárzást biztosít. A kúpprofilt úgy fejlesztették ki, hogy pusztán alacsony frekvencián használják. Merevebbé tétele érdekében az üvegszálas membránt egy második papírmembrán támogatja.
Közép/mélysugárzó

Speciálisan erre a célra tervezték, azzal a céllal, hogy olyan basszusegységet hozzanak létre, amely képes alacsony frekvenciák lejátszására nagy mennyiségű terhelés nélkül, miközben fenntartja a linearitást a magas frekvenciákon. Ugyanazt az alumínium kosarat és kezelt kúpszövetet használja, hogy tökéletes tonális egyensúlyt érjen el. A fali dugaszként kialakított porfedél csökkenti a tápfeszültségeket és megakadályozza az agresszív hangokat

SIGNATURE HANGSUGÁRZÓK

A francia hangzás

A TRIANGLE úgy döntött, hogy gyártási folyamatának egy részét áthelyezi Franciaországba, azzal a céllal, hogy kiváló minőségű hangszórókat állítson elő, kihasználva helyi csapatainak tapasztalatait. A luxus kézművesség ezen formája ötvözi a legszebb fabútorokat a TRIANGLE akusztikai szakértelmével.

A Triangle célja az élő teljesítmény érzelmének megosztása, hogy minden eszköz vagy hang szenzációját és realizmusát reálisan reprodukálja. Nem csak hallgatja a T
riangle hangsugárzóit, hanem érzi is.

 

Luxus a kézművesség által

A Signature sorozat koncepciója és formatervezése 100% -ban valósult meg Franciaországban a TRIANGLE Soissons-i műhelyében. A Magellan termékcsaládból szerzett tapasztalatoknak köszönhetően a TRIANGLE jelenleg a SIGNATURE luxusságát kínálja, amely szenvedélyéből és csapatainak munkájából született.

Mindegyik tétel kompromisszumok nélkül készült és törekszik a tökéletességre a hangzás érdekében.

 

 

Technológiai innovációk

Az évek során a TRIANGLE kifejlesztette és szabadalmaztatta az innovációkat, javítva a hangszórók mechanikáját és vibrációit. Minden vezető teljesen újratervezett. Új, 185 cm-es alumínium kosár jobb szellőzéssel, a kezelt papírkúpok új verziójával a tisztaság és a kiváló minőségű alkatrészek növelésére a nagyobb átláthatóság és a finomabb tonális egyensúly érdekében. Más egyedi technológiák, mint például a kettős szellőztető és a SPEC rendszer, részt vesznek a TRIANGLE hangszóróinak egyediségében.


 

Luxuskivitel

A Signature szekrények 7 db nagy sűrűségű 3mm-es hajlított lemezből készülnek, amelyek 21 mm átmérőjűek. Ez a nagy sűrűségű szekrény jelentősen csökkenti a hangszóró vibrációs viselkedését.

A szekrény tetejét 5°-os szöget zárják be, hogy lekerekítsék az éleket, és jobban tükrözzék a fényt. Ez a legmagasabb részletességű figyelem a magas színvonalú termék kulcsa

Tekintettel arra, hogy díszítik ezt a famegmunkást és különleges csillogást eredményeznek, a gyártás során hét vagy tíz festékréteg kerül hozzáadásra a "zongora lakk" felület elérése érdekében. A szekrényeket alaposan polírozzák, hogy eltávolítsák az esetleges hibákat, mielőtt új festékréteget adnának hozzá.

Paraméterek

Erősítő márkája AVM
Hangfalak márkája Triangle
AVM EVOLUTION CS 5.3
Streaming AirPlay 2*, Roon Ready, Spotify Connect*, HIGHRESAUDIO / QOBUZ / TIDAL (HiRes minőség), UPnP
Hálózati funkciók (DLNA) van
Bluetooth van
Wi-Fi van
internet rádió van
App vezérlés van
USB csatlakozás van
Méretek (Szé x Ma x Mé) 450 x 120 x 430 mm
LCD kijelző van
Teljesítmény erősítő
Gain Factor 30
THD < 0,005%
SNR > 95 dB
Bemeneti érzékenység (2x350W, 4Ω) 1,2V
Frekvenciatartomány CS 5.3 (-3dB) < 5 Hz és > 35 kHz között
Névleges kimeneti teljesítmény 2 x 350 W [4 Ω] / 2 x 180 W [8 Ω]
⚠FIGYELEM Ha az A és B hangszórókimenetet egyidejűleg használja, az egyes hangsugárzók hangszóróinak impedanciája nem eshet 8 ohm alá.
Előerősítő (analóg)
Bemeneti impedancia (RCA) 50 kΩ
Bemeneti impedancia (XLR) 40 kΩ
Kimeneti impedancia (PRE, LINE) 47 kΩ
Kimeneti impedancia (XLR) 94 kΩ
Gain Factor 1
THD < 0,001%
SNR > 100 dB
Áthallás (csatornák > 94 dB
Áthallás (bemenetek) > 85 dB
Max. Bemeneti feszültség (1% THD) 8,6V
Max. Kimeneti feszültség (1% THD) 8,4V
Fejhallgató erősítő
Kimeneti impedancia 24 Ω
Gain Factor 3,2
THD < 0,001%
SNR > 100 dB
Max. Kimeneti feszültség 1% THD 7V
Előerősítő (Phono)
RIAA (20Hz-20kHz) +/- 0,3 dB
SNR MM > 84dB(A)
SNR MC > 75 dB(A)
Max. MM bemeneti feszültség (1% THD, 40 dB) 76 mV
Max. MC bemeneti feszültség (1% THD, 60 dB) 7,4 mV
Frekvencia tartomány (vonalkimenet) 11Hz – 100kHz
Állítható MC terhelés (Ω-ban) 100; 180; 220; 330; 660; 1k; 2k
Állítható terhelés MM (pF-ben) 47; 100; 150; 200; 270; 310; 410
CD lejátszó
Lejátszható formátumok CD audio, CDR (a Red-Book-szabvány szerint)
Frekvenciatartomány < 20 - 20 kHz
Hálózat
LAN (üzem közben csatlakoztatható) 100 Mbit/s
Támogatott WLAN/WiFi szabványok 2,4/5GHz/802.11a/b/g/n/ac
Antennák 2
WPS Igen
STREAM
Max. Minta DSD256, 32 bit/ 384 kHz PCM
Streaming szolgáltatások Airplay 2, Qobuz, Roon, Spotify, TIDAL, HighResAudio
Támogatott adatformátumok WAV, MP3, WM, AAC, FLAC, ALAC, DSD, Ogg, AIFF
Bluetooth
Bluetooth szabvány 4.2
Támogatott Bluetooth profilok AVRCP 1.5 AD2P
USB bemenet (hátsó panel)
USB szabvány USB 2.0
Max. Feed Current for Connected Devices 500 mA
Támogatott formátumok FAT16, FAT32, NTFS
⚠FIGYELEM Az USB bemenet csak merevlemezek és USB pendrive-ok használatára szolgál!
Digitális bemenetek (S/P-DIF / koaxiális)
Max. Minta/bitráta (OPTO) 96 kHz / 24 bit
Bemeneti impedancia (COAX) 75 Ω
Deemphasis (OPTO) Igen, automata
Max. Minta/bitráta (ARC) 192 kHz / 24 bit
Bemeneti impedancia 100 Ω
ℹMEGJEGYZÉS A digitális bemenetek használatakor a digitális kábelek kábelhossza nem haladhatja meg a három métert.
Digitális kimenetek (S/P-DIF/koaxiális)
Max. Minta/bitráta (OPTO) 96 kHz / 24 bit
Max. Minta/bitráta (COAX) 192 kHz / 24 bit
Kimeneti impedancia (COAX) 75 Ω
ℹMEGJEGYZÉS Digitális kimenetek használatakor a digitális kábelek kábelhossza nem haladhatja meg a három métert.
Trigger-bemenet 5-20V
Trigger-kimenet (2x) 12V
ℹMEGJEGYZÉS A nagy áramcsúcsok elkerülése érdekében a második trigger kikapcsolás késleltetéssel kapcsol át az első trigger kimenetre.
Energiafelhasználás
AC feszültség 100-240V, 50Hz-60Hz
Áramfelvétel max. 900 W
Készenlétben lévő < 0,5 W
Meghosszabbított készenléti állapot (hálózati készenlét) < 2 W
Ideális energiafogyasztás < 16 W
Termék súlya 12 kg
Triangle Signature Alpha
Érzékenység 92 dB
Kiszerelés pár
Felépítés (hangutak száma) 3 utas
Hangfal típusa frontsugárzó
Méretek (Szé x Ma x Mé) 233×1330×372
Impedancia 8 Ohm
Minimum frekvencia átvitel 32 Hz
Maximum frekvencia átvitel 20000 Hz
Névleges terhelhetőség 140 Watt
Zenei terhelhetőség 280 Watt
Hangszórók száma 5 db
Tömeg (csomagolás nélkül) 34.7 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!

Videók