Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

AVM Demo Day

 Regisztrálj a 2023.11.10-én, pénteken megrendezésre kerülő AVM Demo Day-re, hogy részt vehess a prezentáción!


 Tapasztald meg a német precizitást november 10-én pénteken az Extreme Audio budapesti bemutatótermében egy különleges és egyedi bemutatón, ahol a legendás AVM Audio legkiválóbb elektornikáit hallgathatod meg!

Az AVM (Audio Video Technik) egy német prémium audio márka, akik a High-End erősítők, hálózati lejátszók és DAC-ok terén szereztek hírnevet az audio világban. A cég a saját fejlesztései mellett büszke a kézi összeszerelésre és a kifogástalan minőségű alkatrészekre. A szakértők az AVM termékeket abszolút a prémium kategóriába sorolják és a cég az elmúlt három évtizedben számos alkalommal nyerte el a legrangosabb szaklapok és high end események díjait is.

2023. november 10-én délután négy órától a német cég olyan zászlóshajóit mutatjuk meg testközelből, mint az Inspiration CS 2.3, vagy épp az Ovation CS 6.3. Az elektronikákat a kiváló brit Monitor Audio, az olasz Gold Note és az amerikai Klipsch prémium hangsugárzók támogatják, kiváló AudioQuest és OePhi kábelezéssel. Az esztétikum és a rezgéscsillapítás pedig a szintén német Creaktiv HiFi állványok feladata lesz.

FONTOS!

A rendezvény korlátozott befogadóképességű és zártkörű, így regisztrációhoz kötött. Regisztrálj a fenti űrlap kitöltésével! Ha egy igazi High-End eseményre vágysz, akkor ne hagyd ki ezt a novemberi péntek délutánt!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír