Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü
   

Auralic Vega G2 D/A processzor és hálózati lejátszó

Kattints rá a nagyításhoz
Ár:
2.290.000 Ft
Gyártó cikkszám: AUR-VEGA-G2
Cikkszám: AUR-VEGA-G2
Gyártó:
Budapesti üzlet: Előrendelhető
Debreceni üzlet: Előrendelhető
Győri üzlet: Előrendelhető
Központi raktár: Előrendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szín
 
Menny.:db
További képek
Auralic Vega G2 D/A processzor és hálózati lejátszó
Auralic Vega G2 D/A processzor és hálózati lejátszó
Auralic Vega G2 D/A processzor és hálózati lejátszó
Auralic Vega G2 D/A processzor és hálózati lejátszó
Auralic Vega G2 D/A processzor és hálózati lejátszó
Auralic Vega G2 D/A processzor és hálózati lejátszó
Auralic Vega G2 D/A processzor és hálózati lejátszó
Auralic Vega G2 D/A processzor és hálózati lejátszó

Leírás

 

Auralic Vega G2 D/A


Az új VEGA G1, hasonlóan a nagyobb G2 modellhez, lejátszó funkcionalitással is fel lett ruházva. Ha úgy tetszik, beépítésre került egy ARIES is. Tehát a készülékbe bekerült a Tesla platform, ami az eredeti ARIES főbb műszaki jellemzőivel, tehát 1 GB RAM-mal, 4 GB tárhellyel és négymagos Cortex A9 processzorral dolgozik. Mindez kiegészült az egy éve bemutatott csúcskategóriás VEGA G2 modell DAC chipjével és 72 femtomásodperc pontosságú órajelgenerátorával. A precíz időzítéssel feldolgozott jel analógra fordítása után az "A" osztályú ORFEO jelerősítőben folytatja útját. A VEGA G1 az ARIES-hez hasonlóan, képes lejátszani akár DSD512 és 32 bit/384 kHz felbontású PCM fájlokat is. Emellett a VEGA G1 RoonReady és Spotify Connect kompatibilis is. A szoftverfrissítéseket online telepíthetjük. A vezérléshez használhatjuk az AURALiC Lightning DS App-ot, otthoni hálózatunkon böngészőből megnyitható kezelőfelületet, vagy OpenHome alkalmazást.

Jellemzők:

  • Frekvencia-válasz: 20 - 20 KHz, +/- 0,1 dB
  • THD + N: 0,00012% (XLR); 0,00015% (RCA), 20Hz-20KHz a 0dBFS
  • Lossless formátumok: AIFF, ALAC, APE, DIFF, DSF, FLAC, OGG, WAV és WV
  • Tömörített formátumok: AAC, MP3, MQA és WMA
  • Mintavételi arány PCM: 44,1 KHz-től 384KHz-ig 32Bit
  • Digitális bemenetek : Lightning, AES / EBU, koaxiális, Toslink, USB audio
  • Analóg bemenetek : RCA (maximum 2Vrms)
  • Streaming: uPnP / DLNA Media Server, TIDAL és Qobuz Sublime + streaming, Spotify Connect, Internet Radio, RoonReady

Auralic Vega G2 D/A processzor és hálózati lejátszó

Úgy tervezték, hogy megfelelően teljesítsen


A kutatás és fejlesztés évei a G2 vonal és az új, új VEGA G2 létrehozását eredményezték, aminek eredményeként a
mérnöki újítások új színvonalat adnak a hangminőségnek. A VEGA G2 egy teljesen új belső architektúrával,
amely a fejlett szigetelési technikákra és az órajelzés új megközelítésére összpontosít, új alapot nyújt a prémium digitális feldolgozás világában.
A fejlett galvanikus leválasztók és az állandó vezérlésű, hiper-pontos Dual 72 Femto órák hozzájárulnak a
VEGA G2 rendkívüli tisztaságához és pontosságához.

Master Clock DAC

A VEGA G2 teljesen újratervezett architektúrája lehetővé teszi, hogy valami elképesztő legyen: ez az első olyan DAC,
amely működik a forrásjel frekvenciájától függetlenül.

Újratervezett ház

A VEGA G2 teljesen újratervezett házban található. Egy darab alumíniumból készült, és kifejezetten az AURALiC G sorozatú termékek prémium felépítéséhez tervezték. Az új szekrény kiválóan védi a VEGA G2 belső működését az EMI-től, és kiváló csillapítást és abszorpciót biztosít.

Tökéletes egyensúly

A VEGA G2 belső áramkörei fizikailag elvannak választva egymástól az általános egyensúly növelése érdekében. A VEGA G2 speciálisan kialakított lábtüskékkel rendelkeznek, amelyek csillapítják és elnyelik a rezgéseket, de mindig sziklaszilárdak.

Digitális audio galvanikus leválasztás

Az elektromos áramkörök fizikai elválasztása úgy, miközben lehetővé teszi az adatok áramlását közöttük, a VEGA G2 digitális audió galvanikus leválasztása új szintű védelmet nyújt az elektromágneses interferencia ellen. Terveztünk egy nagy sebességű galvanikus leválasztót, amely a VEGA G2 elsődleges áramkörei között van konfigurálva. A zajérzékeny D/A átalakító, a Femto Clock és az analóg áramkör a központi feldolgozó áramkörtől elkülönül, kiküszöböli az EMI zajt és hozzájárul a páratlan hangminőséghez.

Testreszabott DAC chip


A piacon nem volt olyan DAC chip, amely megfelelt volna az új VEGA G2 készülékkel szemben támasztott követelményeket.
Ezért egy módosított Sabre DAC chip rendszert kellett létrehoznunk, amely a DSD512-ig terjedő felbontások hangjelzésére lett optimalizálva.
Ez egy másik módja annak, hogy a VEGA G2-n belül mindent megoldjunk a teljes G2 vonal prémium színvonalán.

Teljes passzív hangerő-szabályozás

Az AURALiC fejlesztései egy újabb újdonságot eredményeztek a VEGA G2-ben - egy nagy teljesítményű, teljesen passzív hangerőszabályzó. Az a tény, hogy a legtöbb relének meg kell határoznia, hogy „zárt” vagy „nyitott” állapotuk van-e, nemcsak hatástalan, de mindig feszültség alatt álló tekercsük jelentős EMI-zajszintet is generál, ami hátrányosan érinti a hangminőséget. A nyolc VEGA G2 R-2R ellenállást működtető tekercsrögzítő relé nincs beállítva. Ez a teljesen passzív, nullaáramú rendszer. Ez egy drága megoldás a megépítéshez, de ha a cél a pontos vezérlés és a kompromisszum nélküli hangminőség, akkor minden fillért megér.

Észre sem vehető

Nyolc tekercsrögzítő relé teljesen passzív marad, ha nincs használatban, nincs áramellátás. A beállítás után a VEGA G2 hangerőszabályzó rendszere elektronikusan "láthatatlanná válik" - még egy részlet, amely segít a VEGA G2-nek a hangteljesítmény határainak kitolásában.

Kapcsolja be a Wi-Fi-t

A Lightning operációs rendszert úgy fejlesztettük ki, hogy a valaha hallott legmagasabb minőségű streaming környezet legyen. Egy aprólékosan kialakított szoftverarchitektúra, amely kifejezetten az AURALiC streaming termékeiben található erős Tesla hardverplatformn kezelésére lett kifejlesztve. Csatlakozzon a nagyfelbontású forrásokhoz, irányítson olyan alkalmazásokat, mint például a Lightning DS vagy a Roon, ezzel megfeleljen az igazi audiofil streamingnek.

Tesla G1


Az AURALiC Tesla platform a VEGA G2 feldolgozási teljesítményének középpontjában áll.
A Quad-Core A9-es chipre épült, 1 GB-os DDR3 memóriával és 4 GB-os tárolóval rendelkező VEGA G2 25 000 MIPS-en fut - 25-szer gyorsabban,
mint az eredeti VEGA-ban található processzor. Ez lehetővé teszi a kifinomultabb szűrő algoritmusok és mintavételi technikák kezelését.
Mint mindig, az automatikus frissítések naprakészen tartják a VEGA G2-t a legújabb funkciókkal és támogatással,
folyamatosan bővítve funkcionalitását és biztosítva a csúcs teljesítményt.

Luxus megjelenés

A 4 collos igazi nagy felbontású kijelző teljes működési visszacsatolást biztosít: bemeneti csatorna, hangerő, mintavételi frekvencia, lejátszási állapot és konfigurációs beállítások.

Kezdődjön a felfedezés!

Csatlakoztassa a VEGA G2-hez tartozó összes forrást. A hagyományos AES / EBU, a digitális koaxiális és a TOSLINK portok mind a galvanikusan elkülönítettek a jobb teljesítmény érdekében. Hozzáférés a hálózati erőforrásokhoz, mint az UPnP/DLNA médiaszerverek, megosztott hálózati mappák, nagyfelbontású internetszolgáltatások és internetes rádió Etherneten keresztül.

 

Az eszközök integrált családja


A G2 a legmodernebb átviteli protokollok, a hatékonyabb feldolgozás és a továbbfejlesztett szigetelési technika köré épült.
Négy speciális összetevő, amelyek együtt dolgoznak egy prémium hangélményért.

Lightning Link

A Lightning Link egy alacsony jitteres, kétirányú 18Gbps csatlakozás, amely kihasználja a nagysebességű HDMI-típusú hardvercsatlakozókat, hogy kiváló szintű átvitelvezérlést biztosítson. Az I2S szabványtól eltérően a kétirányú Lightning megnyitja az ajtót a rendszer összes eszközének működéséhez. A célberendezésekről, például a VEGA G2-ről érkező információ az ARIES G2 időzítését például a tökéletes adatszinkronizáláshoz vezetheti. A Lightning Link rendszervezérlési adatokat is tartalmaz a hangerőszabályzástól a processzor-motor beállításáig, lehetővé téve, hogy az összes összekapcsolt AURALiC eszköz egyetlen egységes vezérlési felületen jelenjen meg.

 
Dual 72fs Femto Master óra
A különálló, alacsony zajszintű 3uV-os tápegység a fáziszaj minimálisra csökkentésére és a csendes állapot fenntartására, a 72 Femto Master Clock-on csodálatosan pontos a kevésbé rázkódás és a kifogástalan hangzás érdekében. 72 femtoszekundumú ciklusa - új jelzést ad a jel időzítésére. Hőmérséklet-szabályozott az állandó teljesítmény érdekében, ez az óra mindig segít, hogy minden stabil maradjon.
Galvanikus leválasztás
Az VEGA G2 nagy sebességű galvanikus leválasztója a Tesla feldolgozóplatform és a rendkívül érzékeny DAC áramkör között helyezkedik el. Az adatok átjuthatnak az izolátoron, még akkor is, ha fizikailag elválasztják és védik a DAC-t az interferenciától. Az eredmény a zajszint 80%-os csökkenése az eredeti VEGA DAC-hoz képest.
Rugalmas szűrési mód
A flexibilis szűrő üzemmód árnyalt szintet biztosít az audio kimenet részére. Különböző módszereit objektív adatmodellek és szubjektív tesztek kombinációjával fejlesztették ki, minden egyes módban egyedülálló szűrők sorozatot kínálnak, amelyek megfelelnek a forrás hangminőségének. Legyen szó akár a sávos rippeléséről, vagy a sávon kívüli csillapításról, vagy az ultrahangos szűrésről.
 
ORFEO A osztályú modul
A klasszikus analóg áramkörök által inspirált ORFEO képes egyszerre több adatot továbbítani, hogy megfeleljen a különböző erősítők jellemzőinek. A kiváló, lineáris tulajdonságokkal rendelkező, az A-osztályú komponensek használatával az ORFEO képes 600hms terheléseket vezetni, miközben a zaj alacsony - nyitott huroktorzítás esetén 0,001% -nál kisebb.
Smart-IR vezérlés
A távirányító lehetővé teszi, hogy az AURALiC készüléke távvezérlőn keresztül térképezze fel funkcióit. Csak hagyja, hogy az eszköz tudja, hogy melyik távvezérlőt szeretné, és minden művelete (lejátszás / szünet, hangerőszabályzó, sávválasztás stb.) A gombokhoz rendelhető úgy, ahogy akarja.
Dual Purer-Power
A Purer-Power lineáris tápegység akár 90dB-rel csökkenti az egyenáram zaját az energia tisztító moduljával. Egy speciálisan kialakított transzformátorral és egyedülálló kábelezéssel, amely minimálisra csökkenti a rezgést, a Purer-Power zaját 1uV alatt tartják a hallható spektrumon, így felfedezheti a zene részleteit az utolsó bit-ig.

Paraméterek

Streaming uPnP / DLNA Media Server, natív TIDAL és Qobuz Sublime + streaming, Spotify Connect, Internet Radio, RoonReady
Hálózati funkciók (DLNA) van
internet rádió van
App vezérlés van
USB csatlakozás van
Optikai kimenet 1 db
Digitális Koax kimenetek 1 db
Analóg audio kimenetek 1 db
Méretek (Szé x Ma x Mé) 340 x 320 x 80 mm
Garancia 24 hónap
Tömeg (csomagolás nélkül) 7.8 kg
LCD kijelző van
Frekvencia-válasz 20 - 20 KHz
Fájlformátum AIFF, ALAC, APE, DIFF, DSF, FLAC, OGG, WAV és WV , AAC, MP3, MQA és WMA
Mintavételi arány PCM 44,1 KHz-től 384KHz-ig 32Bit
Mintavételi arány DSD DSD64 (2,88224 MHz), DSD128 (5.6448MHz), DSD256 (11.2896MHz), DSD512 (22,57892 MHz)
Control szoftver AURALiC Lightning DS iOS, AURALiC Lightning DS webböngészőhöz (csak készülékbeállítás) , OpenHome kompatibilis vezérlőszoftver (BubbleUPnP, Kazoo) , Roon (külön Roon Core szükséges)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!
Összehasonlítás
Loading...
Bolti Bemutató Termékek / Hétvégi akció / Fogyasztó Barát
Raktáron
Hi-Fi Show banner | Megbízható bolt jelvény
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Facebook közösség
BOSE BAL FEJLÉC

 

KATEGÓRIÁK