Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Bose SoundSport In-Ear Neon kék fülhallgató Apple kompbatibilis

Bose
43.500 Ft
34.900 Ft
Kedvezmény: 20%
Gyártó cikkszám: BS-SS-IE-NBLU-APP
Cikkszám: 17817699297
Nem értékelt
43.500 Ft
34.900 Ft
Kedvezmény: 20%

Leírás


Bírja tovább felpezsdítő hangzással

Teljesítsen még jobban az edzés során a telt, kiegyensúlyozott hangzással, amelyre a hagyományos sportfülhallgatók nem képesek. A SoundSport®  in-ear fejhallgatók izzadtságállók és kényelmesen, ám biztosan a helyükön maradnak a kemény edzés alatt. A vezetékbe épített mikrofon/távvezérlő segítségével könnyen szabályozhatja a hangerőt, továbbléphet a következő zeneszámra és fogadhatja a hívásokat, anélkül, hogy elő kellene vennie készülékét. Ha a zene pörgeti fel, válassza fejhallgatóinkat, amelyeket a mozgalmas életstílus kihívásaihoz terveztünk.

  • Mély, tiszta hangzású zene
  • Izzadság- és időjárásálló kialakításának köszönhetően mindig lépést tart Önnel
  • A szabadalmaztatott StayHear® fülbetétek felveszik a fül alakját
  • Vezetékbe épített mikrofon és távvezérlő hívások fogadásához és zenehallgatáshoz bizonyos Apple készülékek esetén
  • 5 friss szín az Ön stílusához igazodva


Mindenhová elkíséri, amerre csak jár

Még egy kilométer. Még egy felülés. A motiváció elengedhetetlenül szükséges, ha saját határait kívánja tesztelni. A TriPort® technológia kristálytiszta magas és természetes hatású mély hangokat biztosít. Az akusztikus portokat úgy helyezték el, hogy ellenálljanak az izzadtságnak és az időjárásnak, a víztaszító
szövet pedig távol tartja a nedvességet, így a sportoláshoz készült fejhallgatóknak nem okoznak gondot a mozgalmas életstílusból fakadó kihívások.


 


Illeszkedik a füleihez

Ezek a sportoláshoz kifejlesztett fejhallgatók szabadalmaztatott StayHear® fülbetéttel rendelkeznek, amelyek idomulnak füle formájához, így egész nap a helyükön maradnak, mégsem kényelmetlenek.


Válasszon színt

Különböző színekből választhatja ki a stílusához illőt: fekete, szürke, zöld, kék vagy vörös.

Mikrofon és távvezérlő

A vezetékbe épített mikrofonnal és távvezérlővel egyes Apple készülékek esetében válthat a telefonbeszélgetések és a zenehallgatás között.



Könnyű, tartós táska

Ezenkívül sportos táskát is adunk, amelynek színe illik a fejhallgatókhoz. Kialakításának köszönhetően megvédi és tárolja a fejhallgatót, amikor nem használja, és edzés alatt kulcsokat vagy pénzt is tárolhat benne. A csatlakoztatott karabiner segítségével a táska olyan, mint egy kiegészítő, amelyet bárhová magával vihet.

A doboz tartalma

Mellékelt tartozékok

  • SoundSport® in-ear fülhallgató
  • 3 pár StayHear® fülbetét (S, M, L)
  • Hordtáska
  • Vezetékbe épített mikrofon és távvezérlő bizonyos Apple készülékekhez
  • Csíptető
  • Rövid üzembe helyezési útmutató
  • Garancialevél

FAQs

Mit kell tudni a Bose® SoundSport® in-ear fejhallgatóról?
A Bose® SoundSport® in-ear fejhallgató kiemelkedő teljesítményt nyújt a hangzás terén, kényelmes és stabilan illeszkedő StayHear® fülbetétekkel rendelkezik, így sokoldalúan alkalmazkodik a mindennapi használat jelentette kihívásokhoz. Emellett kialakításának köszönhetően tartós, valamint izzadság- és időjárásálló, így ideális a kemény edzésekhez. Kétféle típusban (Apple vagy Samsung/Android) kapható, így az ügyfél kiválaszthatja a készülékének megfelelő terméket. A SoundSport® in-ear fejhallgató többféle színben és hozzá illő hordtáskával kapható.

Miben nyújt újat a Bose® SoundSport® in-ear fejhallgató?
Új színekben kapható, amelyek között mindenki megtalálhatja a stílusához illőt.

Kényelmes a Bose® SoundSport® in-ear fejhallgató?
Igen. Sok más Bose® fejhallgatóhoz hasonlóan a SoundSport® in-ear fejhallgató is szabadalmaztatott StayHear® fülbetétekkel rendelkezik. A fülbetétek, amelyeket úgy terveztek, hogy stabilabban benne maradjanak a fülben és kényelmesen illeszkedjenek hosszabb időn keresztül is, egyenletesen elosztva érintkeznek a füllel és természetesen igazodnak annak formájához, ugyanakkor nem zárják ki a környezetből érkező zajokat. Kicsi, közepes és nagyméretű fülbetét is kapható, így kiválaszthatja az Ön számára leginkább megfelelőt.

Tartós a Bose® SoundSport® in-ear fejhallgató?
Igen. A Bose SoundSport® in-ear fejhallgató keményre préselt forráscsatlakozóval rendelkezik, amely jelentősen fokozza robusztusságát. Az akusztikai kimenetek úgy helyezkednek el, hogy ellenálljanak a verejtéknek és az időjárásnak. Vízhatlan akusztikus anyaggal vannak bevonva, mely a nedvességet távol tartja, de a hangot átengedi.
Van különbség a különböző színű változatok teljesítménye között?
Nincs. Mindegyik színváltozat ugyanannyira izzadság- és időjárásálló, stabilan illeszkedik és a jellegzetes Bose® hangzást nyújtja.

Valójában mennyire vízálló?
A Bose® SoundSport® in-ear fejhallgató időjárás- és izzadságálló kialakítással rendelkezik, így rendkívül tartós és ellenáll a fröccsenésnek, azonban nem szabad víz alá meríteni és nem használható úszáshoz.
Lehet használni a Bose® SoundSport® in-ear fejhallgatót, ha esik vagy havazik?
Igen. Az időjárás- és izzadságálló kialakítással rendelkező Bose® SoundSport® in-ear fejhallgató jól állja a sarat zord körülmények között is.

Mire szolgál a vezetékbe épített távvezérlő?
A vezetékbe épített távvezérlő segítségével kényelmesen hozzáférhet a telefon funkcióihoz és szabályozhatja a zenelejátszást.
A Bose® SoundSport® in-ear fejhallgatók Acoustic Noise Cancelling® fejhallgatók?
Nem, nem rendelkeznek zajcsökkentő funkcióval. Ha in-ear Acoustic Noise Cancelling® fejhallgatót keres, nézze meg újratervezett QuietComfort® 20 fejhallgatóinkat, amelyek bizonyos Apple vagy Samsung és Android készülékekhez érhetők el.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Van ilyen terméked?
Írd meg róla a véleményed!